Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oruçsan eğer canım iftardan önce tartılman gerekiyor. Sabah tartılırsan böyle bir sonuç görmen normal. Saat 19:00 dan önce yeniden tartıl olur mu?
Canım bu dün iftar öncesi sonucumdu
Bugğn iftar öncesi bundan 200 gr eksik çıktım biraz yediklerimi azalttım daha da almıştm asşında 3 gündür daha az yiyorum hemen düşmeye başladım.

Artık hep ifta öncesi mi beklenecek eğer öyleyse ben de sabah yazmak için acele etmeyeyim :)))

Evet canım bende de baya etkiliyor beklemek ben biraz acele ettim geç kalmayım die dğn iftar öncesi sonucumy yazdm :)

yediklerini zaten 3/1 oranında azalttıysan o bile büyük bir adım bende mesela suyu çok az içerdim suyumu arttırdım ve daha çok sağlıklı şeyler yemeğe başladım eh biraz da yürüyüş derken ha bir de miktar olarak çok yemiyorum herşeyden az az bana yetiyor.
Ben hep bunalımım zaten
çamur yapmak benim işim seviyorum takılmayı
Benim için de çok zevkli yine yarışırız
Ben olmasamda verirdin sen sana güveniyorum

Merve diye bir arkadaş vardı geçen benden çok çekti kız derdinden Her hafta erim erim eridi onunla hep yarışırdık kilolarımız çok yakındı sonra ikimizde mezun olduk. Gerçekten bayağ çekişmeli geçerdi çok eğleniyorduk ve bizi okuyanlarda tiyatro izler gibi eğlenirlerdi. Ben tatlı rekabetleri seviyorum ve çok faydasını görüyoruz

Seve seve .kom tatlım savaşımız başlasın o vakiittt

dar kıyafetim yok kollarımdan rahatsız olduğum için hırka da giyerim hep pantolonum vardı bir tane o zor oluyordu suan çok rahat

Selamlar
Sahur 3.30
3–4 çatal omlet
Salata ve çay

Saat 11.30
Oğlanın kalan yumurtası
Yarım salatalık

İftar saat 20.08

1 buçuk el kadar kendi yaptığım sacda yarımca :)
Bu el işini sevdim cok güzel bir ölçü
2 bardak ayran

3 litre su (bugün çığır açtım)
50 mekik
10 dakika roman havası
100 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…