Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eğer daha önce deneyip fayda görmediysen zaten yeniden denemeye gerek yok o zaman. Sen kendini böyle iyi hissediyorsan böyle devam et ama tek öğün benim aklıma hiç yatmadı emin ol. Zaten spor yapmaya da başladın. Mutlaka etkisi olacaktır. 3 günden sonra tekrar konuşalım o zaman bu konuyu

Bu arada ben üşengeçliğimden ve tembelliğimden henüz mısır püskülü almadım. Kiraz sapını da yapmaya üşendim

Tamam canım kaptanım ben de zararlı olduğunu dusunursem birakirim zaten

Bu ay ben de senin gibi oldum nedense hem çok yoğun hem de çok sancılı geçirdim. 4. gün bugün ve hala sancım devam ediyor. İlaç konusunda hiç sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. Bence içebilirsin bir tane.
Dayanamadım içtim valla biraz daha iyi gibiyim bitsede kurtulsam ya

İçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum ama

İçtim ilaco dayanamayıp cnm akşamda adaçayı içerim, çocuk yok cnm bende annem hep bi tane doğur düzelir reglin diyo alakasını bilmiyorum ama
Alakası şu: Vücudun çocuktan sonra uykusuzluğa, koşturmaya, yorgunluğa, mücadeleye, ya sabıır çekmeye alışa alışa direnç kazanıp güçleniyo ve yaşadıklarının yanında ağrıların artık sana vızz geliyo..
Şaka şaka, hamilelik ve doğum rahimdeki kanalları genişletip rahatlatıyo diye biliyorum..
Kaplıca ve ılıcalardaki sıcak kaynak suları bana çok iyi gelmişti, 20 li yaşlardan beri sancı hiç çekmiyorum diyebilirim..salgından sonra gitmeni tavsiye ederim, o da rahimdeki kanalları rahatlatıyo..

Ama gerçekten öyle çevremde kim regli ağrılı sancılı geçiriyorsa çocuktan sonra daha da ağrıları olmadı alakasını bende tam bilmiyorum :) ben folik asit eksikliği ile ilgili bazı seminerlere katılmıştım beni artık nasıl etkiledi ise önüme gelen herkese folik asidi ihmal etme diyip duruyorum :)) egerki çocuk düşünürsen canım ilk işin depolarını folikle doldurman olsun çünkü coook etki ediyor.. bulgurda kabak çekirdeğinde çok fazla var bunları sık sık tüket

Hamilelik rahimde hücreleri onarıyor ve kistleri temizliyor o yüzden canım inşallah Allah istediğinde hemen versin
Adet ağrısı ne berbat birşey olduğunu çeken bilir

Hamilelik rahimde hücreleri onarıyor ve kistleri temizliyor o yüzden canım inşallah Allah istediğinde hemen versin
Adet ağrısı ne berbat birşey olduğunu çeken bilir
Bak öğrenmiş oldum ne güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bak bu da güzeldi :))

Keşke bugün oruç tutsaydım ya
Saat 11 de
3 dilim sucuk
Saat 12.de
1 tane muz
Saat 14 te
2 çilek
Saat 15.30 da
3 tane köfte
Saat 18.00 de (yani yarım saat sonra)
2 kase marul cacıgı yiycem

Akşama da süt içerim.
Dükkânı kapadım hadi bana eyvallah :)))

daha dün terapide bana bir kitap önerin öfkemi kontrol altına almak için dedim o da gerek yok ben varım ya diyor sen boya yap çiçeklerinle ilgilen dans et diyor şimdilik yeter benim önce toprağımı tohum ekmeye hazır hale getirecek sonra içime tüm güzel duyguların olduğu tohumları atacağız ve çiçek açmamı bekleyeceğiz kulağa ne güZell ve ne kadar da uzak geliyor şartları değiştiremeyiz ama bakış açılarımızı değiştirirsek daha mutlu olurmuşuz..
Spor konusunda çok kötüyüm çok bir odadan diğerine gidemiyorum buhran buhran

Spor gerekli kesinlikle yapmalıyım diye düşündüğümde hiç yapamadigimi fark ettim hatta erteliyordum ki ben beden eğitimi öğretmeniyim
Hani bakış açısıni degistirmekten bahsetmişsiniz ya aynı şekilde yine beyninizi aldatin ve spor bana çok iyi geliyor yaa bu dönemde diye geçin sporun başına ve gerçekten de iyi geldiğini göreceksiniz canlarım
İsterseniz antrenman programı yaapalimmi grup olarak birlikte yaparsak daha motive edici olur diye dusunuyorum

Çocuklar küçükken ben de öyleydim canım, onlarla uğraşmaktan kendime vakit bulamazdım..şimdi büyüdüler oh rahatladım derken şimdi de14 aylık kızımla uğraşıyorum..buna şükür...
o uyuyunca gündüz ancak yürüyüş bandına çıkabiliyorum. Bazen erken uyanıyo, ya yarım kalıyor yada hiç başlayamıyorum..
Terapistin ne güzel yönlendirmiş, biraz relaks ol, varsın ev biraz dağınık kalsın , varsın o gün süpürülmesin kirli kalsın, herşey mükemmel olmak zorunda değil canım..kendini de çocukları da o kadar kasma..hayat gelip geçiyor.. çocuklarının bu yaşlarını özleyeceksin..

Menümü atayım
12.00.
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin, marul, çemen, 1 ceviz, 1tatlı kaşığı ballı yeşil çay..

17.30
1 tabak dolusu sebzeli tavuk yemeği (karnabahar,havuç, tavuk)

Birazdan biberiyeli çay içerim ve belki siyah çay da..

2.5 litre su, 75 dakika yürüyüş...

Ne kadar hafif geçirmişsin günü, maşallah...

Bu sene virüs çıkmasaydı eylül gibi tüp bebek yaptırcaktım cnm, artık eylüle nolur bilmiyorum kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…