Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bak işte Sen olayları kaçırmışsın aslında. Yaptığım çok kaçamak sayılmaz da hani yememem gereken yiyecekler olduğu için kaçamak demiştim. Bir de unuttum sanırım ben o sözümü ondan öyle oldu. Yoksa verdiğim sözleri tutarım
Harika bir menü olmuş
İlk güne göre güzel bir menü ama şu huyundan acilen vazgeçmen lazım. Çünkü ben öyle kendime geldim. Çocuklardan kalanı asla yemiyorum. Yaaa çocuklara yediriyorum. Ya kaldırıyorum. Ya da çöpe atıyorum. Yoksa arkası gelmiyor. Kendi yaptığın ekmekler insana çok daha lezzetli geliyor. Yine kendi yaptığını ye ama un olarak tambuğday unu kullan ve miktarını mutlaka uygun tut. Sahursuz oruç tutmak bence vücut açısından da çok yararlı değil. Bence bu yıl bu acıkma olayını çözebilirsin. Denemeni tavsiye ederim. Sahurda sağlıklı ve dengeli yersen eğer acıkacağını hiç sanmıyorum.
Aynen öyle canım. Boy uzun olunca kendin bile fark etmiyorsun kilo aldığını. Aaaaa o kilodamısın hiç göstermiyorsun muhabbeti zaten insanı bitiriyor. Hedefin kaç kilo olmak onu yazmamışsın. Takımın ilk sayfasında formumuz var onu doldurup paylaş lütfen. Orada vermen gereken bütün bilgiler yazıyor.
Hımmm Ayşegül zaten yapmış bütün yorumları. Kalori açısından sanki bir sorun yok ama sakıncalı yiyeceklerden de yememek gerekiyor. Kilona göre akşamın az olmuş. Ama tabii bugün sahur yapıldığı için o onu dengeler. Eğer menülerin böyle güzel giderse haftaya cumaya güzel bir bomba patlatırsın bence. Çıkartma bunu aklından canım
Aynen aynen evde yapılan ekmekler mis gibi oluyor. Yeme yanında yat kıvamında. Şimdiye kadar dışarıdan almakla hata etmişiz diye düşünüyorum. Ama kendin yapınca da dayanamayıp daha çok yiyorsun maalesef.
Menün olmamış dün de söylemiştim. Sen de yaşayarak neden olmadığını öğrendin. Bundan sonra aç bırakma lütfen kendini.
Yeeee sen yeeee hiç de öyle az yememişsin hepsi sağlıksız yiyecekler. Su çok az olmuş. Umarım sahurda dengelemişsindir. Bugün yine bi tartıl bakim iftardan önce. 18:00 de bildirmeyi planlıyorum listeyi Allahtan bir mani çıkmazsa. Eğer daha fazla çıkarsa verdiğin kilo güncelleriz.
Tatlım yediklerin şuan olduğun kiloya göre çok az olmuş. Patates püresi ve fıstık ezmesi olmamış zaten. Daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım. Su ve sporun gayet güzel
08:40
1 kase çilek
1 dilim salatalık

09:30
bol maydanoz
Kaşarlı tost (esmer ekmek)

16:00 mantı
Çok az bulgur pilavı ve kuru köfte
Salata

su 2 lt
Çocuklarla dışarıda top oynadık biraz koşturdum
Ahhhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz.
Olur tabii ki canım. Saat 18:00 paylaşacağım listeyi inşallah.

Hangi günler kilo bildirimi yapiliyordu

Normalde bugün yapıyoruz bildirimi yani Cuma günleri. Ama ramazan ve oruç nedeniyle oruç tutanlar dün yaptı bildirimini. İftar saatiyle liste saati birbirine yakın olduğu için düzenleyemebilirim diye düşündüm. İşimizi sağlama almak lazım

Kızlar ben şimdi listemizin düzenlenmiş halini atayım buraya sonra kaçayım. Yapmam gereken işler var. Ara ara uğrar bakarım.

Efsun64 Canım aklım sende kaldı. Yoksun kaç gündür? İnşallah bir sorun yoktur

Ozm ben şimdi yapıyım
107 başlamıştım
Bugün 102.200ciktim

Ozm ben şimdi yapıyım
107 başlamıştım
Bugün 102.200ciktim

Sen eski üye olduğun için 102.2 yi baz alıyoruz canım. Ama süper gitmiş bu arada tebrikler En kısa zamanda şu 100 lü rakamlardan kurtulman ve bir daha hiç görmemen dileğiyle hoş geldin yeniden

Hangi spor bu cnm

Bu canım. Süründüren koydum adını tavsiye ederim mutlaka tüm vücut çalışıyor. Squat, mekik, kol, zıplama hepsi var arka arkaya ve ritmik olduğu için sıkmıyor

üni sınavına çalışıyorum geçen seneki tyt puanını kullanacağım ayt sayısal dersleri sadece
Kolay gelsin canım.. ders çalışma motivasyonun varsa alırım

Gördüm gülüm gördüm de kahvaltin yok neredeyse.. yarışma taktiğin yemeyerek rakibin psikolojisiyle oynayarak çökertmekse başarılısın

İnsallahhh canim inşallah bende öyle düşünüyorum fakat rakibim bildigin yemiyoo

Sen onu daha tanımıyorsun o yemez yemez sonra birden yer Bak bana mesela Ayşegül'le nasıl yarışıyorum örnek al beni

Özür dilerim arkadaşlar bugün geceden bildirim yapmayı unuttum daha yeni uyandık :)

Geçen hafta: 75,3 kg
Bu hafta 75,8 kg
Fark: +500 gr

Düzenledim yanlış satıra bakmışım pardon

Özür dilerim arkadaşlar bugün geceden bildirim yapmayı unuttum daha yeni uyandık :)

Geçen hafta: 75,6 kg
Bu hafta 75,8 kg
Fark: +200 gr

Oruç tutuyorsan eğer akşama da bildirim yapabilirsin. Hatta bugün biraz geç paylaşacağız listeyi. İstersen biraz daha bekleyebilirsin tartılmak için.

Sen eski üye olduğun için 102.2 yi baz alıyoruz canım. Ama süper gitmiş bu arada tebrikler En kısa zamanda şu 100 lü rakamlardan kurtulman ve bir daha hiç görmemen dileğiyle hoş geldin yeniden

Hoşbuldum cnm
Inş bidaha böyle kilolu olmak istemiyorum
Hergün mutlaka yürüyüs ve bisiklet sürüyorum
Cnm sen bisiklet çok sürüyordum demi yanlış hatırlamıyorsam bisiklet kilo vermede yardımcı oluyormu çünkü nerdeyse hergün gidiyoruz ama fazla gitmiyor kilom ve bazen hiç gitmiyor

*** 13. Takım 671. Etap ***

LAydLiNe (74.2/72.6/1.6/%2.16)
Aysegul 6666 (74.1/72.5/1.6/%2.16)
Efsun64 (75.3/75.8/-0.5/%-0.66)
fanur (75.5///%)
polokey2244(68.5/68.1/0.4/%0.58)
Kiloverenbiri (88.8///%)
krtp86 (55.9/55/0.9/%1.61)
chentiq (64.6/63.2/1.4/%2.17)
berceste_ (92///%)
Gonul83 (67.2///%)
Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 671. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.6///%) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
pessinus (71.8///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (78.6/79.1/-0.5/%-0.64) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye

Just a perfect day (61.1///%) 663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
dira90(56.7///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.

Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.

Kaçaklar :
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış) 662. Etapta bildirim yapmadı.

Berital44 (83///%) 662. Etapta bildirim yapmadı.
Queen mom (81/79/2/%2.47) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Baş. Tarihi: 13.02.2020 Baş. Kilosu:87 Hedef: 70
Nick değişikliği : gulsahh54 3. Takımdan transfer olmak istiyor. (664. Etapta bildirim yapmadı)
15 Bahar gelecek (70///%) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye 665. Etapta bildirim yapmadı.
Aylakkadin (64///%) Yeni Üye Baş.Tarihi: 15.02.2020 Baş. Kilosu: 66 Hedef: 55 665.etapta bildirim yapmadı
damlapal (82.9///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 21.02.2020 Baş.Kilosu: 85 Hedef: 63 665. Etapta bildirim yapmadı

morpapatyam (88.7///%) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye 667. Etapta bildirim yapmadı.
speedygonzales1666 (72///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 10.04.2020 Baş. Kilosu: 72 Hedef:60

Son düzenleme:
Kaptanım ben iftardan önce tartılıp tekrar bildireceğim beni unutma
Gerçi sahurda çok yedim çok bi eksilme olmayabilir ama dün de çok az yemiştim ve çok yürümüştüm..umutla bekliyorum

hımm güzel sahur olmuş gerçekten gözüm üstünde hayırlı ramazanlar sana da
hhh Gönül ahhhhh uslanmayan Gönül. Ne o mantı öyle yanına da pilav yemiş. Eeeee hani sen bugün yeniden tartılacaktın. Umarım bulgur şişkinlik yapmaz
evet iftardan önce yine tartılacağım
Şu çocukların artıklarını yeme huyumdan vazgeçmem lazım ama şimdi yeni el yapımı mantı haşlanmış taze yemediler kalanını ne yapayım mis gibi çöpe mi atayım anam
Gördüm gülüm gördüm de kahvaltin yok neredeyse.. yarışma taktiğin yemeyerek rakibin psikolojisiyle oynayarak çökertmekse başarılısın
Çok pis bunalıma sokarım

Evet sahurda bol domates ,salatalık ,yarım ceviz ve küçük kase zerdeçallı yoğurt yedim. Artık sahur menüm bu inşallah. Sabaha kadar ödem attım sanırım 1 gün dikkat etmekle. 1 kilo az çıktım düne göre . Dediğim gibi buraya menü yazmak iyi geliyor. İnsan yemeye korkuyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…