Çok sevindim canım Allahın izniyle her şey yoluna girecek bebişinizi alıp evinize gideceksiniz.Bugün kardeşimin sesini biraz daha iyi duydum.Ilk defa sütünü almış.Ve solunum için makineden tamamen çıkarmışlar bebegimizi.Ilk gün tamamen entubeydi.Hem solunum hem mide makineye bağlıydı.Buna çok şükür diyorum.Desteginiz için çok teşekkür ederim kızlar.
menünde hiçbirşey yok kendini kötü hissetme mantı ben yemiştim 14 kg verdiğimde ama saati işte geç sorun oradaİyi akşamlar arkadaşlar ☺Ben bugÜn de vicdan azabı duyarak biraz abarttım ama bu sahurdan itibaren çeki düzen vereceğim menülerime
Sahur
Çeyrek ekmekle tost
Domates salatalık
iftar
1 tabak mantı
Bol salata
2 lt su 40 dk Leslie
yok işte seni görünce çok spor yapmışsın ben bi havale geçirdim ben hiçbirşey yapmadım çünkü. Tebrik ediyorum kanka iyi gidiyorsun ama seni bir yerde kıstırırırım hafta yemi başlıyor şuan çok pis gaza geldim yarın seni geçmem lazımYoksa çok mu spor yaptııınnnn bak gün bitmeden söyle kalkıp yapicamson 45 dakikam
Biz şehir hastanesindeki Filiz Tubaş'a götürüyoruz, 3 aylık bebekliğinden beri. Öncesinde acıbadem in kendi doktoruna götürmüştük ama fiyatları çok abartılı bulduğumuz için vazgeçtik.Filiz Hanım gerekli tüm tahlil vs yaptırıp çok da güzel ilgileniyor, randevulu gittiğimiz için çok sıra beklemedik de. Onu tavsiye ederimÇok şükür ki hemde nasıl.Allah 'ın izniyle 1haftaya çıkacak inşallah canım bebek.Cok teşekkürler.Ama iyi bi çocuk doktoruna ihtiyaçları var.Onerebilecegin kimse var mı canım ya
Inşallah canım.Çok sevindim canım Allahın izniyle her şey yoluna girecek bebişinizi alıp evinize gideceksiniz.
Şimdi ora çok zor ama randevulu belki gidebilirler.Dunyam da yaptı doğumu ama çocuk doktorunu sevmedi.Biz şehir hastanesindeki Filiz Tubaş'a götürüyoruz, 3 aylık bebekliğinden beri. Öncesinde acıbadem in kendi doktoruna götürmüştük ama fiyatları çok abartılı bulduğumuz için vazgeçtik.Filiz Hanım gerekli tüm tahlil vs yaptırıp çok da güzel ilgileniyor, randevulu gittiğimiz için çok sıra beklemedik de. Onu tavsiye ederim
Geçmiş olsun canımŞimdi ora çok zor ama randevulu belki gidebilirler.Dunyam da yaptı doğumu ama çocuk doktorunu sevmedi.
Çok teşekkürler canım.Insallah.Buna çok şükür diyoruz.Daha iyi bebeğimiz.sen nasılsın? Kardeşin nasıl?Geçmiş olsun canımben görmedim mesajını Allah şifa versin inşallah tez zamanda ama arkadaşların yazdıklarına göre güzel gelişmeler var inşallah görmemişe cevirsin
Bende iyiyim kardesim de iyi çok şükür getirdik yanımızda artık Allahım her dert kendince zor tabii en zoru sağlık tez zamanda Allahım şifa versin insallahÇok teşekkürler canım.Insallah.Buna çok şükür diyoruz.Daha iyi bebeğimiz.sen nasılsın? Kardeşin nasıl?
Haklısın, biz salgından sonra hiç gitmedik. Almayabilirler salgından dolayı.Şimdi ora çok zor ama randevulu belki gidebilirler.Dunyam da yaptı doğumu ama çocuk doktorunu sevmedi.
Öyle tabi.insallah canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bende iyiyim kardesim de iyi çok şükür getirdik yanımızda artık Allahım her dert kendince zor tabii en zoru sağlık tez zamanda Allahım şifa versin insallah
Gözünüz aydın canım sen de derin bir nefes almışsındır artıkBende iyiyim kardesim de iyi çok şükür getirdik yanımızda artık Allahım her dert kendince zor tabii en zoru sağlık tez zamanda Allahım şifa versin insallah
Canım bi de Ahmet Selim Hasözler diye bi doktoru tavsiye edebilirim. Tekden yada magnetteydi sanırım. Eltim çocuklarını hep o doktora götürerek büyüttü, memnundu.Öyle tabi.insallah canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hu huu kimse yok mu??
Ikisinide söyledim canım.Bu siralar şehir hastanesine gidemez ama bu dr.a bi baksınCanım bi de Ahmet Selim Hasözler diye bi doktoru tavsiye edebilirim. Tekden yada magnetteydi sanırım. Eltim çocuklarını hep o doktora götürerek büyüttü, memnundu.
Ramazanda ne kadar ıssız demi buralarben burdayım canım
İyi olmaya çalışıyorum canım, bu hafta istediğim sonucu göremediğim için mutsuzum biraz.. motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum..sen nasılsın?Ramazanda ne kadar ıssız demi buralarnasılsın canım??
Noldu gönülcüm? Çocuklar beni de bunaltıyo, ama onlar bizim tatlı belalarımız..Ben burada suratımı asmış duruyorum
Çocuklardan acayip bunaldım saçlarım tel tel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?