Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ye ye rahat ol adamcağız kaç gündür yeni geldi bide incelik edip pasta almış yemezsen vallahi çok ayıp olur.. ben olsam darilirdim

Ye ye rahat ol adamcağız kaç gündür yeni geldi bide incelik edip pasta almış yemezsen vallahi çok ayıp olur.. ben olsam darilirdim
Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acaba yarın cuma olmasaydı varyaaasss gahahfjjajshshdb

Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acaba yarın cuma olmasaydı varyaaasss gahahfjjajshshdb

Şaka maka bı yana da Akşam yemeğinde az yersin dengelersin zaten sahurda da yememissindir sen bakarsın tadına pastanin. Rahat ol bütün hafta doğru dürüst bişey yemedin zaten.

Şaka maka bı yana da Akşam yemeğinde az yersin dengelersin zaten sahurda da yememissindir sen bakarsın tadına pastanin. Rahat ol bütün hafta doğru dürüst bişey yemedin zaten.
Benim yöntemimle ye
Bir çay kaşığı ile tadına bak sadece.
Ben canım çok çekerse öyle yapıyorum, bazen yetiyor, ama bazen de devamı geliyor..
Siz böyle deyince şimdi sanki daha dikkat etmem gerekiyor hissi uyandı neyse daha çok var iftara 2 saatten fazla var tabi vaktinde yiyebilirsem o da

Benim yöntemimle ye
Bir çay kaşığı ile tadına bak sadece.
Ben canım çok çekerse öyle yapıyorum, bazen yetiyor, ama bazen de devamı geliyor..
Yok artık Ayşegülcüm 1 çay kaşığı da nedir ince bir dilim yiyebilir bence Gonul83 zaten sahur da yememiştir

Bugün ki menümü atayım,
sahurdan önce sadece 45 dakka uyuduğum için sahuru yarı uyur vaziyette yedim, çok yediğimi geç farkettim ama sanırım bu yüzden iftarda da çok acıkmamıştım, çabuk doydum.

Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase sulu bulgurlu patatesli köfte
Yarım tabak salata
1 kase şeftali kompostosu

Suyu 2.5 litreye tamamlarım, yürüyüş şimdilik yok, yatmadan yapmaya çalışıncam..

İyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim

Yok canım, toplamda çok hafif bi menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…