Kızlar artık şu günlük 5 mesaj kuralını uygulamaya geçirelim. Çünkü takıma hiç gelmeyen arkadaşlarımız var ve bu normalde beni çok rahatsız etmez ama bu sıralar dikkatimi çekmeye başladı. Mazeretsiz menü bildirimi yapmayanlara da çeşitli yaptırımlar uygulamak istiyorum. Çünkü son zamanlarda takıma yazanlar hep aynı kişiler. Kimsenin hakkı kimseye geçsin istemem. Normalde hiç sevmiyorum böyle uyarıları, rahat rahat birbirimizi germeden güzel güzel zayıflayalım istiyorum ama son zamanlarda çok relaks takılmaya başladık. Akşam herkesin menüsünü takımda görmek istiyorum.
@Kiloverenbiri canım sen sınavın bitene kadar bütün bunlardan muafsın. Canın ne zaman isterse gel takıma ama lütfen yediklerine dikkat et
Kızlar bildirim saatimiz oruç tutanlar için 19:00 unutmayın olur mu?
Kızlar iki gündür kiydeyim az önce geldim
Bugün kahvaltı saat 9da
iki yumurta haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam yemeği 5 te
bir kâse bezelye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Tartı da eskiyi görünce şımarıp 1 dilim baklava yedimnormalde tatlı yi günlük yiyen bir insamdim haftada 1 e düştü
Geçen hafta
71 kilogram
Bu hafta
68.900
-2100
Kızlar bugün cidden kilo vermeme sevinemiyorum bile sizin o kadar az yiyip aldığınızı görünce içimden sevinmek hiç geçmedi
Canım, tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin maşallah, çok sevindim senin adınaKızlar iki gündür kiydeyim az önce geldim
Bugün kahvaltı saat 9da
Akşam yemeği 5 te
bir kâse bezelye
Tartı da eskiyi görünce şımarıp 1 dilim baklava yedimnormalde tatlı yi günlük yiyen bir insamdim haftada 1 e düştü
Geçen hafta
71 kilogram
Bu hafta
68.900
-2100
Kızlar bugün cidden kilo vermeme sevinemiyorum bile sizin o kadar az yiyip aldığınızı görünce içimden sevinmek hiç geçmedi
Çok iyi bi sonuç tebriklerKızlar iki gündür kiydeyim az önce geldim
Bugün kahvaltı saat 9da
Akşam yemeği 5 te
bir kâse bezelye
Geçen hafta
71 kilogram
Bu hafta
68.900
-2100
92. 7 geçen hafta bu hafta 92Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum
Bu hafta 92 kilom ben yeni kendime geliyorum arkadaşlar inşallah daha iyi olacak hersey
Tebrikler canım
Bazen bende öyle oluyo, tartı iki rakam arasında takılıp kalıyorTam iki kez daha tekrar tartıldımvallahi biri 67.7 diğeri 67.4 dedi ben hangisine inanayım
Neyse kaptanım sen 67.7 yi baz al. Durup dururken riske girmeyeyim
Aslında bir ileri iki geri yapıyorum Ayşegül yaTebrikler canım
Seninle sürekli iletisimdeyiz ya.. topige yazmayı unutuyorum menülerimi
Tebrikler canımGeçen hafta 78.1
Bu hafta 77.2 (-900)
Yoo, bu süreçte çok da dikkat etmediğin halde iyi bi sonuç bence... Haftaya çok stres yapmadan dikkat edersen daha güzel sonuçlar alacaksın bence...Aslında bir ileri iki geri yapıyorum Ayşegül ya
Dedim ya stres bende kilo yapiyo aslında çok yemiyorum ama bu süreç olmadı neyse motivasyonum daha iyiydi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?