Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende de 30 görünüyo, sen 40 hesapla o zaman..

Canım, tebrik ediyorum onca cıs ların arasında bu kadarcık şeyle kapattığın için
Benim çay kaşığı fikri işe yaradı desene

Ne diyor pek bişey dediği yok şöyleki regl donemim ve gelmedi tabiki.. siskinligim var heralde. Ama yarın birlikte gorecez inşallah.. seninkinden ne haber acep??

Ayrıca helal olsun valla o kadar şeye 1 er lokma
en çok mozaik pastada zorlandım ayrıca eşimin de aldığı çilekli pasta var elimi sürmedim
Benim tartı oynak biraz bende ne gelecek hiç tahmin edemiyorum. Sen bu hafta veremezsen haftaya süper verirsin öyle düşünüyorum
Canım, tebrik ediyorum onca cıs ların arasında bu kadarcık şeyle kapattığın için
Benim çay kaşığı fikri işe yaradı desene
Evet aklımdaydınız her lokmada ama mozaik pastayı tartıdan sonra affetmeyeceğim bir yemeğin yerine yiyebilirim. O kadar da değil yani dimi ölek mi gardaş

İnsallah Canım. yaptığım kalori hesabı+su+spor a bu hafta veremezsem üzülürüm açıkçası ama haftaya gider heralde diye düşünüyorum..

Bu arada sporumu yaptım.. suya devam..

Selam çok şükür annemler kardeşimin yanına ulaştılar ve ben de çok sevindim bugün ilk defa rahatladim bayagdir tartilmadim bile inşallah kilo almamisimdir
Sizlere de stresini geçirdiğim için kusura bakmayın ama iki haftadır zor gunler geçirdik
Yarın beni affedin haftaya söz veriyorum diyetimi aksatmayacam

Gözüm aydın canım, çok sevindim

İnsallah Canım. yaptığım kalori hesabı+su+spor a bu hafta veremezsem üzülürüm açıkçası ama haftaya gider heralde diye düşünüyorum..

Bu arada sporumu yaptım.. suya devam..
üzülme bence, gerçekten menülerine suyuna sporuna bakıyorum bu şartlarda verememen çok zor eğer ki gizli gizli birşey yemiyorsan
. İnşallah Ebrucuğum ama bu ramazanın 2. Tartısı
Babam memleketten sağolsun 1 koli çikolata 1 koli kek 1 koli başka çikolata almış yollamış Güya sürpriz dayanamayıp 1 çikolatalı gofret yedim
Ay canım ne tatlı baban varmış ne kadar güZel iyi niyetiyle saf duygularıyla sana birşeyler yollamış çok seviyorum bu tarz fedakar babaları imreniyorum
Maşallah size Allah sizi ayırmasın hep mutlu olun inşallah

Yemiyorum gerçekten.. hayırlısı...

Geçen hafta: 75,2 kg
Bu hafta:76,3 kg
Fark: +1,100 gr

Şaşkınlıklar içindeyim aç kalıcam diye korkumdan sahurda yedim de yedim sanki ondan böyle oldu.
Canım bugün oruçsan iftardan önce en geç 19.00 a kadar tekrar tartıl öyle bildirim yap, oruç değilsen bi kaç saat sonra yemeden içmeden yine bi daha tartıl bence... İnan bi kaç saat geç tartılmak bazen bende 300-400 gram farkediyor..
Bi de ramazan gerçekten bünyemizi farklı etkileyebiliyor..

Diğeri sayılmaz canım biz bir gün önce tartılmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…