Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmişi daha sonra okuyacağım kim ne kadar verdi aldı kaçıncı olduk merak ediyorum şimdilik menü verip kaçıyorum

sahur
büyük 1 bardak yoğurt alt suyu
Yarım kase yoğurt

iftar
1 Ispanaklı peynirli gözleme
1 TBK dil çorbası
1,2 çatal kıymalı sebze yemeği
2,3 çatal mozaik pasta
Bol salata

su içiyorum
Dışarıda tempolu 1 saat yürüyüş

Bu hafta ben de senin gibi çok patates yedim ve sanırım benim kilo verememiş olmamda büyük bir etken patates. Senin menülerde de çok görüyorum. Dikkat et lütfen
Vallahi Ebrucum bende bilmiyorum ne yiyecez.. daha doğrusu yemeyecez lahana 15 adet yemekle ipimi cektim zaten, patatese dikkat etmek lazım tabi.

ben yarışmak isterim daha çok teşvik edici eskiden kuzenimle yarisirdik
Olur ama soyleyim yemeyerek vermeyi dusunuyosan ben yokum. ben yiyorum, spor yapıyorum karşımdaki yemeyince demoralize oluyorum
Kaç kiloydun canim.. sen o formu doldurmuş muydun baştaki bilgilerini hatırlayamadım kusura bakma lütfen. Yaş?

Bende deneyeceğim bakalım cemrenil sen sormustun sanırım değil mi?

Yemeyerek mi hiç benlik iş değil 72dim geçen hafta bugün 71 oldum telefondan girdiğim için normal mesaj olarak yazdım 29 yaşındayım sen kaç kiloydun

Olmuyo siteye koyamadım kalkmış heralde sağlık olsun. Güzel oluyodu aşağıda.

Yemeyerek mi hiç benlik iş değil 72dim geçen hafta bugün 71 oldum telefondan girdiğim için normal mesaj olarak yazdım 29 yaşındayım sen kaç kiloydun

78.1 bu hafta -1 kilo gitti ama daha çok bekliyordum açıkçası. Şişkinlik var diye düşünüyorum (tabi dün yediklerimi saymazsak )

Evet hala oluyor muymuş ?kimsede olmayınca ben artık olmuyor sandım

Geçmiş olsun kanka

Geçen hafta 79.1
Bu hafta 78.1

Ah o dünkü lahanaları o kadar çok yemeyecektim.
Ben bildirimden sonra yürüyüşe çıktım ve daha da eksi olarak seni geçtim ama bu haftaya yansımayacak geciktik çünkü eh sana geçmiş olsun artık “Aşk bir sudur iç iç kudur” Naberrrrrrrrrrr
Anlamıyorum o kadar dikkat ettim sadece 200 gr vermiş görünüyorum. Regl oldum iki gündür belki de onun ödemi. Belki de 2 el kadar ekmeekk
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.9
Fark 200 gr
Kilo veren hatunlar tebrik ederim sizi.
gel gel sen benim yanıma gel hele bu hafta ben seni seçtim . Kom tabi sende kabul edersen bu hafta bir kapışalım kimle kapışsam çok güzel kilo veriyor
Teşekkür ederim ama ilk hafta ödem vs. Derken zaten çabuk gidiyor önemli olan bundan sonra bakalım
gözüm üstünde
Kardeşim evine döndü sizinle paylaşmıştım derdimi mutlulugumuda paylaşmak istedim. Şimdi artık daha konsatreyim diyete
tabi ki de paylaş canım ben burada ohooo neleri anlatmıştım dertler paylaştıkça azalır
Gecen cuma iftardan once 86.8 cikmistim aslinda ama 5 e kadar yetisemedim 87.9 alindi 800 gram verdim yani kilo verdikce insan daha da hirslaniyor liseyi 100-105 arasi tamamladim keske o zaman baslasaydim yedigim en guzel tatlidan daha keyif verici
eski kıyafetlerimi deniuormusun nasıl oluyorlar
Her ne kadar Gonul83 ile birlikte 1.5 kilo hedefimize ulasamasakta ben bu yarış işini sevdim bu hafta benimle yarışmak isteyen var mi??

Vallahi çokta bile bile yememezlik yapmıyorum gerçekten hemen doyuyorum. Eşimde evde olmadığı zamanlar pekte canım istemiyor yemek bile yapmıyorum doğru düzgün

Vallahi çokta bile bile yememezlik yapmıyorum gerçekten hemen doyuyorum. Eşimde evde olmadığı zamanlar pekte canım istemiyor yemek bile yapmıyorum doğru düzgün

İllaki yemeye yemeye insan alisiyo olabilir bir süre sonra.. benim birde ekstra çok iştahım açık anlatamam.. yediklerimi abartmiyorum 3/1 oranında azalttim.
Birde canim sen bu haftaya biraz demoralize başladın sanki yaniliyomuyum?

78.1 bu hafta -1 kilo gitti ama daha çok bekliyordum açıkçası. Şişkinlik var diye düşünüyorum (tabi dün yediklerimi saymazsak )
Bende de bayağı şişkinlik var regl olcam yaklaştı ondan sanırım bakalım bu hafta nasıl verebilecem

Bana geçmiş oldu zaten.. haftaya inşallah gerçek kilolar
Ayrıca Gönülcum çamur mu yapiyosun sanki
Gonulcum yine de senin gibi güçlü bir rakiple yarışmak benim için zevkti.. öyle yada böyle hedefimize ulasamasakta -1 kiloma katkın için teşekkür ederim

Bende de bayağı şişkinlik var regl olcam yaklaştı ondan sanırım bakalım bu hafta nasıl verebilecem
Evet benimde zaten kilo verememe sebebim bu büyük ölçüde.. 83 kilolara kadar çıktım ilaç almak zorunda kaldım regl olamadım falan.. geçen ay soğan kürü ile bu ay yine yok normalde günü. Bugün sahurda başlayacağım yine soğan kürüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…