Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar
muhteşemsiniz
Ben ne yazık ki aynı sayılırım
geçen hafta : 65,5
bu hafta :65,6
fark : +100 gr
çok kaçamak yapmasam da hareketsiz olunca kilo verilmiyor

Maalesef öyle canım evde kapalı kalmak çok sarstı. Evde de olsak bir şekilde hareket etmemiz lazım.

Ya nasıl kopabilirimki.Zaten artik gr. Oynuyo.Cok zor veriyorum.Ama sporla biraz daha sikilasip kg korursam yeter galiba.

Buraya bende before after atmak istiyorum nasip olur mu bee tebrik ederim uzun zamandir gormedigimiz rakamlar insani yedigi en guzel tatlidan tuzludan daha cok mutlu ediyor
Olur tabiki.Evet gerçekten büyük bi yük kalktı omzumdan.Hatta inanamadim bi kaç kez tartıldım.

Bende onu düşünüyordum bu Antep köftesi de yedi maşallah geçen hafta da güzel kilo verdi
Metabolizma çok önemli
Geçen hafta sadece 200 Gr cık vermiştim canım..

Evet, köfte de yedim ama sınırsız yemedim , sayarak kalorisini hesaplayarak yedim. Ben zaten kalori hesabıyla zayıflıyorum, günlük 1000 kalori yi geçmiyordum normalde, ama bu haftaki yarışta 600 kaloriye kadar düştüğüm oldu. 1 köfteyi 40-50 kalori olarak hesapladım tahmini..ona göre yedim..yoksa eski ben olsam 15-20 köfteyi gömerdim..
Canımın çok çektiği şeyleri ölçülü bi şekilde, gün içindeki toplam alacağım kalori sınırını geçmeyerek yeme taraftarıyım..bak bugün sabah gözleme yedim ama yine kalorisini hesaplayıp toplamda sınırımı koruyacağım..

Kilo almamın sebeplerini söyleyeyim şaşırmayın lütfen. Regl + Kaçamak + Hareketsizlik ama bu hafta telafi edeceğim size söz
sebepler sadede gel sadede.. öttttüriiciiiim seni.. Ben de dün itibariyle regl oldum... almazdın da sabit kalırdın en azından boğazını tutsaydın o güzelim hamburgerler supangleler yenilemeseydi belki az da olsa verirdin bile
merakla bekliyoruz
Yok canım yorulmam yanyana olsak keske
keşke. Bence başlamadan ölçülerimizi alalım kilo boy söyleyelim. Sonucları kıyaslarız.. Ben göbek ve badenden muzdaribim. Bir de kollarımı yukarı kaldırınca 10. Saniye de zayıflamaya başlıyor o kadar güçlüyüm yani
Bence bana faydam çok grubun enerjisi çok güzel ben gergin ve devamlı ültimatom veren kaptanları sevmiyorum herkese bir şekilde dokunusun var
Bu da idareciligi gerektirir
ayy burada kendi üzerime alındım. Çocuklara karşı öyleyim biraz.. aydınlanma yaşadım...

Bu aradaysa toplasın biraz ...
Ben kilo alan kaptanımızın her birimiz için istedigimiz bir şey yapmasını oneriyorum. Her bir uyenin.. yada bu hafta kilo veren her bir üyenin istegi olsun...

Benim istegim.. bu hafta , yarindan itibaren sıfır kaçamak yapılacak. Tencerede kalan kasik bile yalanmayacak...._niye yarından itibaren. Çünkü kesin bu gün de bir şey yemiştir diye

Bugün kaçamak yapmadım henüz Bak bunda yanıldın

Ben kabulüm bütün cezalara. İsteyen istediği cezayı verebilir. Seninkini kabul ettim sonradan değiştirmek yok

Kızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff

Gel sen gel yamacıma yanaş bakim bi? Bende numaran var mıydı canım?

O halde ben de kaptanımdan isteğimi yazayım, hergün mutlaka en az 2.5 litre su içilecek... akşama kadar hesaplanıp eksik kalan miktar yatmadan mutlaka tamamlanıp içilecek..
Olur mu kaptanım bak aynı kilolardayız, ben en az 2.5 içiyorum bazen 3 te oluyordur hatta..

Tamamdır Sahiii yaaaa aynı kilodayız di mi hatta sen benden 100 gram aşağıdasın

*** 13. Takım 670. Etap ***

dira90(57.1///%)
LAydLiNe (73.3///%)
Aysegul 6666 (76.3///%)
Efsun64 (75.4///%)
fanur (74.7///%)
Ikizannesi (65.1///%)
polokey2244(69.8///%)
Kiloverenbiri (88.8///%)
krtp86 (56.8///%)
chentiq (65.7///%)
berceste_ (92.9///%)
Gonul83 (68.1///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 667. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.5///%) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
pessinus (71.8///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (78.7///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye

Just a perfect day (62.8///%) 663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.

Kaçaklar :
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış) 662. Etapta bildirim yapmadı.
Berital44 (83///%) 662. Etapta bildirim yapmadı.
Queen mom (81/79/2/%2.47) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Baş. Tarihi: 13.02.2020 Baş. Kilosu:87 Hedef: 70
Nick değişikliği : gulsahh54 3. Takımdan transfer olmak istiyor. (664. Etapta bildirim yapmadı)

15 Bahar gelecek (70///%) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye 665. Etapta bildirim yapmadı.
Aylakkadin (64///%) Yeni Üye Baş.Tarihi: 15.02.2020 Baş. Kilosu: 66 Hedef: 55 665.etapta bildirim yapmadı
damlapal (82.9///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 21.02.2020 Baş.Kilosu: 85 Hedef: 63 665. Etapta bildirim yapmadı

morpapatyam (88.7///%) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye 667. Etapta bildirim yapmadı.
speedygonzales1666 (72///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 10.04.2020 Baş. Kilosu: 72 Hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…