- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
Selam canlarrrr:)
Kahvaltı saat 12 de
Zehiiir gibi biber kızartması yedim üzeri sarımsaklı domatesli...
Çay salata domates
2 dilim ekmek
Saat 18.00 de
Çok az lavaş ekmek
Ispanak borani bool bolll (kalorisi yoktur umarım)
2 buçuk litre su içtim bugün rekor kırdım
Şimdi de çay içiyorum günüm kapandı :)
Süper ötesi menümü atayımda rakibim çatlasııın
12.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 1 ceviz, çemen, marul ,çay
17.00
1 kupa biberiyeli çay
18.30
1 tabak dolusu bamya yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, turp yeşil soğan..ve kapanış..
2.5 litre su,
1 saat 40 dakika yürüyüş
Ağzı düz hesap olsun, 100 dakikaya tamamlayım dedim .@LAydLiNe ..
Ama yürüyüşten sonra evde çarpık çurpuk yürümeye başladım o ayrı mesele
Menü bekliyorum kaptancım, gözüm yollarda kaldı..Yarın bildirim yapıyoruz biliyorsun dimi ? Ahhh ahhh seninle kaçıncı ramazan bu ramazan
Haklısın da bizde sulu yemekle pilav yemek alışkanlık olmuş..yemesem aç kalkmış gibi oluyorum . eskiden pirinç pilavı yapardım yanına, bulgura döndüm.. inşallah şişkinlik olmazHadi yaaaaa bulgur pilavı yemeseydin iyiydi. Yarın tartılacağız yaaa şişkinlik yapmasın. Ben de fena şişkinlik yapıyor. Sporun harika
Cansın yaYarın bildirim yapıyoruz biliyorsun dimi ? Ahhh ahhh seninle kaçıncı ramazan bu ramazan
Menü bekliyorum kaptancım, gözüm yollarda kaldı..
Son yediklerin iyi olmamış ama toplamda kalorin az yine maşallah.. tam emin olmamakla birlikte 550-650 kalori desin toplamdaMenüm
Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yk menemen
Öğle (12:00)
1 kepçe tarhana çorbası
1 tane tavuk but
Akşam (17:00)
1 tane elmayı 3 kaşık yoğurdun içine doğradım yedim.
Sonra şeytana uyup şu hastanedeki ikramlardan
Bir tane tuzlu, iki tane tatlı, iki tane elmalı kurabiye yedim ama miniciklerdi.
Demir bir lirayı düşünün ondan daha küçüktü ebatları. Tek lokmalık.
Kendi kendime nazar ettim galiba ama tartı güzel şeyler söylüyor sanırım birazcıkta şımardım.
Şimdi de yürüyüşe iniyorum. Bari yediklerimin bir kısmını eriteyim
Son yediklerin iyi olmamış ama toplamda kalorin az yine maşallah.. tam emin olmamakla birlikte 550-650 kalori desin toplamda
MENÜ HARİKA AMA SPORLA YAKMIŞSIN..BU BİBERİYE ÇAYI NASIL BİR ŞEY YAĞ YAKMADA ETKİSİ VAR MI SENCESüper ötesi menümü atayımda rakibim çatlasııın
12.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 1 ceviz, çemen, marul ,çay
17.00
1 kupa biberiyeli çay
18.30
1 tabak dolusu bamya yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, turp yeşil soğan..ve kapanış..
2.5 litre su,
1 saat 40 dakika yürüyüş
Ağzı düz hesap olsun, 100 dakikaya tamamlayım dedim .@LAydLiNe ..
Ama yürüyüşten sonra evde çarpık çurpuk yürümeye başladım o ayrı mesele
Biraz iştahsızlık yapıyo ve ödem attırıcı etkisi var, bağırsakları çalıştırıyor..Kaptanım çok önermedi diye yenisini almadım, evde kalanı tek tük içiyorumMENÜ HARİKA AMA SPORLA YAKMIŞSIN..BU BİBERİYE ÇAYI NASIL BİR ŞEY YAĞ YAKMADA ETKİSİ VAR MI SENCE
Biraz iştahsızlık yapıyo ve ödem attırıcı etkisi var, bağırsakları çalıştırıyor..Kaptanım çok önermedi diye yenisini almadım, evde kalanı tek tük içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?