Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar hanımlar
13.00
2 h yumurta
yeşil zeytin-peynir
domates-salatalık
17.00
sütlü kahve+2 incirli enerji topu
19.30
erişteli yeşil mercimek+yoğurt

2 lt su 3 yaparım
daha egzersiz yapmadım akşam yapacağım
yarın çok doğru bir sonuç alacağımı sanmıyorum tuvalete çıkamadım kaç gündür ayrıyeten yeşil mercimekte yedim

Yarın bildirim yapıyoruz biliyorsun dimi ? Ahhh ahhh seninle kaçıncı ramazan bu ramazan

Hadi yaaaaa bulgur pilavı yemeseydin iyiydi. Yarın tartılacağız yaaa şişkinlik yapmasın. Ben de fena şişkinlik yapıyor. Sporun harika

Hadi yaaaaa bulgur pilavı yemeseydin iyiydi. Yarın tartılacağız yaaa şişkinlik yapmasın. Ben de fena şişkinlik yapıyor. Sporun harika
Haklısın da bizde sulu yemekle pilav yemek alışkanlık olmuş..yemesem aç kalkmış gibi oluyorum . eskiden pirinç pilavı yapardım yanına, bulgura döndüm.. inşallah şişkinlik olmaz

Menüm

Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yk menemen

Öğle (12:00)
1 kepçe tarhana çorbası
1 tane tavuk but

Akşam (17:00)
1 tane elmayı 3 kaşık yoğurdun içine doğradım yedim.
Sonra şeytana uyup şu hastanedeki ikramlardan
Bir tane tuzlu, iki tane tatlı, iki tane elmalı kurabiye yedim ama miniciklerdi.
Demir bir lirayı düşünün ondan daha küçüktü ebatları. Tek lokmalık.
Kendi kendime nazar ettim galiba ama tartı güzel şeyler söylüyor sanırım birazcıkta şımardım.

Şimdi de yürüyüşe iniyorum. Bari yediklerimin bir kısmını eriteyim

Son yediklerin iyi olmamış ama toplamda kalorin az yine maşallah.. tam emin olmamakla birlikte 550-650 kalori desin toplamda

Son yediklerin iyi olmamış ama toplamda kalorin az yine maşallah.. tam emin olmamakla birlikte 550-650 kalori desin toplamda

O yediklerimi yemeseydim yarın şoka girecektim biliyorum ama birazda küçüklüğüne güvendim galiba. Evde hazır yemek olmayınca böyle oluyor. Bir gün önceden yemeğim olsaydı dolapta yemezdim de. Açken insanın gözü dönüyor biraz. Şükür bununla atlattım. Daha güzel şeyler vardı da tuttum kendimi

MENÜ HARİKA AMA SPORLA YAKMIŞSIN..BU BİBERİYE ÇAYI NASIL BİR ŞEY YAĞ YAKMADA ETKİSİ VAR MI SENCE

MENÜ HARİKA AMA SPORLA YAKMIŞSIN..BU BİBERİYE ÇAYI NASIL BİR ŞEY YAĞ YAKMADA ETKİSİ VAR MI SENCE
Biraz iştahsızlık yapıyo ve ödem attırıcı etkisi var, bağırsakları çalıştırıyor..Kaptanım çok önermedi diye yenisini almadım, evde kalanı tek tük içiyorum

Eklentiler

• IMG_20200422_234121.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200422_234109.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın güzel bir gün olur güzel güzel sonuçlarla geliriz inşallah. İyi geceler herkese :)

Yeni gelen arkadaşlar cemrenil ve Milyaay takımımızın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsanız burada sizleri daha iyi tanımış oluruz. Hoş geldiniz aramıza

Cemrenil ben. Evliyim 2 çocuğum var. 173 boyum. 67 kilom. Hedefim doğumlardan önceki kilom yani 58. Daha önce 12. Takımdaydım. Ocaktı sanırım 4 kilo vererek 62 kilo ile izne çıktım. Döndüğümde takım kapanmıştı. Ben takımda çok motive olmuştum. Yine aynı başarıyı yakalamam lazım. En azından son Aldığım 5 kiloyu vermek ilk hedefim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…