Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1500-1600 kalorilik yemişsin..ne az ne çok..kilo aldırmaz da çok verdirmez de, patates kızartması ve çikolata cıss zaten biliyorsun..su az olmuş, en az 2 litre içsen iyi olur canım.. afiyet olsun, canım çekti kız gece gece

Ben mi?? Evet canım çalışmaya calisiyorum.. formasyon aldım kpss yi umutsuzca denemek istiyorum. ALES e giricem birde YDS bakmam lazım ama henüz bakmıyorum.. bide tembelimm bidee tembelimm..
Umutsuz olmaaa bende kpss çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum o tembellik bende de varr üff hemde nasıl.

Yapma uyma sen banaaa ben cıs oldum sen olma yoldaşşşş

Hazirmisin söyliyimmi kalpten gitme
107
Bu gruptan ayrı kalmak bize yaramıyor canımm evet almışsın ama çok hızlı vericeksin emin ol hatırlasana ilk başladığın zamanlar çok çok hızlı veriyordun. Yine yapabiliriz sen yeter ki kendine güven

Bak bu sene geçen seneye göre daha şanslısın bir çok konudan muafsın. Hangi bölümü düşünüyorsun peki canım
üni sınavına çalışıyorum geçen seneki tyt puanını kullanacağım ayt sayısal dersleri sadece

Benim 3 cadı geldi kiloda aldı basını gitti
Şimdi 102 oldum ama tek başına olmuyor burası çok iyi geliyor
Aslında doğumdan hemen sonra yazcaktım ama utandım biraz

Haklısın canım, ben de diyetin ilk haftalarından itibaren ekmeği ve pilavı kademeli olarak azalttım..şimdi ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum o da çeyreğin yarısı.. pirinç pilavının tadını bile unuttum, bulgura döndüm ve alıştım, hatta bazen yemeği hem ekmeksiz hem pilavsız kapatabiliyorum...4,5 aylık diyet serüvenimin sonunda midem buna alıştı artık..

Ay ins cnm yaa
Maşallah çok iyi kilo vermişsin
Sağol canım, doğumlardan sonra ister istemez kilo alınıyor, ben de gruba ilk geldiğimde utanmış çekinmiştim kilomdan dolayı, ama kaptanım ve takımım beni çok rahatlattı, özgüvenim tekrar geldi..
İnsanız, hepimiz çok kilo alabiliriz, bunda utanılacak bişey yok, rahat ol, ve bu serüvenin tadını çıkar.. Yolculuk başlıyoooor

Aslında doğumdan eve geldigimde 98kiloydum sonra bi baktım kilo almis basını gidiyor en iyisi bi dur diyim dedim kendine :)
Benim yolculuk uzun sürecek 2sene fln sürer artik

Benim 3 cadı geldi kiloda aldı basını gitti
Şimdi 102 oldum ama tek başına olmuyor burası çok iyi geliyor
Aslında doğumdan hemen sonra yazcaktım ama utandım biraz
Ay maşallah canım Allah bağışlasın şimdi ne kadarlık oldu. Gerçekten burası cokkk iyi geliyor ya kız niye utanıyorsun buraya hepimizin geliş amacı aynı

Aslında doğumdan eve geldigimde 98kiloydum sonra bi baktım kilo almis basını gidiyor en iyisi bi dur diyim dedim kendine :)
Benim yolculuk uzun sürecek 2sene fln sürer artik
Ben de doğumdan eve gelince bi kaç ayda 7 kilo aldım..
En iyisini yaptın buraya gelmekle, doğru yerdesin
Süresinden çok sağlıklı ve kalıcı vermek önemli canım..
Bilgilerini yazdın mı göremedim ama yazmadıysan ilk sayfadaki katılım formunu doldurup gönderirsen seni daha iyi tanırız.

Deniyim bi bakalim yapabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…