Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta genelimiz + da galiba.. bende heyecanlıyım birazdan spor yapip tartilicam
1 kilo vermişsem bile sevinirim yani o kadar umutsuzum acikcasi.
K krtp86 bununla geçmiş olsun canım

Cumadan cumaya ugrayan N Nasiremel bunu görürmüsün lütfen

Kızlar bildirim saatimiz oruç tutanlar için 19:00 unutmayın olur mu?

Nasil unutabilirim

Kızlar iki gündür kiydeyim az önce geldim
Bugün kahvaltı saat 9da
iki yumurta haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam yemeği 5 te
bir kâse bezelye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
Tartı da eskiyi görünce şımarıp 1 dilim baklava yedimnormalde tatlı yi günlük yiyen bir insamdim haftada 1 e düştü
Geçen hafta
71 kilogram
Bu hafta
68.900
-2100
Kızlar bugün cidden kilo vermeme sevinemiyorum bile sizin o kadar az yiyip aldığınızı görünce içimden sevinmek hiç geçmedi

söyleyeceklerim bu kadar
19.00 da tartilacagim ben Max. 1 kilo tebrik ediyorum canim

Canım, tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin maşallah, çok sevindim senin adına

Diyete başladığım ilk haftalarda ben de çok hızlı ve güzel kilo veriyordum, sakın nasılsa veriyorum diye rehavete girme, çünkü sonrasında kilo verme hızın biraz düşebilir..
inşallah her hafta - görerek böyle devam edersin

Tam iki kez daha tekrar tartıldımvallahi biri 67.7 diğeri 67.4 dedi ben hangisine inanayım

Neyse kaptanım sen 67.7 yi baz al. Durup dururken riske girmeyeyim

Çok iyi bi sonuç tebrikler

Aslında bir ileri iki geri yapıyorum Ayşegül ya
Dedim ya stres bende kilo yapiyo aslında çok yemiyorum ama bu süreç olmadı neyse motivasyonum daha iyiydi bu hafta
Yoo, bu süreçte çok da dikkat etmediğin halde iyi bi sonuç bence... Haftaya çok stres yapmadan dikkat edersen daha güzel sonuçlar alacaksın bence...
Benim gibi iki hafta üst üste +300 görmekten iyidir, dikkat de ettiğim, canımın çektiği şeyleri yemediğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…