Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.
Kopmak ne mümkün kaptanım.Haftasonunu atlatıp.Bi bakıyım hedefi indirsemmi diye düşünüyorum.Ya da önce bi süre korumaya geçiyim.Ramazan geliyo zaten.
Canım, çok tebrik ediyorum muhteşemsin..Sen bilirsin ama benim görüşüm; kilon gayet güzel bence..hedefine de ulaştın..daha da zayıflama artık, çok zayıflık ta iyi bişey değil, hem sağlık, hem görünüş açısından...kilonu koru yeter.. tabi bizden kopma, yaz yine..

Yapalım canım yapalım. Sen spor hocamız ol lütfen. Uymak isteyen uyar programa. Olur mu? Seni yormayız di mi?

Bence bana faydam çok grubun enerjisi çok güzel ben gergin ve devamlı ültimatom veren kaptanları sevmiyorum herkese bir şekilde dokunusun var
Bu da idareciligi gerektirir

Çok güzel canım tebrikler ama koruma diyeti de yapmalısın yoksa hemen geri geliyor kilolar

Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu bee tebrik ederim uzun zamandir gormedigimiz rakamlar insani yedigi en guzel tatlidan tuzludan daha cok mutlu ediyor

Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu bee tebrik ederim uzun zamandir gormedigimiz rakamlar insani yedigi en guzel tatlidan tuzludan daha cok mutlu ediyor

Olur tabii ki olmaz mı hiç. Ben de takıma ilk geldiğimde böyle düşünmüştüm. Öyle büyük bir mutluluk ki eminim sen de tadacaksın o mutluluğu

Şöyle mi yapalım bacak bel sırt kalça basen hareketlerini ben yazayım ve kimin neye ihtiyacı varsa onu mu yapalım
Yoksa tüm vücudu mu çalıştıralım hergun program vereyim ve ona göre mi yapalım

Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...
Amanın, doktor bu ne vay vay
Tebrikler cnm uyku düzeni olmayınca bazen vücut odem yapar bak sende olmamış, gayet iyi.
Cook tebrik ederim cnm, darisi başıma, foto bekliyorum merakla.
Gecen cuma:88.8
Bugun:87.5
Fark:1.300 gram
Artik 90'lardan kurtuldum sanirim
Cnm gözün aydın, aynen boyle devam edelim inş.

Antep köftesinin de etkisi var hemen yapmalıyımmmm

Şöyle mi yapalım bacak bel sırt kalça basen hareketlerini ben yazayım ve kimin neye ihtiyacı varsa onu mu yapalım
Yoksa tüm vücudu mu çalıştıralım hergun program vereyim ve ona göre mi yapalım

Bence tüm vücudu çalıştıralım. Çünkü çoğunluğun buna ihtiyacı var.

Haklısın canım yazmam lazım da canım o kadar sıkkın ki bu aralar hiçbir şey yazamıyorum içimden gelmiyor. Ne güzel dikkat ediyor kızlar deyip imreniyorum ama harekete geçemiyorum

Hadi dön aramıza sen de Zaten listede değilsin bence çok rahat menü yazabilirsin. Öyle kaçamaklarda ortalığı yıkanlardan da değilim ki zaten kaçamakların en babasını kendim yapıyorum Eğer burası olmasaydı ben eminim ki çok daha kötü durumda olurdum böyle bir zamanda. Gonul83 haklı. Bu akşamdan itibaren menü istiyorum olur mu? Bu arada kızımla aramdaki mesele düzeldi. Bunda senin de katkın var. Senin yazdıklarını okuduktan sonra çok düşündüm konu üzerinde ve onu düzeltemeyeceğime göre kendimi düzelttim. Ben düzelince her şey otomatik olarak düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…