- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aynen canım 2 gün oldu tekrar başladım oruca Allah'a şükür. Oruç değilken sürekli bişeyler yiyodum bendeki artış o yüzdendi. Hem sahur hem arada çocugun kalanları ziyan olmasın diye onları yiyodum hem iftar yapıyodumSen oruç değildin sanki bitti mi hastalığın
Sen artışın yani biraz teselli oldum yalnız değilmişimevet zaten yazmadım pek bu hafta ondan oldu
Günaydın canım bu aralar gruba ara ara yazıyorsun bak sonucu kötü olmuş canım ya. Sürekli gel baglantıyı koparma tamam mı muhabbet ederizGünaydın
Geçen hafta; 54.9
Bugün; 55.5
+600
Cnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanGünaydın canım bu aralar gruba ara ara yazıyorsun bak sonucu kötü olmuş canım ya. Sürekli gel baglantıyı koparma tamam mı muhabbet ederiz
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir elinCnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
Sağol cnm inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir elin
Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur.Cnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
Sağol cnm, kedi,eşim ve benim sakarlığım bir araya geldi elime kaynar su döküldüGeçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur.
Ay canıım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Sağlığın daha önemli boşver kilo elbet verilirCnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
Geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk iyi olursunCnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
Sağol cnm amin hrpimizi inşallahAy canıım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Sağlığın daha önemli boşver kilo elbet verilir
Saol cnm çok şükür daha iyiyimGeçmiş olsun canım.İnşallah çabuk iyi olursun
Sözlerimi geri, alamam
Yazdığımı yeniden, yazamam
Çaldığımı baştan, çalamam
Bir daha geri dönemem
Akıyorsa gözyaşım kurumasın
Coşup seven gönlümse durmasın
Dost bildik anılarım, çağırmasın
Bir daha geri dönemem
Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız, bayramdı
Bir umuttu yaşatan insanı
Aldım elime sazımı
günaydın, sabah uyandım dilimde bu şarkı unutulmaya yüz tutmuş gençliğimin şarkısı
Günaydın canım100 gramla bile olsa ben mi geçtim yani şaka şaka iftara tartılcam bakalım ne göstercek.. gruba sık katıl canım motivasyonu o zaman kaybetmiyor insan.. akşama hesap vericem diye çoğu şeyi yemiyorum ben mesela
İçimden geçti hatta etiketleyecektim seni Ebru Bu şarkıyı seviyordur diye doğru tahmin etmişimBayılırım bu şarkıya
Cnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?