Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben cuma günü iftardan önce, yada öğleden sonra bildirim yapılır diye düşünmüştüm.
Öyle daha iyi olmaz mıydı?

Riske atmayalım canım. Biz perşembeden tartılalım. Cuma günü Allah nasip ederse ben de niyetli olacağım. EEeee iftarın ilk günü. Hazırlık yapmak lazım. Benim için liste hazırlamak zor olur diye düşündüm. Ama şöyle de bir şey yapabiliriz. Perşembe sonucunu kaydederiz. Cuma günü eğer listeyi paylaşmamın zamanı uygun olursa yeni kilomuzu güncelleriz. Ama dediğim gibi her ihtimale karşı yarın sabah tartılalım

Tartıldım bugün mükemmel olmasa da uygun bir sonuç gördüm tartıda Ama tabii rakibim olduğun için sana söylemiyorum

Ayrıca bayıldım senin kalori hesabına

Allah izin verirse tüm ramazanı tutucam

Hoş geldin yeniden Esra'cım
Formu doldurmanın üzerinden biraz zaman geçtiği için bilgilerin çok geride kalmış. Kısaca bir kez daha bahseder misin kendinden? Bir de akşamları menünü görmek istiyorum artık. Niyetli olacağın için de yarın aç karnına sabah kıyafetsiz bir şekilde tartılıp kilonu buraya yazman gerekiyor

Tartıldım bugün mükemmel olmasa da uygun bir sonuç gördüm tartıda Ama tabii rakibim olduğun için sana söylemiyorum

Haklısın canım, sana nasıl uygu

Çok sevindim canım, ama ben de güzel bi rakam gördüm ona göree

Haklısın canım, sana nasıl uygunsa öyle yapalım..

Çok sevindim canım, ama ben de güzel bi rakam gördüm ona göree
Bugun çok sağlıklı beslenecem, haberin olsun

Ben o zaman öğle arası yine eve gitmeyeyim
Senin dünki baklava rüyama girdi..
Ailecek bi lokantadayız, eşim kebap vs yemek siparişi veriyo, üzerine baklava da sipariş ediyo, ben yok yemicem diyorum, amaan sende bi kerelik ye bişey olmaz diyo, ben de bana baklava sipariş etme, çocuklarıkinden yarım dilim yerim ancak diyorum

Kıyamam yaaaaaaa paylaşmasaydım keşke

Merhabalar canım o gün yazıştığımızdan bu yana 78 kg ye düştüm..güncel kilom bu..boy 161..88 liyim..
2 öğün yemek yiyorum..ekmek galeta krep asla yok sabah 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir salatalık yeşillik ..akşam 6 da havuçlu yeşilliği bol salata ve bi kase çorba...Başka bişey yoyo.çok midem kazımışsa bi fincan şekersiz bi çay kaşıpı balla tatlanmış kahve içiyorum..günlük 1000 kalorinin altında olması lazım..1 buçuk litre su içiyorum..

Menülerini göremediklerim nerelerdeler bakim? Gonul83 senin menü kayıp yine. Neden yazmadın? Ne kaçamağı yaptın?
Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorum cumadan sonra bomba gibi buradayım cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin

Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorum cumadan sonra bomba gibi buradayım cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin

Yalnız cuma günü tartı var tatildeyim olmaz. Az da olsa kilo vermen lazım İtiraz yok. Bana kızıyordun sen koyuverdin. Hadi kendine gel. Menü bekliyorum bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…