Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar.Herkes nasil bakalim? Herkese Hayırlı Ramazanlar.
Ben bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum.Hatta 2.5lt su ve bol harekete rağmen bi de spor da yapiyorum ama tartıda +gördüm.1kg kadar hemde.1haftadir sabah çok erken kalkıyorum oğlumun düzeni allak bullak oldu.Gec yatiyo bir de.Uykusuzluktan ödem falan olurmu ki.?

Olabilir canım tabii ki. Sakın sıkma canını. Menülerini göremiyorum ama. Ne yersen ye yine de menülerini yaz olur mu? Şu koruma işini burada çözmen lazım.

Olabilir canım tabii ki. Sakın sıkma canını. Menülerini göremiyorum ama. Ne yersen ye yine de menülerini yaz olur mu? Şu koruma işini burada çözmen lazım.
Çok haklısın kaptanım.Uykusuzluk sersem etti beni.Baya dağıldım.Ama bugünden itibaren menüleri yazıyorum artik.

Hazirmisin söyliyimmi kalpten gitme
107

Bi daha bizden uzaklaşmak yok tamam mı? Zaten rahatsızlıkların var. Kendine kötülük yapmamalısın. Kızlar büyümüştür. Eminim daha zayıf daha sağlıklı bir anne görmek isterler. Telefon numaran aynı mı hâlâ?

Önünde biraz daha zaman var. O zaman her şey sana daha kolay gelecek ve yediklerinle nasıl doyduğuna kendin bile şaşıp kalacaksın. Ve zayıf olmanın tadına bir kez vardıktan sonra bir daha o eski günlere dönmeyeceksin. Mesela şu an ben keyif için yemeyi bıraktım. Sadece ölmemek için yiyorum. Yani yediklerimden artık zevk almıyorum. Öyle de olmak gerekiyor. Sofradan doymadan kalkıyorum. Sahur yaparken acaba yarın acıkır mıyım diye düşünmedim hiç. Çünkü vücudumun ihtiyacı olan kadar yedim. Ama eskiden doyduğum halde eğer sevdiğim bir yiyecek varsa kendimi zorlayarak bile olsa ikinciyi yiyordum.

@marbling cnm geçmişte verdiğin listeyi güncellemiş miydin sen. Vaktim olunca daha ayrıntılı yazarım demistin.

Ay yoksa berceste_ mıydı sporu yazan ah hafizam

Canım karınegzersizi diye bir program var. Onu indir. Hareketler görüntülü şekilde gösteriliyor. Ve süreyi setleri hepsini kendi ayarlıyor. berceste_ nin yaptığı programa çok benziyor. Sana yazınca aklıma geldi ben de indireyim.

Kızlar, dün geceki açlığımdan sonra sahurda dünyaları yedim bu akşam menümde görürsünüz..
Siz siz olun, uzun süre aç kalmayın
Herkese hayırlı ramazanlar...

İşte tam da söylediğim buydu. Bazen söylenenlerden çok yaşananlar daha etkili oluyor. İnsan aç kalınca gözü dönüyor ve ne kadar iradeli olursa olsun kendine hakim olamıyor. Sıkma sakın canını. Bugün düzeltirsin kendini. Sahuru unutup iftarda yemen gereken kadarını yersin.

Abartmamışsın gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş. İftarda abartmaman lazım. Bir de üzerine hareket edersen muhteşem olur.

Gunaydin hanimlar, ben dun aksamustu regl oldum bu sabah tartildim 61.7 ciktim. Saglikli sonuc haftaya cikar sanirim cunku cok şişim. Ama cars pasta vardı, kısır vs dün de ramazan gelmeden mangal yapalım dedik, abartmış olabilirim biraz bu hafta bol su ve yuruyus takviyesi yapacagim mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…