- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Wowww cnm takımın bombası sensin yeminle her hafta bi bomba bırakıyosun maşallahGeçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr
Ayşegül canım verdiğin kilolar çok güzel tebrik ederim ama son iki haftada 4.5 kilo verdin biraz yavaşlasan mı acaba vücudun dengesi şaştı. İnan şu an sağlığın için endişeleniyorum yanlış anlama nolurTelefona bakmaktan yemek yapamıyorum hadiLAydLiNe ..
Ben deAyşegül canım verdiğin kilolar çok güzel tebrik ederim ama son iki haftada 4.5 kilo verdin biraz yavaşlasan mı acaba vücudun dengesi şaştı. İnan şu an sağlığın için endişeleniyorum yanlış anlama nolur
Beni düşündüğün için de çok teşekkür ederim..Ayşegül canım verdiğin kilolar çok güzel tebrik ederim ama son iki haftada 4.5 kilo verdin biraz yavaşlasan mı acaba vücudun dengesi şaştı. İnan şu an sağlığın için endişeleniyorum yanlış anlama nolur
Vay vay vay, bu hafta sabitim veremedim diyene bak seeenŞimdi yoldayım kızlar hemen yazıp çıkacağım
Geçen hafta 67,2
Bu hafta 66,4
-800 gr
Allahım nasıl bir imaj yaratmışım:) normale dönmelisin bence de bu hafta. İyiyiz canım biz şükür teşekkür ederim eşim bugün çıktı market alışverişlerini vs yaptı. Biz hala evde pinekleme modundayız. Dün sahura kadar oturayım dedim oğlan da 8 de kalkınca 3 saat uyumuşum uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum halim de yok. Bugünden itibaren uyuyacağım böyle mümkün değil ssağlıklı kalamamBen depessinus beni ne zaman uyaracak acaba diye bekliyordum
canım arkadaşım, çok haklısın, bende aynı şeyi düşünüyorum..biraz hızımı yavaşlatıp, daha sağlıklı vermem lazım biliyorum.bundan sonra öyle yapıcam merak etme..
Bu iki haftadır yaptığımız yarışlar beni çok gaza getirdi, yürüyüş bandında yürümekten, ölmeyecek kadar az yemekten ben de bitap düştüm.. Normal hayatımda da yarışmaları çok severim, onunda etkisiyle bi şansımı deneyim dedim..
Yok canım bekleme uyu tabiki, bende dün 1 den sonra yattım 2.5 saatte olsa sahura kadar uyudum.Allahım nasıl bir imaj yaratmışım:) normale dönmelisin bence de bu hafta. İyiyiz canım biz şükür teşekkür ederim eşim bugün çıktı market alışverişlerini vs yaptı. Biz hala evde pinekleme modundayız. Dün sahura kadar oturayım dedim oğlan da 8 de kalkınca 3 saat uyumuşum uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum halim de yok. Bugünden itibaren uyuyacağım böyle mümkün değil ssağlıklı kalamam
Sağolasın canım inşallah bir daha muallakta kalacağımız bir durum yaşamayız. Kesinlikle uyumalıymışım eşime aldandım kaldım sahura kadar ama yok sahur bitmeden oğlum kalktı uyutamadım vs üstüne sabah erkenden kalkınca hiç dinlenemedim eşimse iki defa uyuduYok canım bekleme uyu tabiki, bende dün 1 den sonra yattım 2.5 saatte olsa sahura kadar uyudum.
Tekrardan geçmiş olsun, gözünüz aydın olsun..
Yapmadi sanirim. Ben tartilacakmiyim dunden vermiştim ama?Kiloverenbiri bildim yaptı mı kızlar ben mi görmedim.
Yapmadi sanirim. Ben tartilacakmiyim dunden vermiştim ama?
Geçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr
Teşekkür ederim kaptancığım, ben de seni tebrik ediyorum, sen de çok güzel verdin maşallahAysegul 6666 maşallah canım sana 41 kere
Bundan sonra daha yavaş lüften haftada 1 kilo ideal. Fazla da spor yapma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?