Evet tutuyorum ama kesin unuturum ben tekrar tartılmayı :)Oruç tutuyorsan eğer akşama da bildirim yapabilirsin. Hatta bugün biraz geç paylaşacağız listeyi. İstersen biraz daha bekleyebilirsin tartılmak için.
Canım, oruç olanlar 18.00 den önce tartılıp kaptana bildirecek, o saate kadar daha hafifleyebilirsinKilo bildirimimi yapayım biraz geç oldu
Geçen hafta 75.5
Bu hafta 75.9
+400 gr sahurdan önce tartılmayı unuttum.Yeni tartıldım
O zaman ben 18 de bir daha tartılır bildirim yaparım .Siteye bir haftadır girmiyorum .Bu yüzden haerim yok hiçbir şeyden.Canım, oruç olanlar 18.00 den önce tartılıp kaptana bildirecek, o saate kadar daha hafifleyebilirsin
Kaptanım buralardayım.Bir haftadır pek uğrayamıyorum.
Canım telefondan girdiğim için dolduramadım formu ben önceki kiloma dönmek istiyorum 63 kiloyaBak işteSen olayları kaçırmışsın aslında. Yaptığım çok kaçamak sayılmaz da hani yememem gereken yiyecekler olduğu için kaçamak demiştim. Bir de unuttum sanırım ben o sözümü ondan öyle oldu. Yoksa verdiğim sözleri tutarım
Harika bir menü olmuş
İlk güne göre güzel bir menü ama şu huyundan acilen vazgeçmen lazım. Çünkü ben öyle kendime geldim. Çocuklardan kalanı asla yemiyorum. Yaaa çocuklara yediriyorum. Ya kaldırıyorum. Ya da çöpe atıyorum. Yoksa arkası gelmiyor. Kendi yaptığın ekmekler insana çok daha lezzetli geliyor. Yine kendi yaptığını ye ama un olarak tambuğday unu kullan ve miktarını mutlaka uygun tut. Sahursuz oruç tutmak bence vücut açısından da çok yararlı değil. Bence bu yıl bu acıkma olayını çözebilirsin. Denemeni tavsiye ederim. Sahurda sağlıklı ve dengeli yersen eğer acıkacağını hiç sanmıyorum.
Aynen öyle canım. Boy uzun olunca kendin bile fark etmiyorsun kilo aldığını. Aaaaa o kilodamısın hiç göstermiyorsun muhabbeti zaten insanı bitiriyor. Hedefin kaç kilo olmak onu yazmamışsın. Takımın ilk sayfasında formumuz var onu doldurup paylaş lütfen. Orada vermen gereken bütün bilgiler yazıyor.
Hımmm Ayşegül zaten yapmış bütün yorumları. Kalori açısından sanki bir sorun yok ama sakıncalı yiyeceklerden de yememek gerekiyor. Kilona göre akşamın az olmuş. Ama tabii bugün sahur yapıldığı için o onu dengeler. Eğer menülerin böyle güzel giderse haftaya cumaya güzel bir bomba patlatırsın bence. Çıkartma bunu aklından canım
Aynen aynen evde yapılan ekmekler mis gibi oluyor. Yeme yanında yat kıvamında. Şimdiye kadar dışarıdan almakla hata etmişiz diye düşünüyorum. Ama kendin yapınca da dayanamayıp daha çok yiyorsun maalesef.
Menün olmamış dün de söylemiştim. Sen de yaşayarak neden olmadığını öğrendin. Bundan sonra aç bırakma lütfen kendini.
Yeeee sen yeeee hiç de öyle az yememişsin hepsi sağlıksız yiyecekler. Su çok az olmuş. Umarım sahurda dengelemişsindir. Bugün yine bi tartıl bakim iftardan önce. 18:00 de bildirmeyi planlıyorum listeyi Allahtan bir mani çıkmazsa. Eğer daha fazla çıkarsa verdiğin kilo güncelleriz.
Tatlım yediklerin şuan olduğun kiloya göre çok az olmuş. Patates püresi ve fıstık ezmesi olmamış zaten. Daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım. Su ve sporun gayet güzel
Ahhhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz.
Olur tabii ki canım. Saat 18:00 paylaşacağım listeyi inşallah.
Geçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr
Sağol canım, gider merak etme, bu hafta kaptanla yarışa girdik, pertim çıktıAyy cook iyi vermişsin
Benim niye hiç böyle gitmiyor yaa
Sağol canım, gider merak etme, bu hafta kaptanla yarışa girdik, pertim çıktı
Ay maşallah canım sana yaa harikasınGeçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr
Selam kaptancim
Ben hala aynı çıkıyorum kaptanım
Gecen hafta 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?