Umarım canım. Teşekkür ederim :)sahurda çok fazla yiyince bu sefer de susuzluk oluşuyor normal kahvaltı şeklinde gitsen artık daha iyi olur h yumurta domates salatalık(içlerindeki su oranı fazla yemek lazım) kuruyemişler de çok tok tutuyor bu hafta daha iyi geçer umarım
Canım bu dün iftar öncesi sonucumduOruçsan eğer canım iftardan önce tartılman gerekiyor. Sabah tartılırsan böyle bir sonuç görmen normal. Saat 19:00 dan önce yeniden tartıl olur mu?
Evet canım bende de baya etkiliyor beklemek ben biraz acele ettim geç kalmayım die dğn iftar öncesi sonucumy yazdm :)Canım bugün oruçsan iftardan önce en geç 19.00 a kadar tekrar tartıl öyle bildirim yap, oruç değilsen bi kaç saat sonra yemeden içmeden yine bi daha tartıl bence... İnan bi kaç saat geç tartılmak bazen bende 300-400 gram farkediyor..
Bi de ramazan gerçekten bünyemizi farklı etkileyebiliyor..
yediklerini zaten 3/1 oranında azalttıysan o bile büyük bir adım bende mesela suyu çok az içerdim suyumu arttırdım ve daha çok sağlıklı şeyler yemeğe başladım eh biraz da yürüyüş derken ha bir de miktar olarak çok yemiyorum herşeyden az az bana yetiyor.İllaki yemeye yemeye insan alisiyo olabilir bir süre sonra.. benim birde ekstra çok iştahım açık anlatamam.. yediklerimi abartmiyorum 3/1 oranında azalttim.
Birde canim sen bu haftaya biraz demoralize başladın sanki yaniliyomuyum?
çamur yapmak benim işim seviyorum takılmayıBana geçmiş oldu zaten.. haftaya inşallah gerçek kilolar
Ayrıca Gönülcum çamur mu yapiyosun sanki
Gonulcum yine de senin gibi güçlü bir rakiple yarışmak benim için zevkti.. öyle yada böyle hedefimize ulasamasakta -1 kiloma katkın için teşekkür ederim
Seve seve .kom tatlımBen bildirimden sonra yürüyüşe çıktım ve daha da eksi olarak seni geçtim ama bu haftaya yansımayacak geciktik çünkü eh sana geçmiş olsun artık “Aşk bir sudur iç iç kudur” Naberrrrrrrrrrr
gel gel sen benim yanıma gel hele bu hafta ben seni seçtim . Komtabi sende kabul edersen bu hafta bir kapışalım kimle kapışsam çok güzel kilo veriyor
gözüm üstünde
tabi ki de paylaş canım ben burada ohooo neleri anlatmıştım dertler paylaştıkça azalır
eski kıyafetlerimi deniuormusun nasıl oluyorlar
Allahhhh tutmayın beniSeve seve .kom tatlımsavaşımız başlasın o vakiittt
Tutmayın küçük enişteyiAllahhhh tutmayın beni
dar kıyafetim yok kollarımdan rahatsız olduğum için hırka da giyerim hep pantolonum vardı bir tane o zor oluyordu suan çok rahatBen bildirimden sonra yürüyüşe çıktım ve daha da eksi olarak seni geçtim ama bu haftaya yansımayacak geciktik çünkü eh sana geçmiş olsun artık “Aşk bir sudur iç iç kudur” Naberrrrrrrrrrr
gel gel sen benim yanıma gel hele bu hafta ben seni seçtim . Komtabi sende kabul edersen bu hafta bir kapışalım kimle kapışsam çok güzel kilo veriyor
gözüm üstünde
tabi ki de paylaş canım ben burada ohooo neleri anlatmıştım dertler paylaştıkça azalır
eski kıyafetlerimi deniuormusun nasıl oluyorlar
12-13 yaşındayken bir pantolon almıştım çok hoşuma gitmişti benden 7 yaş büyük ablama bol oldu nasıl moralim bozulmuştu anlatamam
Ay ne heyecanlı bize 2 saatten dazla var afiyet olsunnnnBurda iftara 5 dakika kaldı, boğazımızın derdine düştük bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?