Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pessinus
Kendini kötü hissetme ben inanıyorum birden kilo vereceksin ne yediğini hep yaz buraya biz bilmesekte sen gördükçe dikkat edersin
Haklısın canım yazmam lazım da canım o kadar sıkkın ki bu aralar hiçbir şey yazamıyorum içimden gelmiyor. Ne güzel dikkat ediyor kızlar deyip imreniyorum ama harekete geçemiyorum

Herkes uçmuş masallahh.. bu hafta bizim takım birinci olur kesin... Bende elim kadar ekmeklerin kurbanıyım.. daha doğrusu iradesizligimin

Geçen cuma 62.8
Bu cuma 61.1
Fark 1,7
%2.7 yanlış hesaplamadiysam
Eki Görüntüle 2620877
Tebrik ederim canım

Günaydın kızlar
Geçen hafta 57.1kg
Bugun: 56.7kg.
Fark -400gr.
Diyorum noktayı koyuyorum.

Vayy bee.. helal olsun... Tebrik ederim canım darısı başımıza

Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 68.5
Fark 1.300 gr şimdi kahvaltıda patates kızartmasına gömülebiliriimm hakettim

Tebrik ederim canım gomul gomul hakettin

Günaydınlar bu arada kendimden hüç beklemediğim bi sonuçla karşınızdayım
Geçen hafta ; 56.8
Bugün; 55.9
Fark; -900
Fotoğraf eklicektim beceremedim dosya ekle kısmından eklenmiyomuydu

Tebrikler canım harika

Geçen hafta 68,1
Bu hafta 67,2
Fark -900 gr.
fena değil heralde

Tebrik ederim Gonulcum

Günaydın
Geçen hafta 92.9

Bu hafta 92
fark 900
Tebrikler canım
Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...

Tebrik ederim canim.. vallahi bravo Uçuyorum derken hakliymissin..

herkesin biraz çizgiden çıkmaya hakkı vardır diye düşünüyorum yani senin yerinde olayım heralde buraya bile.gelemezdim diyet yüksek motivasyon isteyen birşey o yüzden bazen zorlamamak gerekiyor ki ilerleyen zamanda sıkıcı olmasın

Haklısın canım yazmam lazım da canım o kadar sıkkın ki bu aralar hiçbir şey yazamıyorum içimden gelmiyor. Ne güzel dikkat ediyor kızlar deyip imreniyorum ama harekete geçemiyorum
Sen mi ben mi belki çoğumuz öyle
Ev berbat hiç iş yapmıyorum spor yapamıyorum moralim yerlerde ama buraya sıkı sıkı tutundum bu boşluk zamanlarını bu şekilde değerlendiriyorum her şerde bir hayır vardır zayıflayarak kendimize bedenimize bu ödülü vermeliyiz. Ha gayret bugünden itibaren dikkat et tüm veremeyen Ve sabit arkadaşlara sesleniyorum

Hepinize çok teşekkür ederim canim takimim ve canım kaptanım .Bazen yerimde saydım bazen çok iyi verdim.Ama sonunda hedefe ulastim.Suan 2015deki evlenmeden onceki kilomdayim.Ama ozamanki kiyafetlerim uzerime en az 1beden buyuk oluyo.Bu da sporla oldu.Artik aynaya baktığımda gördüğüm Şeyda yi daha çok seviyorum.Foto bulursam bi after before yapicam.Bi de farka siz bakin.

Öyle haklısın ki ama bir ara buranın hikayesini anlatırım sana o yüzden iki elim kanda da olsa buraya zar zor da olsa gelmeye çalışıyorum. Haaaaa çok bir faydam var mı, yok biliyorum ama yine de burada olmalıyım. Büyük bir vefa borcum var. Ama inşallah faydalı olacağım günler de gelecek

Yaaaaaaa ne büyük bir mutluluk bu öyle iyi anlıyorum ki seni anlatamam Ama unutmamalısın ki hedefe ulaşınca aşırı rahatlamamak lazım. Kilonu korumayı öğrenmelisin. Takımdan tamamen kopma lütfen. Hatta eğer yapabilirsen yine mutlaka menü yaz.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 75,4 kg
Bu hafta 75,3 kg
Fark -100 gr

Wc çıkamadm iyice geçe kalmasın dedim artıkbildirim kızlar :)

Bugün evdeyim canım. İlerleyen saatlerde yine eksi görürsen ekleme yapabilirsin. Listeyi geç paylaşsam da olur

Canın sağolsun kaptancığım, o nasıl söz, faydalı olmaz olur musun, benim 92 lerden 74 kere inmemde senin uyarı tavsiye motivasyonlarının etkisi çok büyük.. kendine haksızlık etme..sen buranın ışığısın

en sevdiğim an öncesi ve sonrasınheyecanla bekliyorum
Arada oluyor ama öyle durumlar. Geçen hafta söz verirken regl olacağımı hesap etmemiştim. Regl bütün hesaplarımı bozdu maalesef
evet regl bayağ etkiliyor bende şuan o durumdayım haftaya belkide daha iyi sonuç alırız. Senin sağlıkçı olduğunu bazen unutuyorum ve buraya ayırdığın zaman için sana saygı duyuyorum
Gecen cuma:88.8
Bugun:87.5
Fark:1.300 gram
Artik 90'lardan kurtuldum sanirim
çok güzel sonuç harika

Arkadaşlar tüm tebrikleriniz ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize... Özellikle beni gaza getiren Gonul83 e....Gönül sende güzel kilo vermişsin, seni de tebrik ediyorum
Sana uçuyorum dediğimde 1 kilo vermiştim zaten, sonrasında da hareket artı diyetle ve her lokmada, sana dediğim cuma aklını alacağım senin sözümü hatırlayarak daha çok dikkat ettim..yani bu başarı senin aslında ...çok teşekkür ederim..
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Kopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…