Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam

Krem peynir haricinde güzel bir menü olmuş.

Bunula geçmiş olsun Allah korumuş
Sana da geçmiş olsun canım

Benim bu günkü menüm :

sahur
Domates salatalık karanfil çayı 1 lokma pide

iftar
1 tabak yoğurtlu makarna
Yarım tabak kuru fasülye

1 küçük kase kadayıflı muhallebi. Normalde kadayıfları ceviz ve şekerle tereyağda kavururdum bu sade kadayıflı tadı hiç güzel olmadı böyle

bir de suyu 2 litreye tamamlamak bana çok zor geliyor. 1,5 litreden sonra aşırı midem bulanıyor ama tamamlıyorum zor da olsa

Zayıfladıkça düzene girecek zaten. İnşallah gerek kalmadan olur
İnsallah

Canım bu karanfil cayini surekli görüyorum sende de merak ettim. Sevdiğin için mi yoksa diyet destekleyici bir etkisi var mı?

Ben sade daha çok seviyorum az tereyağli tabi

Suya gelince öyle öyle alışıyorsun işte

Sindirim sorunum var destek olsun gün içinde diye dönüşümlü karanfil ve kayısı yapıyorum yoksa rahatsız oluyorum

Sahur

1 bardak süt
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir zeytin ve muz

iftar

1 ceviz
1 minik şeftali
Çok az salata
tabak domates çorbası
1 kaç parça karpuz
Peynir zeytinli ekmek
2 kaşık salçalı makarna

su 1,5 olacak
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş

tam gözümde canlandıramadım evde kabak patlıcan var yarın yapayım diyorum ama tam anlayamadım
Muhteşem cnm ya beton yığınlarının arasında geçti bütün ömrüm şöyle bi ortama hasretim yeminle
balkonun varsa birkaç çiçek ekebilirsin belki oda bir terapi oluyor insana
amin. Bana çok iyi geliyor buralarda yürümek ama işte çocukları bırakacak kimse olmuyor
Bir iki yardımcımız vardı arada gelirlerdi çocuklarla ilgileniyordu şimdi gelemiyor kimse malum durumdan o yüzden eve kim gelirse hemen bırakıyorum çocukları ayakkabımı sokakta giyiyorum onlar kem küm edene ben vınlamış oluyorum
Ay amiiinn aminnn hepimize cümlemize inşallah:) insan öyle yerlerde tüm derdini kederini unutur huzur dolu olur yaa inanki bayıldım
evet bir saatte olsa kendimi herşeyden soyutlamaya çalışıyorum
çok güzel oluyor öyle ortamlar çoğu insan için çok basit birşey olabilir ama ben tam bir bahar aşığı bir insanım
Canım ortama bayıldım resmen ne kadar güzel.
benimde senin gibi balkona öyle bir şey yapma hayalim var o ektiğin şeyi yemesi çok güzel oluyor veya ektiğin tohumun çiçeğin açıp çiçeklenmesi hergün bakıyorum açtı mı açmadı mı bakıyorum minik bir çiçek açmış bende çiçekleniyorum
Gönül'cüm hem doğum günün hem evlilik yıl dönümün kutlu olsun öncelikle. Kusura bakma geç oldu ama yazacaktım araya kaynadı bir şekilde. Fotoğraflar çok güzel bakınca içim açıldı
yok canım ne kusuru
Teşekkür ederim

Buyur canım baya yimsel oluyor bizim ev ahalisi bulgurla sevmediği için pirinçle yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…