Bak işteKaçamak mi dedin. Geçen hafta ben sana sıfır kaçamak cezası vermemiş miydim.. sen de beni tanımamışsınız falan demedin miydi.. Yapamazsın diyen arkadasa.. simdi cezanin cezasi ne versem sana.. bana kitap al yolla desem koronalar var.. bilemedjm ko ne desem..
En iyisi bir ceza vermeyeyim. Zaten bulmuşsun cezanı... bakınız centiq krizleri
Harika bir menü olmuşİyi akşamlar herkese
Sabah 11.00; 2 yumurtadan kavurmalı omlet
Domates
Salatalık
1 dilimm peynir
3 zeytin
Ara öğün 14.30; 1 çay bardağı süt yarım muz 1 kaşık çiya tohumuyla yaptığım puding
Akşam 17.00; 2 tane fırında baget
1 kase kadar yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Spor 30 dk hitt kardiyo
İlk güne göre güzel bir menü ama şu huyundan acilen vazgeçmen lazım. Çünkü ben öyle kendime geldim. Çocuklardan kalanı asla yemiyorum. Yaaa çocuklara yediriyorum. Ya kaldırıyorum. Ya da çöpe atıyorum. Yoksa arkası gelmiyor. Kendi yaptığın ekmekler insana çok daha lezzetli geliyor. Yine kendi yaptığını ye ama un olarak tambuğday unu kullan ve miktarını mutlaka uygun tut. Sahursuz oruç tutmak bence vücut açısından da çok yararlı değil. Bence bu yıl bu acıkma olayını çözebilirsin. Denemeni tavsiye ederim. Sahurda sağlıklı ve dengeli yersen eğer acıkacağını hiç sanmıyorum.Ben bugün ilk menümü yazayım. Çok kötü yazdıkça utanır zamanla azaltırım belki. Benim sorunum aralarda atıştırmak
Kahvaltı(8.00)
1 küçük kase kadar Menemen
1 dilim kendinyaptığım ekmek
Peynir zeytin
aralarda çocuklardan kalan nutellalı 1 krep
2 çatal revanı
1 dilim elma
(Bunlar hep çocukların tabağında kalanlar)
akşam 2 dilim pizza 1 bardak ayran
bunla oruç tutmayı planlıyorum. Ben sahur yapınca ertesi gün daha çok acıkıyorum çünkü
su:1,5 lt
5 bin adım.
Aynen öyle canım. Boy uzun olunca kendin bile fark etmiyorsun kilo aldığını. Aaaaa o kilodamısın hiç göstermiyorsun muhabbeti zaten insanı bitiriyor. Hedefin kaç kilo olmak onu yazmamışsın. Takımın ilk sayfasında formumuz var onu doldurup paylaş lütfen. Orada vermen gereken bütün bilgiler yazıyor.Öncelikle beni gruba aldığınız için çok teşekkür ederim evliyim 29 yaşındayım 173 boyum ilk defa 72 kiloyu gördüm hedefim kilo almadan önceki kiloma ulaşmakaslında kilo almayı çok dert etmiyordum da kilolu 2 arkadaşım var geçen gün sırıtarak pek yakında bizden geri kalır ya nin kalmayacak hatta aksine pek yakında bizi bile geçeceksin deyince bende kilo vermeye azmettim bu aralar pasta börek tatlı ya sarmıştım sürekli yapıyorum diye öyle dediler sanırım artık bunları yapmayacağım karar verdim kilo vereceğim hatta kilo verip aaa yiyorum yiyorum kilo veriyorum diyvem azcık sımaracam ama evvela ilk kilo vrrecem
Hımmm Ayşegül zaten yapmış bütün yorumları. Kalori açısından sanki bir sorun yok ama sakıncalı yiyeceklerden de yememek gerekiyor. Kilona göre akşamın az olmuş. Ama tabii bugün sahur yapıldığı için o onu dengeler. Eğer menülerin böyle güzel giderse haftaya cumaya güzel bir bomba patlatırsın bence. Çıkartma bunu aklından canımO zaman bende menümü paylaşayım madem sahura kadar uyumucam ders calisicam, kahvaltı şeklinde bir sahur yaparak tamamlamayı düşünüyorum.
Kahvaltı
9.30 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Saat 14.30 1 kase çorba, yarım tabak domates soslu makarna, 2 bardak ayran
Saat 19.30 1 kase çorba, 2 yk makarna, 2 yk patlıcan yemeği
Şuana kadar 1.5 lt su içtim. Sporumu yapicam birazdan..
Aynen aynen evde yapılan ekmekler mis gibi oluyor. Yeme yanında yat kıvamında. Şimdiye kadar dışarıdan almakla hata etmişiz diye düşünüyorum. Ama kendin yapınca da dayanamayıp daha çok yiyorsun maalesef.Teşekkür ederim. Bilmiyorum ama aralarda çok atıştırıyorum. Ve evet ekmek de çok yiyorum bugün takıma girdim diye azalttım. Bir de bu aralar malum ekmekleri de kendim yapınca masum geldi hep yedim bir anda 5 kg aldım
Menün olmamış dün de söylemiştim. Sen de yaşayarak neden olmadığını öğrendin. Bundan sonra aç bırakma lütfen kendini.Menümü de atayım fırsat bulmuşken..
13.00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 4-5 kaşık mantar sote, 5 yeşil zeytin, çay
17.00
Yeşil çay
21.00
3-4 bardak siyah çay
Akşam yemeği saatimi kaçırdım malesef, 20.30 gibi fırsat buldum ama yemek için geç bi saat olduğu için yemedim..sahurda yicem artık..şuan çok açım, birşeylere saldırmadan yatarım umarım..
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Kızım uyumuşken yürüyüşümü fazla yapim dedim ama geberdim
Yeeee sen yeeee hiç de öyle az yememişsin hepsi sağlıksız yiyecekler. Su çok az olmuş. Umarım sahurda dengelemişsindir. Bugün yine bi tartıl bakim iftardan önce. 18:00 de bildirmeyi planlıyorum listeyi Allahtan bir mani çıkmazsa. Eğer daha fazla çıkarsa verdiğin kilo güncelleriz.Evett ben geldiimmm :) gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben bu grubum yıllanmışlarındanım :) zayıflıyorum sonra 10 15 kilo almış olarak geri dönüyorumbugünlük beni sakin örnek almayın kızlar ben bugün coştum ramazan öncesi mideme hazırlık yaptım..
Kahvaltı 10.30 da
3 yk soğanlı kıymalı yumurta (babamın deyimi işe gülperi :) )
Domates salatalık Çay
2 dilim ekmek
Saat saat 13.30 da
Türk kahvesi ve 170 kalorilik bir çikolata adını vermiyceemm
Saat 17.30 da
2 çatal patates kızartması
6 tane tavuk köftesi
Domates maydanoz
Yarımdan az lavaş
Büyük bir bardak ayran
Bitmediii
Saat 20.10 da
1 avuç fındık
1 yk kadar Leblebi
21.00 de
1 tane sade maden suyu
1.5 litre su
15 dakika roman havası
15 dakika da farklı sporlar
Tatlım yediklerin şuan olduğun kiloya göre çok az olmuş. Patates püresi ve fıstık ezmesi olmamış zaten. Daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım. Su ve sporun gayet güzeliyi akşamlar hanımlarr
14.00
yulaf ezmesi(4 kayısı ile)+1 tk fıstık ezmesi
19.00
1 fırında tavuk but
patates püresi 2 yk kadar
2.5 lt su
20 dk zumba-8 dk kol inceltme videosu buldum onu yaptım sonrasında @berceste_ egzersizleri
birazdan sade kahve ile ders çalışmaya başlayacağım uykum var niyeyse bugün
Ahhhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz.08:40
1 kase çilek
1 dilim salatalık
09:30
bol maydanoz
Kaşarlı tost (esmer ekmek)
16:00 mantı
Çok az bulgur pilavı ve kuru köfte
Salata
su 2 lt
Çocuklarla dışarıda top oynadık biraz koşturdum
Olur tabii ki canım. Saat 18:00 paylaşacağım listeyi inşallah.İyi geceler kızlar bir şey soracaktım ben normalde yarın oruç tutmayacaktım ama tutmaya karar verdim bugünkü tartımı da baz almayayım diyorum akşama doğru bildirim yapsam sıkıntı olur mu zaten listede de değilim
Hangi günler kilo bildirimi yapiliyordu
Normalde bugün yapıyoruz bildirimi yani Cuma günleri. Ama ramazan ve oruç nedeniyle oruç tutanlar dün yaptı bildirimini. İftar saatiyle liste saati birbirine yakın olduğu için düzenleyemebilirim diye düşündüm. İşimizi sağlama almak lazım
Ozm ben şimdi yapıyım
107 başlamıştım
Bugün 102.200ciktim
Hangi spor bu cnm
Kolay gelsin canım.. ders çalışma motivasyonun varsa alırımüni sınavına çalışıyorum geçen seneki tyt puanını kullanacağım ayt sayısal dersleri sadece
Ama öğlen ne yediklerimi görmedin heralde mantı bulgur köfte salata karnım hala acıkmadı düşün
Bi deneyeceğim bakalım çok zorlanırsam sonraki gece artırırım ama ben her zaman sahuru çok az yaparım
Hımmm Ayşegül zaten yapmış bütün yorumları. Kalori açısından sanki bir sorun yok ama sakıncalı yiyeceklerden de yememek gerekiyor. Kilona göre akşamın az olmuş. Ama tabii bugün sahur yapıldığı için o onu dengeler. Eğer menülerin böyle güzel giderse haftaya cumaya güzel bir bomba patlatırsın bence. Çıkartma bunu aklından canım
Bu canım. Süründüren koydum adınıtavsiye ederim mutlaka tüm vücut çalışıyor. Squat, mekik, kol, zıplama hepsi var arka arkaya ve ritmik olduğu için sıkmıyor
Kolay gelsin canım.. ders çalışma motivasyonun varsa alırım
Gördüm gülüm gördüm de kahvaltin yok neredeyse.. yarışma taktiğin yemeyerek rakibin psikolojisiyle oynayarak çökertmekse başarılısın
İnsallahhh canim inşallah bende öyle düşünüyorum fakat rakibim bildigin yemiyoo
Özür dilerim arkadaşlar bugün geceden bildirim yapmayı unuttum daha yeni uyandık :)Kızlar ben şimdi listemizin düzenlenmiş halini atayım buraya sonra kaçayım. Yapmam gereken işler var. Ara ara uğrar bakarım.
Efsun64 Canım aklım sende kaldı. Yoksun kaç gündür? İnşallah bir sorun yoktur
Özür dilerim arkadaşlar bugün geceden bildirim yapmayı unuttum daha yeni uyandık :)
Geçen hafta: 75,6 kg
Bu hafta 75,8 kg
Fark: +200 gr
Sen eski üye olduğun için 102.2 yi baz alıyoruz canım. Ama süper gitmiş bu arada tebriklerEn kısa zamanda şu 100 lü rakamlardan kurtulman ve bir daha hiç görmemen dileğiyle hoş geldin yeniden
Kaptanım ben iftardan önce tartılıp tekrar bildireceğim beni unutma*** 13. Takım 671. Etap ***
LAydLiNe (74.2/72.6/1.6/%2.16)
Aysegul 6666 (74.1/72.5/1.6/%2.16)
Efsun64 (75.3/75.8/-0.5/%-0.66)
fanur (75.5///%)
polokey2244(68.5/68.1/0.4/%0.58)
Kiloverenbiri (88.8///%)
krtp86 (55.9/55/0.9/%1.61)
chentiq (64.6/63.2/1.4/%2.17)
berceste_ (92///%)
Gonul83 (67.2///%) Kilosu sabit
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 671. Etap Free liste ***
_bloom_ (65.6///%) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
pessinus (71.8///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (78.6/79.1/-0.5/%0.64) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
Just a perfect day (61.1///%) 663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
dira90(56.7///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.
Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
Kaçaklar :
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış) 662. Etapta bildirim yapmadı.
Berital44 (83///%) 662. Etapta bildirim yapmadı.
Queen mom (81/79/2/%2.47) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Baş. Tarihi: 13.02.2020 Baş. Kilosu:87 Hedef: 70 Nick değişikliği : gulsahh54 3. Takımdan transfer olmak istiyor. (664. Etapta bildirim yapmadı)
15 Bahar gelecek (70///%) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye 665. Etapta bildirim yapmadı.
Aylakkadin (64///%) Yeni Üye Baş.Tarihi: 15.02.2020 Baş. Kilosu: 66 Hedef: 55 665.etapta bildirim yapmadı
damlapal (82.9///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 21.02.2020 Baş.Kilosu: 85 Hedef: 63 665. Etapta bildirim yapmadı
morpapatyam (88.7///%) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye 667. Etapta bildirim yapmadı.
speedygonzales1666 (72///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 10.04.2020 Baş. Kilosu: 72 Hedef:60
İnşallahBozma canım moralini. En kısa zamanda zayıflayıp gireceksin o kıyafetlerin içine. Sakın sıkma canını
hımm güzel sahur olmuş gerçekten gözüm üstündeHayırlı ramazanlar canlar..
2 has. yumurta, domates salatası kuzu kulakli, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay. Bende abartmış olabilirim. Acikmaktan korktum sanırım. Şimdi yatıyorum iyi uykular. tartıda görüşürüz artık
evet iftardan önce yine tartılacağımhhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz
Çok pis bunalıma sokarımGördüm gülüm gördüm de kahvaltin yok neredeyse.. yarışma taktiğin yemeyerek rakibin psikolojisiyle oynayarak çökertmekse başarılısın
Evet sahurda bol domates ,salatalık ,yarım ceviz ve küçük kase zerdeçallı yoğurt yedim. Artık sahur menüm bu inşallah. Sabaha kadar ödem attım sanırım 1 gün dikkat etmekle. 1 kilo az çıktım düne göreBak işteSen olayları kaçırmışsın aslında. Yaptığım çok kaçamak sayılmaz da hani yememem gereken yiyecekler olduğu için kaçamak demiştim. Bir de unuttum sanırım ben o sözümü ondan öyle oldu. Yoksa verdiğim sözleri tutarım
Harika bir menü olmuş
İlk güne göre güzel bir menü ama şu huyundan acilen vazgeçmen lazım. Çünkü ben öyle kendime geldim. Çocuklardan kalanı asla yemiyorum. Yaaa çocuklara yediriyorum. Ya kaldırıyorum. Ya da çöpe atıyorum. Yoksa arkası gelmiyor. Kendi yaptığın ekmekler insana çok daha lezzetli geliyor. Yine kendi yaptığını ye ama un olarak tambuğday unu kullan ve miktarını mutlaka uygun tut. Sahursuz oruç tutmak bence vücut açısından da çok yararlı değil. Bence bu yıl bu acıkma olayını çözebilirsin. Denemeni tavsiye ederim. Sahurda sağlıklı ve dengeli yersen eğer acıkacağını hiç sanmıyorum.
Aynen öyle canım. Boy uzun olunca kendin bile fark etmiyorsun kilo aldığını. Aaaaa o kilodamısın hiç göstermiyorsun muhabbeti zaten insanı bitiriyor. Hedefin kaç kilo olmak onu yazmamışsın. Takımın ilk sayfasında formumuz var onu doldurup paylaş lütfen. Orada vermen gereken bütün bilgiler yazıyor.
Hımmm Ayşegül zaten yapmış bütün yorumları. Kalori açısından sanki bir sorun yok ama sakıncalı yiyeceklerden de yememek gerekiyor. Kilona göre akşamın az olmuş. Ama tabii bugün sahur yapıldığı için o onu dengeler. Eğer menülerin böyle güzel giderse haftaya cumaya güzel bir bomba patlatırsın bence. Çıkartma bunu aklından canım
Aynen aynen evde yapılan ekmekler mis gibi oluyor. Yeme yanında yat kıvamında. Şimdiye kadar dışarıdan almakla hata etmişiz diye düşünüyorum. Ama kendin yapınca da dayanamayıp daha çok yiyorsun maalesef.
Menün olmamış dün de söylemiştim. Sen de yaşayarak neden olmadığını öğrendin. Bundan sonra aç bırakma lütfen kendini.
Yeeee sen yeeee hiç de öyle az yememişsin hepsi sağlıksız yiyecekler. Su çok az olmuş. Umarım sahurda dengelemişsindir. Bugün yine bi tartıl bakim iftardan önce. 18:00 de bildirmeyi planlıyorum listeyi Allahtan bir mani çıkmazsa. Eğer daha fazla çıkarsa verdiğin kilo güncelleriz.
Tatlım yediklerin şuan olduğun kiloya göre çok az olmuş. Patates püresi ve fıstık ezmesi olmamış zaten. Daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım. Su ve sporun gayet güzel
Ahhhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz.
Olur tabii ki canım. Saat 18:00 paylaşacağım listeyi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?