Kopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.
Kopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.
Canım, çok tebrik ediyorumKopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.
Spor gerekli kesinlikle yapmalıyım diye düşündüğümde hiç yapamadigimi fark ettim hatta erteliyordum ki ben beden eğitimi öğretmeniyim
Hani bakış açısıni degistirmekten bahsetmişsiniz ya aynı şekilde yine beyninizi aldatin ve spor bana çok iyi geliyor yaa bu dönemde diye geçin sporun başına ve gerçekten de iyi geldiğini göreceksiniz canlarım
İsterseniz antrenman programı yaapalimmi grup olarak birlikte yaparsak daha motive edici olur diye dusunuyorum
Süpersin canım, maşallah..kim tutar seni...tam gaz yola devam ...Gecen cuma:88.8
Bugun:87.5
Fark:1.300 gram
Artik 90'lardan kurtuldum sanirim
Yok canım yorulmam yanyana olsak keskeYapalım canım yapalım. Sen spor hocamız ol lütfen. Uymak isteyen uyar programa. Olur mu? Seni yormayız di mi?
Bence bana faydam çok grubun enerjisi çok güzel ben gergin ve devamlı ültimatom veren kaptanları sevmiyorum herkese bir şekilde dokunusun varÖyle haklısın ki ama bir ara buranın hikayesini anlatırım sana o yüzden iki elim kanda da olsa buraya zar zor da olsa gelmeye çalışıyorum. Haaaaa çok bir faydam var mı, yok biliyorum ama yine de burada olmalıyım. Büyük bir vefa borcum var. Ama inşallah faydalı olacağım günler de gelecek
Çok güzel canım tebrikler ama koruma diyeti de yapmalısın yoksa hemen geri geliyor kilolarHepinize çok teşekkür ederim canim takimim ve canım kaptanım.Bazen yerimde saydım bazen çok iyi verdim.Ama sonunda hedefe ulastim.Suan 2015deki evlenmeden onceki kilomdayim.Ama ozamanki kiyafetlerim uzerime en az 1beden buyuk oluyo.Bu da sporla oldu.Artik aynaya baktığımda gördüğüm Şeyda yi daha çok seviyorum.Foto bulursam bi after before yapicam.Bi de farka siz bakin.
Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu beeHepinize çok teşekkür ederim canim takimim ve canım kaptanım.Bazen yerimde saydım bazen çok iyi verdim.Ama sonunda hedefe ulastim.Suan 2015deki evlenmeden onceki kilomdayim.Ama ozamanki kiyafetlerim uzerime en az 1beden buyuk oluyo.Bu da sporla oldu.Artik aynaya baktığımda gördüğüm Şeyda yi daha çok seviyorum.Foto bulursam bi after before yapicam.Bi de farka siz bakin.
Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu beetebrik ederim uzun zamandir gormedigimiz rakamlar insani yedigi en guzel tatlidan tuzludan daha cok mutlu ediyor
Maşallah canım çok sevindim darısı bana inşallah 90 li kilolara elveda diyelimGecen cuma:88.8
Yok canım yorulmam yanyana olsak keske
Amanın, doktor bu neVeeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...
Tebrikler cnm uyku düzeni olmayınca bazen vücut odem yapar bak sende olmamış, gayet iyi.Geçen hafta 65.7
Bu hafta
Eki Görüntüle 2620957
Fark -1.1
Tum kilo verenleri tebrik ediyorum.
Bir kiloyu geçkin verenleri ayrıca tebrik ediyorum.
Ayşegül ise sadece tebrik etmiyorum. Yanında nazar boncuğu çiçek çikolata yolluyorum.. haa bir de kolonya olmazsa olmazistemeye gidenler gibi
Cook tebrik ederim cnm, darisi başıma, foto bekliyorum merakla.Hepinize çok teşekkür ederim canim takimim ve canım kaptanım.Bazen yerimde saydım bazen çok iyi verdim.Ama sonunda hedefe ulastim.Suan 2015deki evlenmeden onceki kilomdayim.Ama ozamanki kiyafetlerim uzerime en az 1beden buyuk oluyo.Bu da sporla oldu.Artik aynaya baktığımda gördüğüm Şeyda yi daha çok seviyorum.Foto bulursam bi after before yapicam.Bi de farka siz bakin.
Cnm gözün aydın, aynen boyle devam edelim inş.Gecen cuma:88.8
Antep köftesinin de etkisi var hemen yapmalıyımmmmArkadaşlar tüm tebrikleriniz ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize... Özellikle beni gaza getirenGonul83 e....Gönül sende güzel kilo vermişsin, seni de tebrik ediyorum
Sana uçuyorum dediğimde 1 kilo vermiştim zaten, sonrasında da hareket artı diyetle ve her lokmada, sana dediğim cuma aklını alacağım senin sözümü hatırlayarak daha çok dikkat ettim..yani bu başarı senin aslında ...çok teşekkür ederim..
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Bende onu düşünüyordum bu Antep köftesi de yedi maşallah geçen hafta da güzel kilo verdiAntep köftesinin de etkisi var hemen yapmalıyımmmm
Bence de hemen yap...Afiyet olsuuun..Antep köftesinin de etkisi var hemen yapmalıyımmmm
Şöyle mi yapalım bacak bel sırt kalça basen hareketlerini ben yazayım ve kimin neye ihtiyacı varsa onu mu yapalım
Yoksa tüm vücudu mu çalıştıralım hergun program vereyim ve ona göre mi yapalım
Haklısın canım yazmam lazım da canım o kadar sıkkın ki bu aralar hiçbir şey yazamıyorum içimden gelmiyor. Ne güzel dikkat ediyor kızlar deyip imreniyorum ama harekete geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?