- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ya onu tam etiketleyemedim bi türlü, ben de kestirmeden çentik yazayım dedim, umarım kızmamıştır...chentiq bundan sonra senin adın çentik olacak Vallahi Aysegul 6666 dün bana çentik tartı fotoğrafını attı tartı bayağı iyiydi
Yok canım sana demedim, oruç tutacak olanlar için..Kızlar, kilo bildirimimizi bu hafta yarın yapıcaz, kaptan yazdı, görmediniz sanırım
Yani bilin istedim adetim benYok canım sana demedim, oruç tutacak olanlar için..
Ya onu tam etiketleyemedim bi türlü, ben de kestirmeden çentik yazayım dedim, umarım kızmamıştır...
Kaptanım ben napim onun tartısını, tebrik eder başarılarının devamını dilerim ancak, bana sen lazımsın..yarın görücez senin tartını...
Elime gitarımı illa aldırtacaksın yarın sanırım
Yani bilin istedim adetim ben
Hiç sorun yok canımİlahi sen yine kahkaha attırdın banaYaaaaa sana isminle hitap edebilir miyim? Berceste demek istemiyorum. Ya da öylemi diyeyim seç tarafını
İyi de ben zaten çentik diye okuyordum
İyi de ben zaten çentik diye okuyordumyanlis mi yani
Yalnız cuma günü tartı var tatildeyim olmaz. Az da olsa kilo vermen lazımİtiraz yok. Bana kızıyordun sen koyuverdin. Hadi kendine gel. Menü bekliyorum bu akşam.
Ya bana böyle iddialı cümlelerle gelin işte vurun kırın parçalayınGönülcüm sen çentikle yarışmıyor muydun bu hafta?
Gel bacım gel, seni anca ben paklarım, haftaya senin bi daha tozunu attırayım
Ben oruç tutmucam cnm tutmayanlar cuma bildircek olarak algıladım ben amaKızlar, kilo bildirimimizi bu hafta yarın yapıcaz, kaptan yazdı, görmediniz sanırım
Evet canım, sanırım öyle.Ben oruç tutmucam cnm tutmayanlar cuma bildircek olarak algıladım ben ama
Benimki bugün bitti..çok şanslıyımmmBende ama adet oldum canim oyuzden
Spor arada yapıyorum 20 dk Ev bisikletiGayet güzel canım. Menülerimizi akşam en son yediğimiz öğünden sonra buraya toplu şekilde liste halinde yazıyoruz. Akşam geldiğinde görürsün bizim menülerimizi ona göre yazarsın. Menü yazarken öğün saatleri ve yiyeceklerin miktar ve çeşitleri önemli. Su az olmuş onu en az 2 litreye çıkartman lazım. Spor yapabiliyor musun?
Şunu da şuraya koyayım ki yarın aramam zor olmasın
13. TAKIM KATILIM FORMU 10 Nisan 2020 Başlama
Kullanıcı Adı : simgeninkedisi
İsim (İsteğe Bağlı ):Esra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:samsun
Boyunuz :1.61
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çikolata ve kahve tiryakisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve form
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kesinlikle benim bayagdir oruç zamanına denk gelmiyordu bu sefer böyle.oldu sağlık olsunBenimki bugün bitti..çok şanslıyımmm
Canın sağolsunKesinlikle benim bayagdir oruç zamanına denk gelmiyordu bu sefer böyle.oldu sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?