Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen oruç değildin sanki bitti mi hastalığın
Sen artışın yani biraz teselli oldum yalnız değilmişim evet zaten yazmadım pek bu hafta ondan oldu
Aynen canım 2 gün oldu tekrar başladım oruca Allah'a şükür. Oruç değilken sürekli bişeyler yiyodum bendeki artış o yüzdendi. Hem sahur hem arada çocugun kalanları ziyan olmasın diye onları yiyodum hem iftar yapıyodum şimdi frenleyebildim kendimi

Günaydın canım bu aralar gruba ara ara yazıyorsun bak sonucu kötü olmuş canım ya. Sürekli gel baglantıyı koparma tamam mı muhabbet ederiz
Cnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısından arada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir elin

Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur.

Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur.
Sağol cnm, kedi,eşim ve benim sakarlığım bir araya geldi elime kaynar su döküldü ilk defa başıma geliyo normalde cnm çok kıymetli değildir sakar bi insan olduğum için sürekli bi kaza gelir başıma ama bunun acısı fenaymış valla

Ay canıım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Sağlığın daha önemli boşver kilo elbet verilir

Geçmiş olsun canım.İnşallah çabuk iyi olursun

Bayılırım bu şarkıya

Evet evet yememiş halin bu biliyorum

Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Şimdi nasılsın önemli bir şey yok inşallah

Kızlar artık şu günlük 5 mesaj kuralını uygulamaya geçirelim. Çünkü takıma hiç gelmeyen arkadaşlarımız var ve bu normalde beni çok rahatsız etmez ama bu sıralar dikkatimi çekmeye başladı. Mazeretsiz menü bildirimi yapmayanlara da çeşitli yaptırımlar uygulamak istiyorum. Çünkü son zamanlarda takıma yazanlar hep aynı kişiler. Kimsenin hakkı kimseye geçsin istemem. Normalde hiç sevmiyorum böyle uyarıları, rahat rahat birbirimizi germeden güzel güzel zayıflayalım istiyorum ama son zamanlarda çok relaks takılmaya başladık. Akşam herkesin menüsünü takımda görmek istiyorum.

Kiloverenbiri canım sen sınavın bitene kadar bütün bunlardan muafsın. Canın ne zaman isterse gel takıma ama lütfen yediklerine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…