- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Afiyet olsun canım lahanayı keşke tartı öncesi yemeseydin yarım kilo falan etkiliyor. Kompostoyu pekmezli mi yapıyordun sen canım?Bugün ki menümü atayım,
sahurdan önce sadece 45 dakka uyuduğum için sahuru yarı uyur vaziyette yedim, çok yediğimi geç farkettimama sanırım bu yüzden iftarda da çok acıkmamıştım, çabuk doydum.
Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase sulu bulgurlu patatesli köfte
Yarım tabak salata
1 kase şeftali kompostosu
Suyu 2.5 litreye tamamlarım, yürüyüş şimdilik yok, yatmadan yapmaya çalışıncam..
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsunİyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim
Senin yerinde olsam bugün tartılır ve yerdimİftara kaldı 50 dk
Menümüz çok tehlikeli oldu
Dışarıdan döner kuşbaşılı pide lahmacun geldi
Ayrıca çocuklar mozaik pasta istedi onu yaptım
Elim ayağım titriyor nasıl hakim olacağım kendime
Bugün ki menümü atayım,
sahurdan önce sadece 45 dakka uyuduğum için sahuru yarı uyur vaziyette yedim, çok yediğimi geç farkettimama sanırım bu yüzden iftarda da çok acıkmamıştım, çabuk doydum.
Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek
İftar
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak salata
Suyu 2.5 litreye tamamlarım, yürüyüş şimdilik yok, yatmadan yapmaya çalışıncam..
İftara kaldı 50 dk
Menümüz çok tehlikeli oldu
Dışarıdan döner kuşbaşılı pide lahmacun geldi
Ayrıca çocuklar mozaik pasta istedi onu yaptım
Elim ayağım titriyor nasıl hakim olacağım kendime
Cok mantıklı ama geçti maalesefSenin yerinde olsam bugün tartılır ve yerdim
İyiyim canım çok şükür sabah biraz zorlansam da şimdi daha iyi. Doktora gitmedim çünkü sabah uyandığımda akşamkinden daha iyi durumdaydım. Büyük ihtimal ezik oluştu, kırık olsa ağrı azalmazdı.Kaptanıııım, ayağın nasıl oldu, bugun TLF elime doğru düzgün alamadım, ağrısı geçti mi? Dr gösterdin mi?LAydLiNe ?
Tartı öncesi bulgur olmasa iyiymiş. İnşallah yarını kötü etkilemez.Bugün ki menümü atayım,
Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek
İftar
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak salata
Teşekkür ederim canım şükür sıkıntı yok.LAydLiNe kaptanım geçmiş olsun nası oldu ayağın bişey.yoktur umarım.
Çok yememişsin canım ama hem leblebi hem de ayran aşı şişkinlik yapar. O yüzden çok yemiş gibi hissediyorsundur kendini. Sporun gayet güzel.İyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim
Sen bayağı uçmuşsun bugün ama akşamı iyi halletmişsin. Kalori hesaplarsak sıkıntı yok gibi. Spor yok mu?Bende menümü yazayım
Oruçlu değilim ama orucludan hiçbir farkım yok
Sahur 2.00
Elim kadar ekmek kervanına bende katıldımama benim iki elim (kendi yaptığım)
7-8 zeytin ve çay
Saat 13.00 de
Yarım top dondurma
İftar saat 20.05
1 tabak fırında patlıcan kabak biber ve köfteden türlü (patateslerini ayıkladım)
Yarım kase cacık
Çay içicem birazdan.
Suyu da 2 litre yapmaya çalısıcam
Maalesef fazla yemişsin bugün canım. Hele patates ve tahin pekmez olmamış. Bence etli lahana sarmasını daha az yeseydin sıkıntı olmazdı. Sen bayağı bayağı çok yemişsin. Spor yap mutlaka.Offf offf ben bugün bı yarım öküz yemiş kadar oldum yani...
Sahur
2 has. Patates (küçük boy), 1 has. Yumurta, dolates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
İftar
15 adet etli lahana sarması (pirinçli), 1 kase mercimek çorbası
1 yenidünya, 2 karadut
40 dk. Tempolu yürüyüş, şimdide sporumu yapicam yediklerim anca erir. Sadece lahana sarması 650 kalori
Toplamda bugun1327 kalori aldım.
177 yürüyüş+400 spor desek 577 düz hesap 500 diyelim. 800 le kapatacam insallah günü
Sporum sadece 20 dakika roman havası canımİyiyim canım çok şükür sabah biraz zorlansam da şimdi daha iyi. Doktora gitmedim çünkü sabah uyandığımda akşamkinden daha iyi durumdaydım. Büyük ihtimal ezik oluştu, kırık olsa ağrı azalmazdı.
Tartı öncesi bulgur olmasa iyiymiş. İnşallah yarını kötü etkilemez.
Teşekkür ederim canım şükür sıkıntı yok.
Çok yememişsin canım ama hem leblebi hem de ayran aşı şişkinlik yapar. O yüzden çok yemiş gibi hissediyorsundur kendini. Sporun gayet güzel.
Sen bayağı uçmuşsun bugün ama akşamı iyi halletmişsin. Kalori hesaplarsak sıkıntı yok gibi. Spor yok mu?
Maalesef fazla yemişsin bugün canım. Hele patates ve tahin pekmez olmamış. Bence etli lahana sarmasını daha az yeseydin sıkıntı olmazdı. Sen bayağı bayağı çok yemişsin. Spor yap mutlaka.
Benim menüm
Sahur
1 kase yoğurt domates
iftar
yarım kepçe tarhana çorbası
1 dilim tepsi kebabı (yağsız)
2 kaşık kuru fasülye
1 çikolatalı gofret
2 lt su 5 bin adım
sahur
2 h yumurta
domates salatalık
peynir az 5 zeytin
2 tam ceviz 4 badem
iftar
2 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim fırında karnabahar
bol kıvırcık salatası
kızılcık kompostosu şekeri az
2 lt su
30 dk yürüyüş
Tartı ne diyor sana çok merak ediyorum yarınıOfff offf ben bugün bı yarım öküz yemiş kadar oldum yani...
Sahur
2 has. Patates (küçük boy), 1 has. Yumurta, dolates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
İftar
15 adet etli lahana sarması (pirinçli), 1 kase mercimek çorbası
1 yenidünya, 2 karadut
40 dk. Tempolu yürüyüş, şimdide sporumu yapicam yediklerim anca erir. Sadece lahana sarması 650 kalori
Toplamda bugun1327 kalori aldım.
177 yürüyüş+400 spor desek 577 düz hesap 500 diyelim. 800 le kapatacam insallah günü
Haklısın, uykulu uykulu ne yediğimi ben de anlamadım, bu sefer az şekerliydi.Afiyet olsun canım lahanayı keşke tartı öncesi yemeseydin yarım kilo falan etkiliyor. Kompostoyu pekmezli mi yapıyordun sen canım?
Ne diyor pek bişey dediği yok şöyleki regl donemim ve gelmedi tabiki.. siskinligim var heralde. Ama yarın birlikte gorecez inşallah.. seninkinden ne haber acep??Tartı ne diyor sana çok merak ediyorum yarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?