Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar bugün nasıl acıktım anlatamam. Birde hamur işine zaafım var biliyorsunuz çok yedim sonra pişman oldum.

Sahur
1 bardak soğan suyu, 1 has. yum., 1 ceviz, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin

İftar
1 kase sebzeli tavuk çorbası, 4 adet patatesli peynirli börek hazır yufkadan (1tanesi 1 çeyrek toplamda 1 bütün yufka yemiş oldum), salata

Regl oldum.. olmaya çalışıyorum doğrusu sökülmüyor doğru dürüst spor yapabilirmiyim bilmiyorum.. kendimi iyi hissedersem yapicam.. suya devam..

12-13 yaşındayken bir pantolon almıştım çok hoşuma gitmişti benden 7 yaş büyük ablama bol oldu nasıl moralim bozulmuştu anlatamam
Selam bu posturle alakalı bir durum.
Ablamın kıyafetini en son ilkokul da giymisimdir mesela benimde uzuldugum anlar var
Ama güzel bir.durum sen bu hafta 3. Olmuşsun
Birinci de olacaksın inşallah

sahur
yulaf ezmesi sürekli yumurta yemekten gına gelmişti iyi geldi
sade kahve

iftar
3 kepçe unsuz sebzesiz mercimek çorbası
yarım ton balığı konservesi
3 kaşık yoğurt
4 adet fırında patates kızartması
5 zeytin bugün niyeyse zeytin canım cekti
1 bardak kızılcık kompostosu

2 lt su hedefliyorum 1 lt kaldı
spora birazdan başlayacağım

Iyi akşamlar bu gün az kişi yazmış
bende yazayım
Sabah 10da 1 kâse domates çorbası
Çeyrek ekmeğe sürülmüş 1 üçgen peynir
Saat 3te
1 portakal
Yarım kâse yoğurt
Akşam yemeği 5.30da
1 kâse domates çorbası
Soğansalatası
1 çeyrek tam buğday ekmeği çay
Şimdi de 1 bardak neskafe içiyorum
Bugün aşırı yorgunum halıları topladım yaz temizliği yaptım bütün o yorgunluğun üstüne leslie 3 mil yaptım 20 dakika da roman havası şu anda perrt durumdayım erkenden uyurum sanırım

Selam bu posturle alakalı bir durum.
Ablamın kıyafetini en son ilkokul da giymisimdir mesela benimde uzuldugum anlar var
Ama güzel bir.durum sen bu hafta 3. Olmuşsun
Birinci de olacaksın inşallah
evet ben de çok şaşırdım sağlıklı bir şekilde kilo verelim de ne kadar olduğu önemli değil aslında

ne güzel benim de canım hiç spor yapmak istemiyordu gaza geldim şuan

evet ben de çok şaşırdım sağlıklı bir şekilde kilo verelim de ne kadar olduğu önemli değil aslında
İnşallah canım bir türlü spor hareketleri yükleyemedim bugünde tatlı yapacam hastaneye gonderecez yarın inşallah yapacam

ben öldüm spor beni bitirdi

Bugün kardeşimin sesini biraz daha iyi duydum.Ilk defa sütünü almış.Ve solunum için makineden tamamen çıkarmışlar bebegimizi.Ilk gün tamamen entubeydi.Hem solunum hem mide makineye bağlıydı.Buna çok şükür diyorum.Desteginiz için çok teşekkür ederim kızlar.

Canım cok geçmiş olsun Allahım kardeşinin de senin de her daim yüzünüzü güldürsün inşallah

Çok şükür, çok sevindim, gözünüz aydın canım..

Çok şükür, çok sevindim, gözünüz aydın canım..
Çok şükür ki hemde nasıl.Allah 'ın izniyle 1haftaya çıkacak inşallah canım bebek.Cok teşekkürler.Ama iyi bi çocuk doktoruna ihtiyaçları var.Onerebilecegin kimse var mı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…