İf mi yapıyorsun diyetin if diyeti canimBugünkü menüm,
Sabah 9.00
Sade kahve
Kahvaltı 10.40
1 pekmezli krep, 3 dilim hellim, domates
Ara 14.00
3 kayısı, 3 ceviz
Akşam 18.00
1 tabak sulu köfte, 1 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor 6100 adım.
kahvaltıyı 3-4 gibi yaptığım için acıkmadımAfiyet olsun, güzel menü spor da gayet iyi.
Cnm afiyet olsun, biraz az gibi geldi bana özellikle akşam.
Çok geçmiş olsun, insallah bir şey çıkmaz.
1.63 boy geçen cuma 88.8 çıktı sabah iyi bir sonuçla geleceğim gibi geliyor bana20+5x nedemek istedin canım
20x5 squat çok fazla bence
15 x 3 yeni baslayanlar için ideal
Açık bacak ve kapalı squat cekmelisin canım
Bir de plankta titremen çok normal
Kasların guclendikce azalacak titremen
Birde 1 dakika değilde 3 set durabildigin kadar yapsan daha iyi olur canım
Kilo ve boyunu sormuş muydum
Bir.de kilo en çok nerede var ona göre program yapalım♥
Plank zor.ama etkili bir.harekettir ve emin ol bana da çok zor.geliyor
afiyet olsun bugün ben de tek öğün yapacaktım aslında ama fırında karnabahardan bir şey olmaz diye düşündüm tadı da pek güzeldi pişman değilimBenim elimde olmayan sebeplerden orucum uzadıve sabah 13:30 da yedim patatesli omlet ve normal kahvaltı yaptım
Türk kahvesi
Saat 17:00 meyve.yedim
Az.diyeceksiniz ama 3 gün tek ogunle if diyeti yapıyorum
Spor yok bugün ama güzel temizlik yaptım
Su 2.5 litre
Güzel bir menü her günümüz böyle geçer umarımBugünkü menüm,
Sabah 9.00
Sade kahve
Kahvaltı 10.40
1 pekmezli krep, 3 dilim hellim, domates
Ara 14.00
3 kayısı, 3 ceviz
Akşam 18.00
1 tabak sulu köfte, 1 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor 6100 adım.
Az yeme canım biraz artır menülerini ilerleyen zamanda azaltacak birşey bulamayacaksın1.63 boy geçen cuma 88.8 çıktı sabah iyi bir sonuçla geleceğim gibi geliyor bana
20 ile başladım 5 5 arttırıyorum bugün 25 yaptım yarın 30 yapacağım planladığım buydu squatta
kilom her yere eşit dağılmış bir şekilde kollarımdan rahatsızım sadece tüm vücut+kollar için plan yaparsak çook sevinirim 1 dk zor duruyorum şimdilik plankta artık 3 set durabildiğim kadar yapayım o zaman
Ben bunu üç gün yapacam cumartesi içli köfte yiyeceğim çünküafiyet olsun bugün ben de tek öğün yapacaktım aslında ama fırında karnabahardan bir şey olmaz diye düşündüm tadı da pek güzeldi pişman değilim
Güzel bir menü her günümüz böyle geçer umarım
çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde spor yapasım geldiAz yeme canım biraz artır menülerini ilerleyen zamanda azaltacak birşey bulamayacaksın
Birde hergun artırma dizlerine ağırlık biner çünkü kilomuz fazla.bizim squat da çok yapmak önemli değil ilk zamanlar ağır ve doğru yapmak önemli
Yani ilk hafta 12 x 3 set ideal
Açık ve kapalı oturarak değiştirebilirsin setler
Plank efsane kollar için ama istersen duvarda şınav yerde yarım şınav çok iyi gelir kollara
Litre su şişesiyle hareketlerde de kullanabilirsin ama yine bunları 12x 3 yap bu hafta hareket arası 15 saniye dinlenme vererek yap
İyi geceler yarın sporumu birlikte olsunçok teşekkür ederim gecenin bu saatinde spor yapasım geldi
yediklerime daha fazla dikkat edeceğim düzensiz beslenmekten bende sıkıldım
tavsiyelerini denemeye çalışacağımSpor gerekli kesinlikle yapmalıyım diye düşündüğümde hiç yapamadigimi fark ettim hatta erteliyordum ki ben beden eğitimi öğretmeniyim
Hani bakış açısıni degistirmekten bahsetmişsiniz ya aynı şekilde yine beyninizi aldatin ve spor bana çok iyi geliyor yaa bu dönemde diye geçin sporun başına ve gerçekten de iyi geldiğini göreceksiniz canlarım
İsterseniz antrenman programı yaapalimmi grup olarak birlikte yaparsak daha motive edici olur diye dusunuyorum
çok haklısın.. ama yapamıyorumÇocuklar küçükken ben de öyleydim canım, onlarla uğraşmaktan kendime vakit bulamazdım..şimdi büyüdüler oh rahatladım derken şimdi de14 aylık kızımla uğraşıyorum..buna şükür...
o uyuyunca gündüz ancak yürüyüş bandına çıkabiliyorum. Bazen erken uyanıyo, ya yarım kalıyor yada hiç başlayamıyorum..
Terapistin ne güzel yönlendirmiş, biraz relaks ol, varsın ev biraz dağınık kalsın , varsın o gün süpürülmesin kirli kalsın, herşey mükemmel olmak zorunda değil canım..kendini de çocukları da o kadar kasma..hayat gelip geçiyor.. çocuklarının bu yaşlarını özleyeceksin..
çok iyi bir menü spor da var sen bu hafta mezun olursun parti hazırlıklarınbaşlasınMenümü atayım
12.00.
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin, marul, çemen, 1 ceviz, 1tatlı kaşığı ballı yeşil çay..
17.30
1 tabak dolusu sebzeli tavuk yemeği (karnabahar,havuç, tavuk)
Birazdan biberiyeli çay içerim ve belki siyah çay da..
2.5 litre su, 75 dakika yürüyüş...
Seni çok iyi anlıyorumKukumav kuşu gibi tunedim kizin çalışma masasına oturup somurtuyorum.
Her 10 dk da 1 anniiiieegg oğlun bana şunu yaptı. Öteki yok yok yapmadım. Aaa yalan söyleme yaptın. Sonra bagirtilar cagirtilar. Ikisinin kafasını da alıp birbirlerine vurasıM geliyor.
Bir işe başlıcam. Içerden annnieeegg. Gidiyorum konuşuyorum sonra devam edeyim diyorum. Sonra gene annneeeui. Bir de birbirlerinin yaptıklarına karışıyorlar. O öyle yapılmaz bunu böyle yap. Sana ne yapmicam falan...
Canım çok sıkkın. Keyiflenecegim bir öneriniz var mo? Film müzik video. Içime öküz oturmuş gibi hissediyorum...
Menü de bildiremedim günlerdir bir özet geceyim.
Akşam yemeklerin biraz sarktı. 7 30 a kadar uzatmış oldum.
Ptesi açlık orucundaydim salı sabah limonlu su öğlen 13 limonlu salata aksam 19 tuzsuz pazi yemegi
Çarşamba 13 tulum peynirli roka salatası 19 tavuk sote
Perşembe 13 sucuklu kaşarlı yumurta 19. 3 köfte artan roka salatası 25 tane antep fistigi
Ahh ahh. Eskiden olsa güzel bir kahve yanında antep fıstıklı sütlü çikolata bisküvi gofret falan. Karnım ağrırdı ama yüzümde gülümseme olurdu en azından
amin aminNe güzel şeyler demiş terapistin. Üzerinde çiçekler bitecek bir toprak olman ne kadar güzel. Allah yolunu açık etsin
Vavv harikasın
Ver elini öpim hanımağam
Harika bi sonuç canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım mezun oluyorsun sanırım. Darısı bize en yakın zamandaGünaydın kızlar
Geçen hafta 57.1kg
Bugun: 56.7kg.
Fark -400gr.
Diyorum noktayı koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?