Benimde bu hafta modum düşüktü, güya kaynanamın baklavasıdan 1 dilim yiyecektim, yanına etkisiz eleman sıfırı da ekledim yedim toplamda..yani 5-6 günde toplam 10 dilim yedim sanırım şükür bitti..
Bazı günler hareket te yapamadım, ama yinede yarına geçen haftaki kadar olmasa da, yine - sonuç veririm inşallah..
Çocuklar ve eşim sürekli pasta, tatlı, kek istiyor, biri bitmeden diğerini planlıyorlar, çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama gözümün önünde olunca, dayanmak çok zor oluyor..
Günün menüsü (IF diyetim) ve programım şu şekilde olacak.
09/04/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,çeyrekten az simit
Öğle:
adana kebap,az ekmekli
Kaçamak:
yok (şekersiz türk kahvesi)
Ara:
çilek,soda
Akşam:
detox suyu
Spor:
yürüyüş (30 dk)
Su:
2,5-3 lt
Sağol cnm evet astım ilacım var ama bazen oda fayda etmiyor, şu virüs bi bitsin yeniden dr.gitcem ilaca bağışıklıkmı kazandı vucudum nedir
Benim ben cnmarada uğruyorum kürkçü dükkanına böyle işte, sen neler yapiyorsun cnm, nasil gidiyor hayat. Haydi gel seni yine mezun edelim, ben hiç mezun olmadım henüz artıda olmuyorum ama gramla gidiyor.
İyi Allaha şükür bnm kız erken uyandı uyandık mecburEfsun64 canım bi sen varsın bir de ben. Geçmişte bitti. Bari iki dedikodu yapalım şöyle Ne var ne yok, nasıl gidiyor?
Günaydın kaptanımEfsun64 canım bi sen varsın bir de ben. Geçmişte bitti. Bari iki dedikodu yapalım şöyle Ne var ne yok, nasıl gidiyor?
İyi Allaha şükür bnm kız erken uyandı uyandık mecbursizde ne var ne yok
Şuan hiiiiiiiç bildirim yapasım yok canım sıkıldı tartıya....Kimse bildirim yapmamış henüz ilk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73.3
Gonul83 tam 73 olamasam da çok yaklaştım
Bu arada seni geçmeyi de planlıyorum
Şuan hiiiiiiiç bildirim yapasım yok canım sıkıldı tartıya....
Sen haatanede tam olarak ne yapıodun ?İyiyim canım ben de çok şükür. Bugün çalışıyorum hastanedeyim. Evde zaman çok hızlı geçiyor nedense benim için
Yapacak çok iş buluyorum kendime ama zamanı yetiştiremiyorum. Dün bi kaptırmışım kendimi 150 sayfa okumuşum
Okuduğum kitap da Yüzyıllık Yalnızlık. 4. kez başladığım kitabı son sürat bitirmek üzereyimDemek ki diyorum pes etmemek lazım.
Valla bilmiyorumHadi yaaaa biraz dur sonra bir daha tartıl o zamanÖdem vardır belki. Bende sabah ödemi çok oluyor.
Valla ben de 78 lere dayanmıştm geçen haftalarda annemlerde kalmaya başlayınca ekstra şeyler yemem kesildi ve bi anda kilo vermiştim mutluydum bu sabaha kadar :) seni tebrik ederim :)Kızlar bu arada verdiğim kilo 700 gr değil sadece. Hatırlarsanız pazartesi 75 i görmüştüm tartıda
Sen haatanede tam olarak ne yapıodun ?
Ooo maşaşlah güzel okumuşsun :) ben de taa lisede öğretmenimin önerdiği bi kitabı almştım ama okuyamamıştm ona başladm yine okuyamadm sarmıyor ya nedense
Valla bilmiyorum
Çarşamba 75,1 uyandım
Dün 75,2 uyandım
Bugün 75,7 uyandım 10 buçuğu bekliyorum wc çıkıp tartılcam bakalım moralim bozuldu yaa 2 gün süper sonç alıp tam tartı günü artmak da nedir yahu
Belki... diğer iki tartı 12 den sonraydı bu çok erken o farkediyo tamam da bu kadar da farketmesi normal değil ki yaaHadi yaaaa biraz dur sonra bir daha tartıl o zamanÖdem vardır belki. Bende sabah ödemi çok oluyor.
Allah kolaylık versn canm benm kuzen de o bölümü okuyp polis olduTıbbi sekreterim canım. Öyle sonradan olanlardan değil gerçek tıbbi sekreterBu aralar bu konu biraz canımı sıkıyor da o yüzden üstüne bastırdım biraz Sağlık kurulunda çalışıyorum. Raporlar durdurulunca esnek çalışmaya başladık. O yüzden nöbetleşe geliyoruz iş yerine.
Hangi kitap merak ettim ismini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?