Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptan bu cuma almadığıma şükrediyorum gerçekten çünkü canım hiç bisey istemedi ekmek arası makarna pilav bile yedim ama dikkat etmem lazım biliyorum.bugun doktora gidicem bi gidip geleyimde bakalim konusuruz

Ozaman sana da sırt bel programı yapalım canım

Geçen hafta 65.7
Bu hafta

Fark -1.1

Geçen cuma 62.8
Bu cuma 61.1
Fark 1,7
%2.7 yanlış hesaplamadiysam
Eki Görüntüle 2620877
Ver elini öpim hanımağamsüper süper süper
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 68.5
Fark 1.300 gr şimdi kahvaltıda patates kızartmasına gömülebiliriimm hakettim
Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...
Tum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Bir kiloyu geçkin verenleri ayrıca tebrik ediyorum.
Ayşegül ise sadece tebrik etmiyorum. Yanında nazar boncuğu çiçek çikolata yolluyorum.. haa bir de kolonya olmazsa olmaz istemeye gidenler gibi

Al benden de o kadar 6li ganyanda bekleyenler gibiyim şu an... ayşegül koşuyor kosuyyyooor veeeeeeeee
sen gerçekten çok komik bir kızsın buradan onu hissediyorum
vallahi çocuklarla Lego yapıyoruz aklım hep burada
Kızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff
herkeste oluyor o bir dönem gel bu hafta sık sık gel buraya kalem kalem ne yediysen yaz yorumlayalım gerçekten başarırsın inanıyorum. Yalnız kalma buraya takıl
Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...
ilk verdiğim tepki ne biliyormusun hiiiiiiiiii şok oldum ilk 200 yazdın ya sandım ki heralde 1.200 falandır 2.200 gördüm ya yok canım olamaz olamaz inanamadım hani şekerpare filminde Şener şen gelinliği kaldırıyor gelini göreceğine İlyas Selmanı görüyor ya aynı o sahne oldu bende
Yani ne diyim kocaman tebrik ediyorum helal olsun müthiş başarı ben hiç bir haftada bu kadar kg vermedim şimdiye kadar umarım korursun
Ayakta alkışlıyorum ne derler bükemediğin bileği öpeceksin bende seni kocaman öpüyorum
Ben de iyi ki yokum listede geçen haftayla hatta önceki haftayla aynıyım nasıl oluyor anlamadım. Geçen hafta 71.8
Bu hafta 71.8. İnşallah başka zaman vereceğim

Kaptan ne sıkı diyeti.sen en son msjlarimi okumadın galiba kız.hamile testim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım.zdua edin.ins.bu seferde dış gebelik vs.olmam.
Canııımmm tebrik ederim çok sevindimm :)))
İnşallah canım inşallah
Geçen cuma 62.8
Bu cuma 61.1
Fark 1,7
%2.7 yanlış hesaplamadiysam
Eki Görüntüle 2620877

Valla tebrikler çok iyisin ❣
Günaydın kızlar
Geçen hafta 57.1kg
Bugun: 56.7kg.
Fark -400gr.
Diyorum noktayı koyuyorum.
Günaydın canım :)
Yaaaa demek mezun oluyorsuuuuuun
Tebrik ederiiim yuppiiiiii
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 68.5
Fark 1.300 gr şimdi kahvaltıda patates kızartmasına gömülebiliriimm hakettim
Vaaaooouv harikasın mükemmel tebrik ederim canımm
Günaydınlar bu arada kendimden hüç beklemediğim bi sonuçla karşınızdayım
Geçen hafta ; 56.8
Bugün; 55.9
Fark; -900
Fotoğraf eklicektim beceremedim dosya ekle kısmından eklenmiyomuydu
Bravoooo tebrikler çok iyi aonç almşsın bu hafta
Geçen hafta 68,1
Bu hafta 67,2
Fark -900 gr.
fena değil heralde
Çok iyi tabi kii tebrik ederiiiim
Günaydın
Geçen hafta 92.9

Bu hafta 92
fark 900
Tebrik ederim çok sevindiiim
Kızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff

Evveeet... tahmin eri alayım

Kilo bildirimi
Geçen cuma 65.1 di galiba
Bu cuma 65
Eğer geçen cumayı yanlış hatırlamıyorsam kaptan
-100 gr

LAydLiNe

Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...
Neeeee
Efendiiiim ?
İnanamıyorum sana bu nasıl bir sonuç böyle sen çok harikasın sen çok iyi gidiyorsun çok çok çok tebrik ederim
Eee napıcaksın şimdi mezın mu olacaksın yeni hedef mi belirleyeceksin ❣

Canım arkadaşlarım alıntılamayı unuttuğum yoktur inşallah ben de wc çıkabilmeyi bekliyorum :)

Kaptan ne sıkı diyeti.sen en son msjlarimi okumadın galiba kız.hamile testim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım.zdua edin.ins.bu seferde dış gebelik vs.olmam.

Şok şok şok okumadım tabii ki hadi bakalım hayırlısı İnşallah içini ferah tut lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz

Eveetttt takımın en tembeli yapsın bakalım bildirimini ama bir ata sözünün tersini yaptığımız için memnunum. Balık baştan kokar demişler ama bu kez sadece baş koktu balığın maşallahı vaaaaaaar Öyle bir geçmiş birikmiş ki karıştı hangisine yazdım hangisine yazmadım bilmiyorum. Birazdan yeniden döneceğim. Çünkü henüz kahvaltı yapmadım.

Geçen hafta : 73.3
Bu hafta: Maalesef 74.2

+900

Çok üzgünüm kızlar bu güzel günü böyle kötü bir sonuçla berbat ettiğim için Veee inanın bu üzüntüm de çok samimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…