Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün biraz başladım baktım çok hoplamalı gidiyor bende benim ikizleri sabitlememiştim baktım ağzıma kadar çıkıyor yok askısı düşüyor bıraktım
Ben cevizi çok severim kahvaltıda ekmek yemiyorsam 2,3 ceviz yerdim
Bilmem benim dikkatimi çekti çok ufak şeyler ama kalorisi belki fazladır kuru kayısının bilemiyorum ama sütlaçtan faydalı orası kesin
özletiyorsun gel lütfen cuma günü belki de mezun olursun

İkizler önemli sabitlemek lazım acayip rahatsiz ediyolar
Dans ederken ve spor yaparken aynada o kadar löp löpüm ki diyorum bu yağlar nasıl gidecek acaba..
Bende ekmek yemiyorum ya belki psikolojiktir ceviz tok tutar mantığıyla.. kayısı da 1 adeti 25 kaloriymis canim fazlasi gerçekten tehlikeli fakat Tatlı istegimi gideriyor

Bugün benim doğum günüm oldum 37
Aynı zamanda evlilik yıldönümü 7. Yıl

Ayyy Canım benim nice sağlıklı yaşların olsun ailen ve tum sevdiklerinle ve nice nice mutlu huzurlu yıllar dilerim eşinle

Doğum günün şerefine bugün ye iç düşünme hic birşey.. Niye yedin demeyiz yani ben demem en azından

Çentiiik,
pardon chentiq , nerelerdesin?
Tebrik ederim canım, genelde 3. Sün
Teşekkür ederim. Ben de şaşkınım. Bir yandan da gururlu ve mutlu oluyorum

Yalnız bir laf var ya hani hızlı kosan atın diye başlayan... ramazanla birlikte kilo almaya başladım ve ne yapacagimi bilmez haldeyim. Yeniden 70 leri gorururum diye ödüm kopuyor....

Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldüm

Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.
Bugün benim doğum günüm oldum 37
Aynı zamanda evlilik yıldönümü 7. Yıl
Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yok

Ben de aynı durumdayım, dün +200 Gr görünce çok üzüldüm

Ben bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin

Nice huzurlu mutlu sağlıklı yıllara Gönülcüüm
Evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
pışıkkkk yiyimde geç beni dimi
Doğum günün ve yıldönümün kutlu olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
İyiki doğdun canım musmutlu yılların olsun:)
Evlilik yıldönümün de kutlu olsunnn
Doğumgünün ve Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canım.Nice mutlu yillara
Ayy hadi inşallah pek umudum yok ama.

Allah nice güzel doğum günleri nasip etsin eşin ve çocuklarınla cnm, ne güzel iki gün bir arada birinden birinin unutulmasına imkan yok
Gonul83 nice senelere cnm, evlilik yıl dönümünüzde kutlu olsun daha nice nice senelere☺
Hepinize çok teşekkür ederim
Hiç görmediğin duymadığın insanların kalbinden geçen dileği iyi niyetleri hissetmek ne güzel iyi ki siz de varsınız yol arkadaşlarım
Yalnızlığıma bir nebze de olsa merhem oluyorsunuz

Ben bunun az yemeye hatta yememeye alışmayla ilgili olduğunu dusunuyorum. Hızlı verilince hızlı alınıyor mantigi. birazcık yiyincede haliyle artı görebiliyoruz..
Üzülme sen Ayşegülsün halledersin
Bende aynı fikirdeyim, dün ve bugün 1 saat yürüdüğüm halde sonuç yine aynı
İki haftadır kıtlık derecesinde az yiyordum, şimdi yine normalden az yediğimi düşünüyorum ama vücut gıdayı bulunca hemen depoladı galiba...

İyi akşamlar
Sabah 10.30; patatesli yumurta
1 yulaf ekmeği
Domates
Salatalık
Ara öğün 15.00; sade kahve
3 çiğ badem
1 kare bitter çikolata
Akşam 17.00; 3 kepçe kurufasulye
Epeyce bulgur pilavı
Turşu
Su 2.5 litre
O kadar çok bulgur pilavı yedimki 20 dakja spor yapabildim midem ağzıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…