- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Çok sevindim canım, çok iyi olmuş...Amin canım sağolasın inşallah annemlerin izni çıktı şimdi yola çıktılar çok şükür
İnşallah canım yani onun orada tek başına olması bile çok fenaydıÇok sevindim canım, çok iyi olmuş...
Onun için de sizin içinde kavuşmak çok iyi gelecektir bu süreçte..
Ye ye rahat olBen bugün biraz bana göre olmayan yemek yaptım eşim eve geldiği için fırında kıymalı sebze yaptım ama sebzeleri önden biraz kızarttım ve ayrıca bayatlamış ekmekleri sütlü yumurtaya batırıp kızgın yağda kızarttım. Gelirken de pasta almış bugün Ne yapacağım alllahım yardım et
İyi hadi gözünüz aydın.. hayırlısıyla gidip gelsinler inşallahAmin canım sağolasın inşallah annemlerin izni çıktı şimdi yola çıktılar çok şükür
Ok teşekkürler canım çok zormuş çaresizlik ama bitiyor inşallah gelsin yanınızda olsun geriş hallolur.insallahİyi hadi gözünüz aydın.. hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah
Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acabaYe ye rahat oladamcağız kaç gündür yeni geldi bide incelik edip pasta almış yemezsen vallahi çok ayıp olur.. ben olsam darilirdim
Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acabayarın cuma olmasaydı varyaaasss gahahfjjajshshdb
Benim yöntemimle yeNasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acabayarın cuma olmasaydı varyaaasss gahahfjjajshshdb
İftar orda çok geç oluyomuş.. peki imsak kaçta? Yani kaçta oruca başlıyorsunuz?Nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum ucundan azıcık mı baksam tadına acabayarın cuma olmasaydı varyaaasss gahahfjjajshshdb
İmsak 04:30 gibi ama ben geç yatıyorum bir gibi en geç yemiş oluyorum şimdiye kadar hiç sahur saatlerinde kalkmadımİftar orda çok geç oluyomuş.. peki imsak kaçta? Yani kaçta oruca başlıyorsunuz?
Şaka maka bı yana da Akşam yemeğinde az yersin dengelersin zaten sahurda da yememissindir sen bakarsın tadına pastanin. Rahat ol bütün hafta doğru dürüst bişey yemedin zaten.
Siz böyle deyince şimdi sanki daha dikkat etmem gerekiyor hissi uyandı neyse daha çok var iftara 2 saatten fazla var tabi vaktinde yiyebilirsem o daBenim yöntemimle ye
Bir çay kaşığı ile tadına bak sadece.
Ben canım çok çekerse öyle yapıyorum, bazen yetiyor, ama bazen de devamı geliyor..
Yok artık Ayşegülcüm 1 çay kaşığı da nedir ince bir dilim yiyebilir benceBenim yöntemimle ye
Bir çay kaşığı ile tadına bak sadece.
Ben canım çok çekerse öyle yapıyorum, bazen yetiyor, ama bazen de devamı geliyor..
Sahur yemedim valla nerden bildin ama birkaç kaşık Nutella kaşıkladımYok artık Ayşegülcüm 1 çay kaşığı da nedir ince bir dilim yiyebilir benceGonul83 zaten sahur da yememiştir
Valla bu şartlarda işin zor Gönülcüümİftara kaldı 50 dk
Menümüz çok tehlikeli oldu
Dışarıdan döner kuşbaşılı pide lahmacun geldi
Ayrıca çocuklar mozaik pasta istedi onu yaptım
Elim ayağım titriyor nasıl hakim olacağım kendime
Yok canım, toplamda çok hafif bi menü olmuşİyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?