yeni birşey demiyorum kaptan ben bir program uyguluyorum programa göre if i 1 aydır yapiyorumHımmmm az yenildiğine göre geçmişte iyi şeyler olmamışSu ve spor?
Yeni bir şey mi denemeye başladın? Ve neden?
Şöyle bir geçmişe bakıp düşündüm ki kilo almamın en büyük sebeplerinden biri geçirdiğim akşam yemekleri. O yüzden kendime ceza olarak madem kaçırdın yemeği o zaman yemeyeceksin dedim ve iyi oldu. Bunan sonra akşamı en geç 18:00 de kapatmaya karar verdim. O saatten sonrasına kalırsa yemeyeceğim
Hımmmm ama inatçıyımdır okurum
Harika bir menü olmuş. Dengeli ve sağlıklı. Tebrikler
16/8 var sanırım o bana uyar aslında zaten kahvaltıları geç yapmaya başladık. Mesela 10.30 _ 18.30 oldu zaten gayriihtiyari.yeni birşey demiyorum kaptan ben bir program uyguluyorum programa göre if i 1 aydır yapiyorum
Yani böyle 3 gün deneyecem bugün guzel geçti şimdi kahvaltımı yapacam biraz sasirtasak mi vücudu hiç kilo yansımadı yine tartıya
Uyku düzenimiz mahvoldu. Haliyle huysuz ve mutsuz kalkıyorum. Çocuklar 11 gibi kalkıyorlar. Sonra tv de dersleri var onu izliyorlar. Sonra he0 birlikte kahvaltıya oturuyoruz. Dün gene uyuyamadım sabaha karşı 6.30 idi. Şu an kolum kalkmiyor.Jelibon çok etki etmez sanirim cnm güzel menü olmuş.
Cnm sen uyurken cocuklarda mi uyuyor, niye böyle uyku düzeni? Gerçi ben de dün 4 e doğru yattım, diyene bak.
Gözünü sevdiğimin korkusu
İşte bu rekabet bize bak neler kazandıracak adı üstünde yarışma yapıyoruz bari hakkını verelim dimi
Normal kahvaltı dediğim peynir zeytin yumurta yeşillik gibi şeyler zararlı hiçbirşey yok ç
Ya basen yemeğe fırsat olmuyor çocuklardan sonra fırsat olunca bakıyorum saat 18:00 19:00 olmuş ben de o saatten sonra yemek istemiyorum
Bu süreç bizi de bozdu, en azından 3 gibi uyusan 9.30 kalksan bi kahve içer bi hurma atarsın ağzına. Bi kendine gelirsin, hafif spor yapardın belki evde. Sıkma canını ama bu surecte.Uyku düzenimiz mahvoldu. Haliyle huysuz ve mutsuz kalkıyorum. Çocuklar 11 gibi kalkıyorlar. Sonra tv de dersleri var onu izliyorlar. Sonra he0 birlikte kahvaltıya oturuyoruz. Dün gene uyuyamadım sabaha karşı 6.30 idi. Şu an kolum kalkmiyor.
Uyumalik değil ki mevzu. Dün 1.30 da girdim yatağa dön dön 2.30 oldu. Sonra telefona baktım 3.30 oldu. Sonra gene yatağa gittim 4.30 oldu. Kalktım biraz kitap okudum. 6 oldu. Sonra da gidip uyumaya çalıştım.. uykuya dalar gibi olduğumda da oğlum geldi seninle uyucam diye. Sonra da durup durup yorganı çekti. Yok yorganı tekmeledi. Bir daha çekti. Döndüm bağırarak kızdım ona da. Uyuyacaksan uyu uyumayacaksan git yatagina yat diye.. Çocuk neye uğradığını şaşırdı.Bu süreç bizi de bozdu, en azından 3 gibi uyusan 9.30 kalksan bi kahve içer bi hurma atarsın ağzına. Bi kendine gelirsin, hafif spor yapardın belki evde. Sıkma canını ama bu surecte.
Uykusuzluk herşeyden zor ..bilirim..gündüz fırsat bulursan uyu bariUyumalik değil ki mevzu. Dün 1.30 da girdim yatağa dön dön 2.30 oldu. Sonra telefona baktım 3.30 oldu. Sonra gene yatağa gittim 4.30 oldu. Kalktım biraz kitap okudum. 6 oldu. Sonra da gidip uyumaya çalıştım.. uykuya dalar gibi olduğumda da oğlum geldi seninle uyucam diye. Sonra da durup durup yorganı çekti. Yok yorganı tekmeledi. Bir daha çekti. Döndüm bağırarak kızdım ona da. Uyuyacaksan uyu uyumayacaksan git yatagina yat diye.. Çocuk neye uğradığını şaşırdı.
gerçekten kötü birgün geçirmişsin anlaşılan yeme ve ruhsal durum adına yavaş yavaş uyku düzenini oturtabilirsin sabah erken kalkmaya zorla kendini akşam erken uykun gelir belki gerçi insanın psikolojisi bozuk olunca ne yemesi düzgün oluyor ne uykusu...
Ben uyumayı çok severim hani şu yastığa kafasına koyup hemen uyuyabilenlerdenim
Seni çok iyi anlıyorum bununla ilgili bende birşey yazacağım az sonra
vallahi burası olmasa biraz daha fazla yerdim aklıma geldiniz ellerime vurdum yemedim
Bu konuyu açmışsın neler de yazılmış. Tam ihtiyacım olan zamanda ben burada olmak yerine evde gecirmisim gunlerumi. Burada olsaydim daha iyi gelirmis dertlesmek.Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum malum çoğunlukla evdeyiz çocuklar evde ve tahammülümüz özellikle akşama doğru azalıyor dur yapma kardeşine vurma demekten çenelerim ağrıyor haliyle gergin ortamlarda oluyor bende bağırıyorum çocuklara
Daha önceden çocuklara bağırıp kendine göre bir yöntem bulup bağırmayan ve bu işi çözen var mı
Ebeyn danışmanlığı aldım bir süre ve hala devam eden online kişisel terapi düzenim var
Gerginliğimi öfkemi kontrol altına almaya çalışıyoruz bakalım neler olacak
Spor yapmadım sinirden ağlayacağım ah bu çocuklar
yeni birşey demiyorum kaptan ben bir program uyguluyorum programa göre if i 1 aydır yapiyorum
Yani böyle 3 gün deneyecem bugün guzel geçti şimdi kahvaltımı yapacam biraz sasirtasak mi vücudu hiç kilo yansımadı yine tartıya
Uyandim. Arayabilirsin
Selamlar kızlar dün giremedim çok kötüydüm çok yoğumçn kanamalı ve ağrılı regl geçiriyorum ağrım hep olurdu ama bu kadar hiç olmazdı perişan oldum yapolokey2244 folik asit almaya başladım dün itibariyle bu ay düzenli kullancam faydası olur inşallah, bide benim ağrımı bitek majezik geçiriyo ama virüsden dolayı kullanmaya korkuyorum bazı ilaçlardaki etken madde virüsü besliyo muhabbetinden dolayı bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
bakalım dedim ya 3 gün deneyecem sadece sonra tekrar eski düzene donecemOnu biliyorum canım zaten de günde tek öğünün neden olduğunu merak ettim. Günde 1 öğünle zayıflayabileceğine inanmıyorum ben. Dene bi bakalım. Seninle bu konuda fikirlerimiz pek uyuşmuyor o yüzden çok karışmak istemiyorum işine.
Bu zavallı majeziğin internette başına gelmeyen iftira kalmadı :) şaka bir yana düzenli kullanmış olsan belki diycem de sadece adet dönemlerinde kullanıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Ada çayı seni rahatlatır onu da tavsiye ederim :) çocugun var mıydı canım? hatırlayamadım da kusura bakma bazen kafa gidiyoSelamlar kızlar dün giremedim çok kötüydüm çok yoğumçn kanamalı ve ağrılı regl geçiriyorum ağrım hep olurdu ama bu kadar hiç olmazdı perişan oldum yapolokey2244 folik asit almaya başladım dün itibariyle bu ay düzenli kullancam faydası olur inşallah, bide benim ağrımı bitek majezik geçiriyo ama virüsden dolayı kullanmaya korkuyorum bazı ilaçlardaki etken madde virüsü besliyo muhabbetinden dolayı bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
Normal zaman ve metobolizmayi göre durum böyle evet canımberceste_ Canım şöyle bir ufaktan baktım geçmişe. Bu IF sende ne kadar işe yarıyor diye görmek istedim aslında.
28 Şubat 663. Etapta 96 kilo ile gelmişsin takıma.
6 Mart 664. Etapta yani ilk haftanda 96' dan 93.7 ye düşmüşsün.
13 Mart 665. Etapta 93.7 kilodan 95.5 e, 21 Mart 666. etapta 96 kiloya çıkıp başlangıç noktasına dönmüşsün.
28 Mart 667 etapta 93.5 kiloya yeniden inip listeye girmişsin. Listeye girdikten sonra da ilk hafta 100 gram geçen hafta da 500 gram vererek 669. Etap da 92.9 kilo olmuşsun. Toplamda 3.1 kilo vermiş görünüyorsun. Süremiz ise henüz 2 aydan 2 hafta eksik. Aslında normal diyeceğim ama yüksek kiloyla diyet başlayanların diğerlerine göre biraz daha hızlı kilo vermesi gerekiyor. Şöyle bir düşünürsek bu tablo üzerinde neler yapabiliriz sence? Normal süreçte şu an en az 7 kilo vermiş olman gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?