Normal zaman ve metobolizmayi göre durum böyle evet canım
Ama bben zor.kilo veririm emin ol fiyetisyenle sık öğün yiyerek de denedim o zaman da olmadı if yapmak bana çok iyi geldi çünkü oruç tuttuğumda da sağlığım ddaha iyi oluyor ilkten bende temkinli yaklaşıyorum bu diyete tartıda yansimiyor.ama goruntum de bariz iyileşme var
Tamam canım kaptanım ben de zararlı olduğunu dusunursem birakirim zatenEğer daha önce deneyip fayda görmediysen zaten yeniden denemeye gerek yok o zaman. Sen kendini böyle iyi hissediyorsan böyle devam et ama tek öğün benim aklıma hiç yatmadı emin ol. Zaten spor yapmaya da başladın. Mutlaka etkisi olacaktır. 3 günden sonra tekrar konuşalım o zaman bu konuyu
Dayanamadım içtim valla biraz daha iyi gibiyim bitsede kurtulsam yaBu ay ben de senin gibi oldum nedense hem çok yoğun hem de çok sancılı geçirdim. 4. gün bugün ve hala sancım devam ediyor. İlaç konusunda hiç sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. Bence içebilirsin bir tane.
İçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum amaBu zavallı majeziğin internette başına gelmeyen iftira kalmadı :) şaka bir yana düzenli kullanmış olsan belki diycem de sadece adet dönemlerinde kullanıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Ada çayı seni rahatlatır onu da tavsiye ederim :) çocugun var mıydı canım? hatırlayamadım da kusura bakma bazen kafa gidiyo
Alakası şu: Vücudun çocuktan sonra uykusuzluğa, koşturmaya, yorgunluğa, mücadeleye, ya sabıır çekmeye alışa alışa direnç kazanıp güçleniyo ve yaşadıklarının yanında ağrıların artık sana vızz geliyo..İçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum ama
Ama gerçekten öyle çevremde kim regli ağrılı sancılı geçiriyorsa çocuktan sonra daha da ağrıları olmadı alakasını bende tam bilmiyorum :) ben folik asit eksikliği ile ilgili bazı seminerlere katılmıştım beni artık nasıl etkiledi ise önüme gelen herkese folik asidi ihmal etme diyip duruyorum :)) egerki çocuk düşünürsen canım ilk işin depolarını folikle doldurman olsun çünkü coook etki ediyor.. bulgurda kabak çekirdeğinde çok fazla var bunları sık sık tüketİçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum ama
Hamilelik rahimde hücreleri onarıyor ve kistleri temizliyor o yüzden canım inşallah Allah istediğinde hemen versinAma gerçekten öyle çevremde kim regli ağrılı sancılı geçiriyorsa çocuktan sonra daha da ağrıları olmadı alakasını bende tam bilmiyorum :) ben folik asit eksikliği ile ilgili bazı seminerlere katılmıştım beni artık nasıl etkiledi ise önüme gelen herkese folik asidi ihmal etme diyip duruyorum :)) egerki çocuk düşünürsen canım ilk işin depolarını folikle doldurman olsun çünkü coook etki ediyor.. bulgurda kabak çekirdeğinde çok fazla var bunları sık sık tüket
Bak öğrenmiş oldum ne güzelHamilelik rahimde hücreleri onarıyor ve kistleri temizliyor o yüzden canım inşallah Allah istediğinde hemen versin
Adet ağrısı ne berbat birşey olduğunu çeken bilir
Bak bu da güzeldi :))Alakası şu: Vücudun çocuktan sonra uykusuzluğa, koşturmaya, yorgunluğa, mücadeleye, ya sabıır çekmeye alışa alışa direnç kazanıp güçleniyo ve yaşadıklarının yanında ağrıların artık sana vızz geliyo..
Şaka şaka, hamilelik ve doğum rahimdeki kanalları genişletip rahatlatıyo diye biliyorum..
Kaplıca ve ılıcalardaki sıcak kaynak suları bana çok iyi gelmişti, 20 li yaşlardan beri sancı hiç çekmiyorum diyebilirim..salgından sonra gitmeni tavsiye ederim, o da rahimdeki kanalları rahatlatıyo..
Hiç alakası yok. İki tane çocuğum var ama hâlâ sancı çekiyorum.İçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum ama
Igneden sonra daha iyiyim canım.cok şükür.Gece ve sabah baya kötüydüm.dira90 canım, arada kaynadı, geçmiş olsun, bugun nasılsın?
daha dün terapide bana bir kitap önerin öfkemi kontrol altına almak için dedim o da gerek yok ben varım ya diyor sen boya yap çiçeklerinle ilgilen dans et diyor şimdilik yeter benim önce toprağımı tohum ekmeye hazır hale getirecek sonra içime tüm güzel duyguların olduğu tohumları atacağız ve çiçek açmamı bekleyeceğiz kulağa ne güZell ve ne kadar da uzak geliyor şartları değiştiremeyiz ama bakış açılarımızı değiştirirsek daha mutlu olurmuşuz..Hâlâ az sonra olmadi mi bacım ya
Bu konuyu açmışsın neler de yazılmış. Tam ihtiyacım olan zamanda ben burada olmak yerine evde gecirmisim gunlerumi. Burada olsaydim daha iyi gelirmis dertlesmek.
Netten öfke kontrolü diye bir kitap almıştım işime yaradı. Onun haricinde öfke kontrolü videoları izliyorum. Öfke gelmeden öfkenin provasını yapın diyorlardı. Sinirli anınızı düşünün onu vücudun b8 yerinde hissedin sonra sondurun falan diye. Videoyu izlemen lazım.
Ben hiçç iyi değilim hiç. Allah evlatlarımızı esirgesin bizleri de bagislasin.
Ben yeme işini çözdüm gibi. Arkadaşlar yazmis ya kek çırptım el8me yapışkanları yedim diye onları bile yıkıyorum. geçen çocuğun ekmek kırıntısı tabağına düştü tek tek kırıntıları topladım. Ama spor konusunda dürtelim mi birbir8mizi. Iki gündür yapmadım
Spor gerekli kesinlikle yapmalıyım diye düşündüğümde hiç yapamadigimi fark ettim hatta erteliyordum ki ben beden eğitimi öğretmeniyimdaha dün terapide bana bir kitap önerin öfkemi kontrol altına almak için dedim o da gerek yok ben varım ya diyor sen boya yap çiçeklerinle ilgilen dans et diyor şimdilik yeter benim önce toprağımı tohum ekmeye hazır hale getirecek sonra içime tüm güzel duyguların olduğu tohumları atacağız ve çiçek açmamı bekleyeceğiz kulağa ne güZell ve ne kadar da uzak geliyor şartları değiştiremeyiz ama bakış açılarımızı değiştirirsek daha mutlu olurmuşuz..
Spor konusunda çok kötüyüm çok bir odadan diğerine gidemiyorum buhran buhran
Çocuklar küçükken ben de öyleydim canım, onlarla uğraşmaktan kendime vakit bulamazdım..şimdi büyüdüler oh rahatladım derken şimdi de14 aylık kızımla uğraşıyorum..buna şükür...daha dün terapide bana bir kitap önerin öfkemi kontrol altına almak için dedim o da gerek yok ben varım ya diyor sen boya yap çiçeklerinle ilgilen dans et diyor şimdilik yeter benim önce toprağımı tohum ekmeye hazır hale getirecek sonra içime tüm güzel duyguların olduğu tohumları atacağız ve çiçek açmamı bekleyeceğiz kulağa ne güZell ve ne kadar da uzak geliyor şartları değiştiremeyiz ama bakış açılarımızı değiştirirsek daha mutlu olurmuşuz..
Spor konusunda çok kötüyüm çok bir odadan diğerine gidemiyorum buhran buhran
Ne kadar hafif geçirmişsin günü, maşallah...Keşke bugün oruç tutsaydım ya
Saat 11 de
3 dilim sucuk
Saat 12.de
1 tane muz
Saat 14 te
2 çilek
Saat 15.30 da
3 tane köfte
Saat 18.00 de (yani yarım saat sonra)
2 kase marul cacıgı yiycem
Akşama da süt içerim.
Dükkânı kapadım hadi bana eyvallah :)))
Bu sene virüs çıkmasaydı eylül gibi tüp bebek yaptırcaktım cnm, artık eylüle nolur bilmiyorum kısmet artıkAma gerçekten öyle çevremde kim regli ağrılı sancılı geçiriyorsa çocuktan sonra daha da ağrıları olmadı alakasını bende tam bilmiyorum :) ben folik asit eksikliği ile ilgili bazı seminerlere katılmıştım beni artık nasıl etkiledi ise önüme gelen herkese folik asidi ihmal etme diyip duruyorum :)) egerki çocuk düşünürsen canım ilk işin depolarını folikle doldurman olsun çünkü coook etki ediyor.. bulgurda kabak çekirdeğinde çok fazla var bunları sık sık tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?