dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştimBende diyordum Gönül nerede...
Evet menülerin çok iyi ama suyun az kalmış canım biliyosun zaten. Sizin çocuklar falan enerjiniz kalkmıyor normal.. bende üşeniyorum ama başlayınca arkası geliyor.
Ceviz mutlak yemeye çalışıyorum.. kuru kayısı da tatlı yerine.. abartilmadigi sürece zararı yok aksine faydalı canım ceviz, taze badem vs.. bugün yemedim sahurda çok geldi gözüme yediklerim..
özletiyorsun gel lütfen cuma günü belki de mezun olursunGunaydin kizlar gelemedim 2,3 gun yogundum biraz, internet de burada biraz yavaş bu ara.Aysegul 6666 tebrik ederim cnm seni öpüyorum süpersin
Ben regl yüzünden biraz şişim hala ama 1,2 güne inerim, kötü beslenmedim.
Nice huzurlu mutlu sağlıklı yıllara GönülcüümBugün benim doğum günüm oldum 37
Aynı zamanda evlilik yıldönümü 7. Yıl
dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştimbaktım ağzıma kadar çıkıyor yok askısı düşüyor bıraktım
Ben cevizi çok severim kahvaltıda ekmek yemiyorsam 2,3 ceviz yerdim
Bilmem benim dikkatimi çekti çok ufak şeyler ama kalorisi belki fazladır kuru kayısının bilemiyorum ama sütlaçtan faydalı orası kesin
Bugün benim doğum günüm oldum 37
Doğum günün ve yıldönümün kutlu olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahBugün benim doğum günüm oldum 37
İyiki doğdun canım musmutlu yılların olsun:)Bugün benim doğum günüm oldum 37
Teşekkür ederim. Ben de şaşkınım. Bir yandan da gururlu ve mutlu oluyorum
Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldümTeşekkür ederim. Ben de şaşkınım. Bir yandan da gururlu ve mutlu oluyorum
Yalnız bir laf var ya hani hızlı kosan atın diye başlayan... ramazanla birlikte kilo almaya başladım ve ne yapacagimi bilmez haldeyim.Yeniden 70 leri gorururum diye ödüm kopuyor....
Doğumgünün ve Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım.Nice mutlu yillaraBugün benim doğum günüm oldum 37
Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştimbaktım ağzıma kadar çıkıyor yok askısı düşüyor bıraktım
Ben cevizi çok severim kahvaltıda ekmek yemiyorsam 2,3 ceviz yerdim
Bilmem benim dikkatimi çekti çok ufak şeyler ama kalorisi belki fazladır kuru kayısının bilemiyorum ama sütlaçtan faydalı orası kesin
özletiyorsun gel lütfen cuma günü belki de mezun olursun
Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yokBugün benim doğum günüm oldum 37
Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldüm
Mutlu yıllarBugün benim doğum günüm oldum 37
Nice huzurlu mutlu sağlıklı yıllara Gönülcüüm
Evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
pışıkkkk yiyimde geç beni dimiAyyy Canım benim nice sağlıklı yaşların olsun ailen ve tum sevdiklerinle ve nice nice mutlu huzurlu yıllar dilerim eşinle
Doğum günün şerefine bugün ye iç düşünme hic birşey.. Niye yedin demeyiz yani ben demem en azından
Doğum günün ve yıldönümün kutlu olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
İyiki doğdun canım musmutlu yılların olsun:)
Evlilik yıldönümün de kutlu olsunnn
Doğumgünün ve Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım.Nice mutlu yillara
Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.
Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yok
Gonul83 nice senelere cnm, evlilik yıl dönümünüzde kutlu olsun daha nice nice senelere☺
Hepinize çok teşekkür ederimMutlu yıllar
Teşekkür ederim canım, bak şimdi kendime güvenim geldi birazBen bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin
Bende aynı fikirdeyim, dün ve bugün 1 saat yürüdüğüm halde sonuç yine aynıBen bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?