Selam kızlar
muhteşemsiniz
Ben ne yazık ki aynı sayılırım
geçen hafta : 65,5
bu hafta :65,6
fark : +100 gr
çok kaçamak yapmasam da hareketsiz olunca kilo verilmiyor
Çok duygulandım yaBugün mezun ediyorum seni ama
Ya nasıl kopabilirimki.Zaten artik gr. Oynuyo.Cok zor veriyorum.Ama sporla biraz daha sikilasip kg korursam yeter galiba.Canım, çok tebrik ediyorummuhteşemsin..Sen bilirsin ama benim görüşüm; kilon gayet güzel bence..hedefine de ulaştın..daha da zayıflama artık, çok zayıflık ta iyi bişey değil, hem sağlık, hem görünüş açısından...kilonu koru yeter.. tabi bizden kopma, yaz yine..
Tesekkur ederim canim.Darisi basiniza.Bende bundan korkuyorum.Galiba daha fazla dikkat etmem gerek.Bi de ramazan geliyo.Çok güzel canım tebrikler ama koruma diyeti de yapmalısın yoksa hemen geri geliyor kilolar
Olur tabiki.Evet gerçekten büyük bi yük kalktı omzumdan.Hatta inanamadim bi kaç kez tartıldım.Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu beetebrik ederim uzun zamandir gormedigimiz rakamlar insani yedigi en guzel tatlidan tuzludan daha cok mutlu ediyor
Geçen hafta sadece 200 Gr cık vermiştim canım..Bende onu düşünüyordum bu Antep köftesi de yedi maşallah geçen hafta da güzel kilo verdi
Metabolizma çok önemli
sebeplerKilo almamın sebeplerini söyleyeyim şaşırmayın lütfen. Regl + Kaçamak + Hareketsizlik ama bu hafta telafi edeceğim size söz
merakla bekliyoruzHepinize çok teşekkür ederim canim takimim ve canım kaptanım.Bazen yerimde saydım bazen çok iyi verdim.Ama sonunda hedefe ulastim.Suan 2015deki evlenmeden onceki kilomdayim.Ama ozamanki kiyafetlerim uzerime en az 1beden buyuk oluyo.Bu da sporla oldu.Artik aynaya baktığımda gördüğüm Şeyda yi daha çok seviyorum.Foto bulursam bi after before yapicam.Bi de farka siz bakin.
keşke. Bence başlamadan ölçülerimizi alalım kilo boy söyleyelim. Sonucları kıyaslarız.. Ben göbek ve badenden muzdaribim. Bir de kollarımı yukarı kaldırınca 10. Saniye de zayıflamaya başlıyor o kadar güçlüyüm yaniYok canım yorulmam yanyana olsak keske
ayy burada kendi üzerime alındım. Çocuklara karşı öyleyim biraz.. aydınlanma yaşadım...Bence bana faydam çok grubun enerjisi çok güzel ben gergin ve devamlı ültimatom veren kaptanları sevmiyorum herkese bir şekilde dokunusun var
Bu da idareciligi gerektirir
sebeplersadede gel sadede.. öttttüriiciiiim seni.. Ben de dün itibariyle regl oldum... almazdın da sabit kalırdın en azından boğazını tutsaydın o güzelim hamburgerler supangleler yenilemeseydi belki az da olsa verirdin bile
merakla bekliyoruz
keşke. Bence başlamadan ölçülerimizi alalım kilo boy söyleyelim. Sonucları kıyaslarız.. Ben göbek ve badenden muzdaribim. Bir de kollarımı yukarı kaldırınca 10. Saniye de zayıflamaya başlıyor o kadar güçlüyüm yani
ayy burada kendi üzerime alındım. Çocuklara karşı öyleyim biraz.. aydınlanma yaşadım...
Bu aradaysa toplasın biraz ...
Ben kilo alan kaptanımızın her birimiz için istedigimiz bir şey yapmasını oneriyorum. Her bir uyenin.. yada bu hafta kilo veren her bir üyenin istegi olsun...
Benim istegim.. bu hafta , yarindan itibaren sıfır kaçamak yapılacak. Tencerede kalan kasik bile yalanmayacak...._niye yarından itibaren. Çünkü kesin bu gün de bir şey yemiştir diye
Kızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff
Arkadaşlar akşama tüm hareketleri yazıp hareketleri aciklayacam yarın başlıyoruz o halde
Önce günlük sonra haftalık olarak göstereceğim
O halde ben de kaptanımdan isteğimi yazayım, hergün mutlaka en az 2.5 litre su içilecek... akşama kadar hesaplanıp eksik kalan miktar yatmadan mutlaka tamamlanıp içilecek..sebeplersadede gel sadede.. öttttüriiciiiim seni.. Ben de dün itibariyle regl oldum... almazdın da sabit kalırdın en azından boğazını tutsaydın o güzelim hamburgerler supangleler yenilemeseydi belki az da olsa verirdin bile
merakla bekliyoruz
keşke. Bence başlamadan ölçülerimizi alalım kilo boy söyleyelim. Sonucları kıyaslarız.. Ben göbek ve badenden muzdaribim. Bir de kollarımı yukarı kaldırınca 10. Saniye de zayıflamaya başlıyor o kadar güçlüyüm yani
ayy burada kendi üzerime alındım. Çocuklara karşı öyleyim biraz.. aydınlanma yaşadım...
Bu aradaysa toplasın biraz ...
Ben kilo alan kaptanımızın her birimiz için istedigimiz bir şey yapmasını oneriyorum. Her bir uyenin.. yada bu hafta kilo veren her bir üyenin istegi olsun...
Benim istegim.. bu hafta , yarindan itibaren sıfır kaçamak yapılacak. Tencerede kalan kasik bile yalanmayacak...._niye yarından itibaren. Çünkü kesin bu gün de bir şey yemiştir diye
Tüh ya ben bunu şuan görüyorum :)Bugün evdeyim canım. İlerleyen saatlerde yine eksi görürsen ekleme yapabilirsin. Listeyi geç paylaşsam da olur
O halde ben de kaptanımdan isteğimi yazayım, hergün mutlaka en az 2.5 litre su içilecek... akşama kadar hesaplanıp eksik kalan miktar yatmadan mutlaka tamamlanıp içilecek..
Olur mu kaptanım bak aynı kilolardayız, ben en az 2.5 içiyorum bazen 3 te oluyordur hatta..
Tebrik ederim canıııım :)Gecen cuma:88.8
Bugun:87.5
Fark:1.300 gram
Artik 90'lardan kurtuldum sanirim
Var mısın bu hafta yarışaTamamdırSahiii yaaaa aynı kilodayız di mi hatta sen benden 100 gram aşağıdasın
Var mısın bu hafta yarışa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?