Merhabalar canım o gün yazıştığımızdan bu yana 78 kg ye düştüm..güncel kilom bu..boy 161..88 liyim..
2 öğün yemek yiyorum..ekmek galeta krep asla yok sabah 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir salatalık yeşillik ..akşam 6 da havuçlu yeşilliği bol salata ve bi kase çorba...Başka bişey yoyo.çok midem kazımışsa bi fincan şekersiz bi çay kaşıpı balla tatlanmış kahve içiyorum..günlük 1000 kalorinin altında olması lazım..1 buçuk litre su içiyorum..
Bende ama adet oldum canim oyuzdenAllah izin verirse tüm ramazanı tutucam
Aç karnına tartıldım 69,2 kiloyum
Ay bu kadar oluur, yarışın son günü ve işyerinde ikramlar..hmm..ben olsam asla dayanamazdım kaptan ne yalan söyleyim, helal olsunKızlar yaaaa bugün hastaneye ev hanımları ikram yapıp yollamışlar sağ olsunlar. Neler var neler anlatamam ama sıkı durun hiçbirinin tadına bile bakmadımYaktın beni Aysegul 6666 yaktın İşin ucunda yarış olmasa kesin yerdim İnşallah yarın güzel bir rakam görünce kaybetmem kendimi çünkü çok çabuk şımarıyorum. Eğer bu cumayı şımarmadan atlatırsam korkun benden
Gönülcüm sen çentikle yarışmıyor muydun bu hafta?Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorumcumadan sonra bomba gibi buradayım cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin
Ay bu kadar oluur, yarışın son günü ve işyerinde ikramlar..hmm..ben olsam asla dayanamazdım kaptan ne yalan söyleyim, helal olsun
Yarın eline geçen haftakinden daha küçük çaplı bi bomba daha bırakacağım, haberin olsun..
Haftaya da senin peşini bırakmaya niyetim yok, çünkü şımarmaya çok meyillisin, kazansam da kaybetsem de haftaya yeniden yarışalım..tabii cesaretin varsa...hodri meydan
Gönülcüm sen çentikle yarışmıyor muydun bu hafta?
Gel bacım gel, seni anca ben paklarım, haftaya senin bi daha tozunu attırayım
Bu hafta birincilik gelir gibi geldi bana kaptanım herkes iyi gidiyochentiq bundan sonra senin adın çentik olacak Vallahi Aysegul 6666 dün bana çentik tartı fotoğrafını attı tartı bayağı iyiydi
Ben değilim ya adet olduğumdan mi kacamaklardan mi durumum stabilBu hafta birincilik gelir gibi geldi bana kaptanım herkes iyi gidiyo
Dun misafirimiz doğum günü pastası getirdizaten çocuklar saldırdı biz de ucundan kıyısından derken bir dilim yedik. Dun ıkindide 4 kaşık kısır yedim, akşam da 5 sarma ve 1 kase yoğurt.
Bakalim bugün nasil telafi edeceğim bu durumubir de regl olacağım sanırım.
Olsun cnm artı çıkmaktan iyidir, hem 2 gün var daha önümüzde hiç bişey için geç değilBen değilim ya adet olduğumdan mi kacamaklardan mi durumum stabil
Haklısın sanki bugün persembe gibi geldiOlsun cnm artı çıkmaktan iyidir, hem 2 gün var daha önümüzde hiç bişey için geç değil
Kızlar, kilo bildirimimizi bu hafta yarın yapıcaz, kaptan yazdı, görmediniz sanırımOlsun cnm artı çıkmaktan iyidir, hem 2 gün var daha önümüzde hiç bişey için geç değil
Ben cuma yapacam adetim oruç olmayacamKızlar, kilo bildirimimizi bu hafta yarın yapıcaz, kaptan yazdı, görmediniz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?