- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
1500-1600 kalorilik yemişsin..ne az ne çok..kilo aldırmaz da çok verdirmez de, patates kızartması ve çikolata cıss zaten biliyorsun..su az olmuş, en az 2 litre içsen iyi olur canım.. afiyet olsun, canım çekti kız gece geceEvett ben geldiimmm :) gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben bu grubum yıllanmışlarındanım :) zayıflıyorum sonra 10 15 kilo almış olarak geri dönüyorumbugünlük beni sakin örnek almayın kızlar ben bugün coştum ramazan öncesi mideme hazırlık yaptım..
Kahvaltı 10.30 da
3 yk soğanlı kıymalı yumurta (babamın deyimi işe gülperi :) )
Domates salatalık Çay
2 dilim ekmek
Saat saat 13.30 da
Türk kahvesi ve 170 kalorilik bir çikolata adını vermiyceemm
Saat 17.30 da
2 çatal patates kızartması
6 tane tavuk köftesi
Domates maydanoz
Yarımdan az lavaş
Büyük bir bardak ayran
Bitmediii
Saat 20.10 da
1 avuç fındık
1 yk kadar Leblebi
21.00 de
1 tane sade maden suyu
1.5 litre su
15 dakika roman havası
15 dakika da farklı sporlar
fıstık ezmesini yapmak oyaladı beni baya birde karnım şiş zaten yemek yemek aklıma gelmedi gün içinde pekBaya baya az olmuş..su ve sporlar süper
85 90 larda bırakmıştım en son seni çok mu aldınBenim kiloyu bi duysan resmen obez oldum
85 90 larda bırakmıştım en son seni çok mu aldın
Umutsuz olmaaa bende kpss çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum o tembellik bende de varr üff hemde nasıl.Ben mi?? Evet canım çalışmaya calisiyorum.. formasyon aldım kpss yi umutsuzca denemek istiyorum. ALES e giricem birde YDS bakmam lazım ama henüz bakmıyorum.. bide tembelimm bidee tembelimm..
Yapma uyma sen banaaa ben cıs oldum sen olma yoldaşşşş1500-1600 kalorilik yemişsin..ne az ne çok..kilo aldırmaz da çok verdirmez de, patates kızartması ve çikolata cıss zaten biliyorsun..su az olmuş, en az 2 litre içsen iyi olur canım.. afiyet olsun, canım çekti kız gece gece
Bu gruptan ayrı kalmak bize yaramıyor canımm evet almışsın ama çok hızlı vericeksin emin ol hatırlasana ilk başladığın zamanlar çok çok hızlı veriyordun. Yine yapabiliriz sen yeter ki kendine güvenHazirmisin söyliyimmi kalpten gitme
107
üni sınavına çalışıyorum geçen seneki tyt puanını kullanacağım ayt sayısal dersleri sadece
Canım, emin ol inanarak ve gayret ederek başaracaksın, ben de 96 yı görünce başladım ve pes etmeden buralara geldim.. Birlikte başaracağız inşallahHazirmisin söyliyimmi kalpten gitme
107
Bu gruptan ayrı kalmak bize yaramıyor canımm evet almışsın ama çok hızlı vericeksin emin ol hatırlasana ilk başladığın zamanlar çok çok hızlı veriyordun. Yine yapabiliriz sen yeter ki kendine güven
Canım, emin ol inanarak ve gayret ederek başaracaksın, ben de 96 yı görünce başladım ve pes etmeden buralara geldim.. Birlikte başaracağız inşallah
Haklısın canım, ben de diyetin ilk haftalarından itibaren ekmeği ve pilavı kademeli olarak azalttım..şimdi ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum o da çeyreğin yarısı.. pirinç pilavının tadını bile unuttum, bulgura döndüm ve alıştım, hatta bazen yemeği hem ekmeksiz hem pilavsız kapatabiliyorum...4,5 aylık diyet serüvenimin sonunda midem buna alıştı artık..Normalde ekmek yemesem oluyor da ilk defa böyle az kaçamaklı bir hafta geçirdim. Midemin küçülmesi için gerekliydi. Yakında menülerden ekmeği tamamen çıkartırım. İlk zamanlar böyle oluyor. Sahura kadar ayaktayım bugün suyu çoğaltırım mutlaka spor konusunda çok emin değilim. Eğer inersem aşağıya 35-40 dk yürürüm
Sağol canım, doğumlardan sonra ister istemez kilo alınıyor, ben de gruba ilk geldiğimde utanmış çekinmiştim kilomdan dolayı, ama kaptanım ve takımım beni çok rahatlattı, özgüvenim tekrar geldi..Ay ins cnm yaa
Maşallah çok iyi kilo vermişsin
Sağol canım, doğumlardan sonra ister istemez kilo alınıyor, ben de gruba ilk geldiğimde utanmış çekinmiştim kilomdan dolayı, ama kaptanım ve takımım beni çok rahatlattı, özgüvenim tekrar geldi..
İnsanız, hepimiz çok kilo alabiliriz, bunda utanılacak bişey yok, rahat ol, ve bu serüvenin tadını çıkar.. Yolculuk başlıyoooor
Ay maşallah canım Allah bağışlasın şimdi ne kadarlık oldu. Gerçekten burası cokkk iyi geliyor yaBenim 3 cadı geldi kiloda aldı basını gitti
Şimdi 102 oldum ama tek başına olmuyor burası çok iyi geliyor
Aslında doğumdan hemen sonra yazcaktım ama utandım biraz
Ay maşallah canım Allah bağışlasın şimdi ne kadarlık oldu. Gerçekten burası cokkk iyi geliyor yakız niye utanıyorsun buraya hepimizin geliş amacı aynı
Ben de doğumdan eve gelince bi kaç ayda 7 kilo aldım..Aslında doğumdan eve geldigimde 98kiloydum sonra bi baktım kilo almis basını gidiyor en iyisi bi dur diyim dedim kendine :)
Benim yolculuk uzun sürecek 2sene fln sürer artik
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canımAminnn 7aylik olucak haftaya
Ya nebiliyim çekindim biraz
Ama artık burdayım ins
Ben de doğumdan eve gelince bi kaç ayda 7 kilo aldım..
En iyisini yaptın buraya gelmekle, doğru yerdesin
Süresinden çok sağlıklı ve kalıcı vermek önemli canım..
Bilgilerini yazdın mı göremedim ama yazmadıysan ilk sayfadaki katılım formunu doldurup gönderirsen seni daha iyi tanırız.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?