Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ablam her sene kaplıcaya gidelim diye sayıklıyo hep ekiyodum artık bi bahenem oldu gitmeye

Çok güzel bi menü bence..

Kukumav kuşu gibi tunedim kizin çalışma masasına oturup somurtuyorum.

Her 10 dk da 1 anniiiieegg oğlun bana şunu yaptı. Öteki yok yok yapmadım. Aaa yalan söyleme yaptın. Sonra bagirtilar cagirtilar. Ikisinin kafasını da alıp birbirlerine vurasıM geliyor.

Bir işe başlıcam. Içerden annnieeegg. Gidiyorum konuşuyorum sonra devam edeyim diyorum. Sonra gene annneeeui. Bir de birbirlerinin yaptıklarına karışıyorlar. O öyle yapılmaz bunu böyle yap. Sana ne yapmicam falan...

Canım çok sıkkın. Keyiflenecegim bir öneriniz var mo? Film müzik video. Içime öküz oturmuş gibi hissediyorum...

Menü de bildiremedim günlerdir bir özet geceyim.

Akşam yemeklerin biraz sarktı. 7 30 a kadar uzatmış oldum.
Ptesi açlık orucundaydim salı sabah limonlu su öğlen 13 limonlu salata aksam 19 tuzsuz pazi yemegi
Çarşamba 13 tulum peynirli roka salatası 19 tavuk sote
Perşembe 13 sucuklu kaşarlı yumurta 19. 3 köfte artan roka salatası 25 tane antep fistigi

Ahh ahh. Eskiden olsa güzel bir kahve yanında antep fıstıklı sütlü çikolata bisküvi gofret falan. Karnım ağrırdı ama yüzümde gülümseme olurdu en azından

Ne güzel şeyler demiş terapistin. Üzerinde çiçekler bitecek bir toprak olman ne kadar güzel. Allah yolunu açık etsin

daha önce izlemişsindir belki ama 3 idiots veya p.k ikisi de Aamir Khan filmi 3 idiotsu birçok kez izledim her izleyişimde de gülerim
menüler gayet güzel bence ne kadar su içtiğini de yazarsan iyi olur

iyi akşamlar hanımlar
15.00
1 haşlanmış patatesle 2 yumurtalı omlet
az süzme peynir
sade kahve
akşam(20.00)
1 dilim fırında karnabahar
2 lt su yatana kadar 3 yaparım ders çalışırken çok su içiyorum
egzersize de birazdan başlayacağım youtubedan rastgele bir video açıyorum ayrıyeten günlük rutin belirledim 1 dk plank ve 20+5x squat
berceste_ hocam plank yaparken çok titriyorum 1 dk 27347 saat gibi geliyor önerin var mıdır

20+5x nedemek istedin canım
20x5 squat çok fazla bence
15 x 3 yeni baslayanlar için ideal
Açık bacak ve kapalı squat cekmelisin canım
Bir de plankta titremen çok normal
Kasların guclendikce azalacak titremen
Birde 1 dakika değilde 3 set durabildigin kadar yapsan daha iyi olur canım
Kilo ve boyunu sormuş muydum
Bir.de kilo en çok nerede var ona göre program yapalım
Plank zor.ama etkili bir.harekettir ve emin ol bana da çok zor.geliyor

pessinus , canım nerelerdesin, sesin çıkmıyor ne zamandır, iyi misin?
İyiyim canım buralardayım yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Bir haftadır evde karantinadayız. Ev işleriyle uğraşıp duruyorum. Hiç yazmak gelmiyor içimden zayıflamak adına pek bir şey de yapamıyorum irade sıfır. Siz nasılsınız? Bu arada evde çocuklar sürekli birbirine giriyor oğlum 18 aylık ama 2 yaş sendromuna şimdiden girdi o fenalarda biz fenalarda halimiz ne olacak hiç bilmiyorum

Ben de aynı..evde çocuklarla ev işleriyle boğuşuyorum..14 aylık kızımda seninki gibi triplere girdi bu ara, yapışık ikiz gibi geziyoruz istediği olmayınca çığlığı basıyo..abileri de evde sıkıntıdan patladı, birbirleyle dalaşıp duruyorlar.. çocukları sakinleştir, ödevleri yaptır, takip et, kontrol et bende bu durumlardan çok sıkıldım.. ama yapacak bişey yok...

Karantinadayız derken normalin dışında riskli bi durum mu oluştu? Yoksa herkesin yaptığı evdekal sürecini mi kastettin?

Ya geçen perşembe oğlumun 18 aylık aşısı vardı eşim aşıya götürdü cumartesi öğrendik ki o sağlık ocağından 2 dr 2 hemşire pozitif çıkmış eşim iş yerine gittiğini bildirince de 2 hafta karantina kararı verdiler evdeyiz bir haftadır. Eşim gittiği gün hasta olan personelden kimse yokmuş sşı yapanlar da hala çalışıyor ama risk almamak adına böyle bir uygulama yapıldı.

Bir hafta bitti yani Allah korktuklarimizdan emin eylesin canim
İnşallah Allah'ın izniyle bir şey olmaz canım

İkimize sıkı diyet şart canım. Hadi gel başlayalım birlikte. Ne dersin? Ama her gün menü yazacaksın.
Kaptan ne sıkı diyeti.sen en son msjlarimi okumadın galiba kız.hamile testim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım.zdua edin.ins.bu seferde dış gebelik vs.olmam.

Bir hafta bitti yani Allah korktuklarimizdan emin eylesin canim
İnşallah Allah'ın izniyle bir şey olmaz canım
Amin canım inşallah. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama tedbir tedbirdir. Allahım uzak etsin bu hastalığı hepimizden

Havuç.corbasi mi çok merak ettim çok kda güzel olur kesin
Birde menün çok güzel

Afiyet olsun, güzel menü spor da gayet iyi.
Cnm afiyet olsun, biraz az gibi geldi bana özellikle akşam.
Çok geçmiş olsun, insallah bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…