çok güzel görünüyor bence tadı harikadırBuyur canım baya yimsel oluyorbizim ev ahalisi bulgurla sevmediği için pirinçle yapıyoruz.
Kız ağzından yel alsınGünaydın kızlar mutlu günler. Bizler bugün mü tartılıp bildirim yapacağız yarın mı acaba?
Ay ne bileyim geçen hafta bir karmaşa oldu ramazandan dolayı da ondan merak ettiö. Kaptancığım bir el atıp açıklama yapar mısın acaba?Kız ağzından yel alsınbugün tartılmıyoruzdur heralde yarındır o yarınnnn
Ay ne bileyim geçen hafta bir karmaşa oldu ramazandan dolayı da ondan merak ettiö. Kaptancığım bir el atıp açıklama yapar mısın acaba?
Tamamdır teşekkür ederim kaptancığım:)Yarın inşallah çalışmıyorum kızlar. O yüzden bugünden tartılmanıza gerek yok ama siz her ihtimale karşı çünkü ramazanda biz kadınların her zaman regl ihtimali olabiliyor. Bugün iftardan önce yine tartılın ama sonucu buraya yazmayın. Ola ki bir aksilik durumunda perşembe sonucunuzu alırız yok bir aksilik olmazsa cuma günü saat 19:00 da herkes bildirimini tamamlamış olsun. Ben iftar yemeklerini daha erken hazırlarım inşallah. Ama lütfen 19:00 u kimse geçirmesin. Zaten oruç olmayanlar cuma sabah bildirim yapacak. İftar öncesi bazen karışabiliyor her şey. Umarım bir karışıklık olmadan hallederiz listeyi.
Sahur hiç olmamış canım. Neden bu kadar hafif? İftarındaki makarna ve tatlı hiç yakışmamış. Suyu da zamanla arttırman lazım çünkü cidden çok önemli. Ben su olmadan yaşayamayan insanlardanım. Hatta eşim dalga geçer evde kurbağa besliyoruz diyeBenim bu günkü menüm :
sahur
Domates salatalık karanfil çayı 1 lokma pide
iftar
1 tabak yoğurtlu makarna
Yarım tabak kuru fasülye
1 küçük kase kadayıflı muhallebi. Normalde kadayıfları ceviz ve şekerle tereyağda kavururdum bu sade kadayıflı tadı hiç güzel olmadı böyle
bir de suyu 2 litreye tamamlamak bana çok zor geliyor. 1,5 litreden sonra aşırı midem bulanıyor ama tamamlıyorum zor da olsa
Su az olmuş Gönülcüm. İftar güzel ama makarna cısss biliyorsun.Sahur
1 bardak süt
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir zeytin ve muz
iftar
1 ceviz
1 minik şeftali
Çok az salata
tabak domates çorbası
1 kaç parça karpuz
Peynir zeytinli ekmek
2 kaşık salçalı makarna
su 1,5 olacak
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş
Bugün iftarda daha hafif bir menüm var sahur yine hafif çünkü su içmekten yer kalmıyorSahur hiç olmamış canım. Neden bu kadar hafif? İftarındaki makarna ve tatlı hiç yakışmamış. Suyu da zamanla arttırman lazım çünkü cidden çok önemli. Ben su olmadan yaşayamayan insanlardanım. Hatta eşim dalga geçer evde kurbağa besliyoruz diyeAma ramazanda ben de tökezledim. İlk birkaç gün zorlandım içerken. Şimdi düzene girdi. Zorlamadan içebiliyorum. Sen de mümkünse çayı az tut ya da kahve içiyorsan kahveyi. Sıvı ihtiyacımızı suyla karşılamamız daha sağlık olur.
Su az olmuş Gönülcüm. İftar güzel ama makarna cısss biliyorsun.
Bugün akşama ne yapsam diye düşünüyorumYemek sitelerinden birini açtım. Aman allahım hangisini seçsem karar veremedim
Selam kizlar ben motivasyonumu kaybettim biraz bu hafta çok sikintidayim yerde miyim gokte mi belli değil kardeşimi hala getiremedik polisle uzaklaştırma kararı aldık ve hala seyehat engeline takılmış bulunuyoruz
Ne yediğimi içtiğimi düşünemiyorum bile o bu haldeyken devamlı telefonda tüm ve ona birşey olursa anksiyetesi gelistirdim çok kötüyüm haber vermek istedim dua edin de getirelim oradan artik
Canım biliyorum stres derken böyle işte yine kilo aldım aman kilo dediğin ne ki verilir oradan sağ salim gelsindeBütün dualarımız sizinle canım
Kardeşin nerde ki canım? Allah yardımcınız olsunCanım biliyorum stres derken böyle işte yine kilo aldım aman kilo dediğin ne ki verilir oradan sağ salim gelsinde
Elazığ daKardeşin nerde ki canım? Allah yardımcınız olsun
Canım, Rabbim içinize bi ferahlık versin..ben de berce bu aralar sessiz, bi sorayım diyordum.. inşallah tez zamanda kavuşursunuz..Selam kizlar ben motivasyonumu kaybettim biraz bu hafta çok sikintidayim yerde miyim gokte mi belli değil kardeşimi hala getiremedik polisle uzaklaştırma kararı aldık ve hala seyehat engeline takılmış bulunuyoruz
Ne yediğimi içtiğimi düşünemiyorum bile o bu haldeyken devamlı telefonda tüm ve ona birşey olursa anksiyetesi gelistirdim çok kötüyüm haber vermek istedim dua edin de getirelim oradan artik
Amin canım sağolasın inşallah annemlerin izni çıktı şimdi yola çıktılar çok şükürCanım, Rabbim içinize bi ferahlık versin..ben de berce bu aralar sessiz, bi sorayım diyordum.. inşallah tez zamanda kavuşursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?