Bennde clok sakar değilimdir ama başka kişiler yüzünden yanmisligim vardır acisni bilirimSağol cnm, kedi,eşim ve benim sakarlığım bir araya geldi elime kaynar su döküldüilk defa başıma geliyo normalde cnm çok kıymetli değildir sakar bi insan olduğum için sürekli bi kaza gelir başıma ama bunun acısı fenaymış valla
Bencede en azından Berceste gelirKızlar artık şu günlük 5 mesaj kuralını uygulamaya geçirelim. Çünkü takıma hiç gelmeyen arkadaşlarımız var ve bu normalde beni çok rahatsız etmez ama bu sıralar dikkatimi çekmeye başladı. Mazeretsiz menü bildirimi yapmayanlara da çeşitli yaptırımlar uygulamak istiyorum. Çünkü son zamanlarda takıma yazanlar hep aynı kişiler. Kimsenin hakkı kimseye geçsin istemem. Normalde hiç sevmiyorum böyle uyarıları, rahat rahat birbirimizi germeden güzel güzel zayıflayalım istiyorum ama son zamanlarda çok relaks takılmaya başladık. Akşam herkesin menüsünü takımda görmek istiyorum.
@Kiloverenbiri canım sen sınavın bitene kadar bütün bunlardan muafsın. Canın ne zaman isterse gel takıma ama lütfen yediklerine dikkat et
şu çocukların artıkları ve evde kalan yemekleri yeme alışkanlığını bırakmamız lazım ben dahil ona göre az yapmak lazım yemeğiAynen canım 2 gün oldu tekrar başladım oruca Allah'a şükür. Oruç değilken sürekli bişeyler yiyodum bendeki artış o yüzdendi. Hem sahur hem arada çocugun kalanları ziyan olmasın diye onları yiyodum hem iftar yapıyodumşimdi frenleyebildim kendimi
Aynen cnm bunada şükür, çok sağolasınBennde clok sakar değilimdir ama başka kişiler yüzünden yanmisligim vardır acisni bilirim
Allah şifa versin canim Allah'tan sadece elin Allah korumuş çok üzüldüm
Gel canım hoş gedin. Kızlar söylemiş ama görmemişsin galiba. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan sevinirim.Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi
Gayet güzel bir sonuç tebriklerGecen hafta:86.0
Bu hafta:85.7
Regl haftam buna da sukur
Canım artık bugünden itibaren her akşam menünü bekliyorum.Merhaba arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
Bu hafya regliyim şişkinliğim var
Geçen hafta 75.3 kg
Bu hafta 75.9 kg
+600 gr
Geçmiş olsunSağol cnm, kedi,eşim ve benim sakarlığım bir araya geldi elime kaynar su döküldüilk defa başıma geliyo normalde cnm çok kıymetli değildir sakar bi insan olduğum için sürekli bi kaza gelir başıma ama bunun acısı fenaymış valla
Geçmiş olsun canım, yanık zor, el de olunca daha da zor oluyor.. inşallah çabucak iyileşirsin..bu süreçte kilo alman çok doğal tabi.. inşallah önce sağlık olsun, kiloyu sonra yine verirsin elbet..Cnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
Merhaba canım, takımlar arası geçiş nasıl oluyo bi fikrim yok, kaptanım gelir seni aydınlatır birazdan..Merhaba 13. Takım.
Takımınıza beni alır mısınız.
Bir süredir sizi takip ediyorum çok hoşuma gidiyor takımınız.
1 ay önce 10. Takıma girdim ama motive olamadım. Orada bir çok arkadaş Ahmet Apa mıydı tam hatırlamıyorum onu yapıyorlar. Ve onların kendi aralarındaki motivasyonu çok fazlaydı. Ama ben bir türlü giremedim içlerine. Çok tatlı insanlar.
Bu arada kilom 98.2 kg. Boyum 170 cm.
Bu ara çok moralim bozuldu.
Benim bu 4 ay en azından psikolojik sınırım olan 85 kg ma ulaşmam lazım.
Bana yardımcı olur musunuz.
Bu arada ismim Elif.
Geçmiş olsun
Sağolun kızlar, acısı azaldı ya bunada şükür bide komplede yanmadı oda avantaj, inşallah biran önce atlatırımGeçmiş olsun canım, yanık zor, el de olunca daha da zor oluyor.. inşallah çabucak iyileşirsin..bu süreçte kilo alman çok doğal tabi.. inşallah önce sağlık olsun, kiloyu sonra yine verirsin elbet..
Ne oldu canım yaaa çok geçmiş olsnCnm bu hafta ufak bi mutfak kazası geçirdim sağ elimi kullanamıyorum sargıda, hiç bişey yapamadım yedim içtim yattım canımın acısındanarada girdim okudum burayı ama tek elle trli kullanmakta zor, zaten pek örnek beslenemedimde eşim ne geitrdiyse onu yedim, önümüzdeşi hafta d0zenlicen menümü inşallah elimide daha rahat kullanıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?