Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bennde clok sakar değilimdir ama başka kişiler yüzünden yanmisligim vardır acisni bilirim
Allah şifa versin canim Allah'tan sadece elin Allah korumuş çok üzüldüm

Bencede en azından Berceste gelir

şu çocukların artıkları ve evde kalan yemekleri yeme alışkanlığını bırakmamız lazım ben dahil ona göre az yapmak lazım yemeği

LAydLiNe kaptanım çok teşekkür ederim akşam yazmaya başlıcam bende eşimede kızdım dışardan yiyip duruyoruz (benimde işime geldi gerçi elim işin bahanesi oldu yedim löp löp) bugün itibariyle ben tarif etcwm o yapcak yemekleri bakalım inşallah ortaya yenecek bişeyler çıkar sporuda evde olduğum yerde zıplama ve eliptik bisikleti tek elle kullanabilirsem öyle halletcem, kendime gelmezsem eğer haftaya 1 kiloyudu geçerim

Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi
Gel canım hoş gedin. Kızlar söylemiş ama görmemişsin galiba. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan sevinirim.
Gecen hafta:86.0
Bu hafta:85.7
Regl haftam buna da sukur
Gayet güzel bir sonuç tebrikler
Merhaba arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
Bu hafya regliyim şişkinliğim var
Geçen hafta 75.3 kg
Bu hafta 75.9 kg
+600 gr
Canım artık bugünden itibaren her akşam menünü bekliyorum.

Merhaba 13. Takım.
Takımınıza beni alır mısınız.
Bir süredir sizi takip ediyorum çok hoşuma gidiyor takımınız.
1 ay önce 10. Takıma girdim ama motive olamadım. Orada bir çok arkadaş Ahmet Apa mıydı tam hatırlamıyorum onu yapıyorlar. Ve onların kendi aralarındaki motivasyonu çok fazlaydı. Ama ben bir türlü giremedim içlerine. Çok tatlı insanlar.
Bu arada kilom 98.2 kg. Boyum 170 cm.
Bu ara çok moralim bozuldu.
Benim bu 4 ay en azından psikolojik sınırım olan 85 kg ma ulaşmam lazım.
Bana yardımcı olur musunuz.
Bu arada ismim Elif.

Geçmiş olsun canım, yanık zor, el de olunca daha da zor oluyor.. inşallah çabucak iyileşirsin..bu süreçte kilo alman çok doğal tabi.. inşallah önce sağlık olsun, kiloyu sonra yine verirsin elbet..

Merhaba canım, takımlar arası geçiş nasıl oluyo bi fikrim yok, kaptanım gelir seni aydınlatır birazdan..
İnşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın

Geçmiş olsun canım, yanık zor, el de olunca daha da zor oluyor.. inşallah çabucak iyileşirsin..bu süreçte kilo alman çok doğal tabi.. inşallah önce sağlık olsun, kiloyu sonra yine verirsin elbet..
Sağolun kızlar, acısı azaldı ya bunada şükür bide komplede yanmadı oda avantaj, inşallah biran önce atlatırım

Ne oldu canım yaaa çok geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…