Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim elimde olmayan sebeplerden orucum uzadı ve sabah 13:30 da yedim patatesli omlet ve normal kahvaltı yaptım
Türk kahvesi
Saat 17:00 meyve.yedim
Az.diyeceksiniz ama 3 gün tek ogunle if diyeti yapıyorum
Spor yok bugün ama güzel temizlik yaptım
Su 2.5 litre

1.63 boy geçen cuma 88.8 çıktı sabah iyi bir sonuçla geleceğim gibi geliyor bana
20 ile başladım 5 5 arttırıyorum bugün 25 yaptım yarın 30 yapacağım planladığım buydu squatta
kilom her yere eşit dağılmış bir şekilde kollarımdan rahatsızım sadece tüm vücut+kollar için plan yaparsak çook sevinirim 1 dk zor duruyorum şimdilik plankta artık 3 set durabildiğim kadar yapayım o zaman

afiyet olsun bugün ben de tek öğün yapacaktım aslında ama fırında karnabahardan bir şey olmaz diye düşündüm tadı da pek güzeldi pişman değilim

Bugünkü menüm,
Sabah 9.00
Sade kahve
Kahvaltı 10.40
1 pekmezli krep, 3 dilim hellim, domates
Ara 14.00
3 kayısı, 3 ceviz
Akşam 18.00
1 tabak sulu köfte, 1 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor 6100 adım.
Güzel bir menü her günümüz böyle geçer umarım

Az yeme canım biraz artır menülerini ilerleyen zamanda azaltacak birşey bulamayacaksın
Birde hergun artırma dizlerine ağırlık biner çünkü kilomuz fazla.bizim squat da çok yapmak önemli değil ilk zamanlar ağır ve doğru yapmak önemli
Yani ilk hafta 12 x 3 set ideal
Açık ve kapalı oturarak değiştirebilirsin setler
Plank efsane kollar için ama istersen duvarda şınav yerde yarım şınav çok iyi gelir kollara
Litre su şişesiyle hareketlerde de kullanabilirsin ama yine bunları 12x 3 yap bu hafta hareket arası 15 saniye dinlenme vererek yap

Ben bunu üç gün yapacam cumartesi içli köfte yiyeceğim çünkü

Gene ben gene uyumadım. Yarın umarım uyanır bildirimimi geç olmadan yaparım.

Şu her zaman fazla içerim o yüzden yazmıyorum. 2 lt benim minimumumdur.

Spor olarak da 120 dk tempolu yürüyüş yaptım.

çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde spor yapasım geldi
yediklerime daha fazla dikkat edeceğim düzensiz beslenmekten bende sıkıldım

tavsiyelerini denemeye çalışacağım
Spor konusunda lütfen bana da Yardımcı ol ben görev adamıyım planlı gitmeyi severim
Şimdi boyun 1.53 cm ve rahatsız olduğum konu göbek bel sırt artı biraz selülit
çok haklısın.. ama yapamıyorum kendim işim içinden çıkamıyorum bu yüzden yardım alıyorum. Ben keyfime çok düşkün bir insandım evlenmek çocuk ev işleri bana biraz ağır geldi bunun üstüne bir de yalnızlık
Rabbim herkesi feraha çıkarsın. Sabır sabır sabır
çok iyi bir menü spor da var sen bu hafta mezun olursun parti hazırlıklarınbaşlasın
Seni çok iyi anlıyorum
Senin çocuklar biraz büyük galiba benim kiler 3,5 ve 5 küçük olan bir de konuşamıyor o zaman daha zor oluyor derdini anlatamıyor ağlıyor bağırıyor abisi iyice kızdırıyor. Daha sabahtan bütün enerjimi emiyorlar. Bana da bir dokun bin ah işit oldu
Okula gitmemeleri ve bizim eve kapanıp asosyal olmamız sabrımızı iyice zorluyor
Ben çok bunalınca bir arkadaşımı veya ablamı falan ararım konuşurum iyi gelir
Ne güzel şeyler demiş terapistin. Üzerinde çiçekler bitecek bir toprak olman ne kadar güzel. Allah yolunu açık etsin
amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…