Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Rakibime ilk yorumumu yapayım:
Hımm, güzel ve hafif bi menü olmuş, spor süper,
suyu göremedim?
Suya devam ediyorum canım.. ısrar sahur arası 2 lt. İçiyorum ama biraz artirmam lazım sanki

Siz konuşup anlaştıysanız ben çekileyim aradan
Ben marbling boşta zannettiydim
Bostayim anacim.. Bana göre çok dislisin ama seninle yarışmak çok zevkli olacak

Suya devam ediyorum canım.. ısrar sahur arası 2 lt. İçiyorum ama biraz artirmam lazım sanki

Eski dişli halim kalmadı canımcığım, rahat ol..gram vermenin derdindeyim sadece

Oooo yine heyecanlı bi yarış zevkle canım

kız sen suyu benim için mi yazdınbu hafta benim rakibin olma mi istemiyon mu
Her hafta darbe üzerine darbe yiyorum canım napayım hem o kadar çok su iciyosun kii yetismem imkansız..

Bugunki menüme ek olarak küçük bi kasede mısır cipsi yedim az önce
Rakip olacağımızı bilseydim yemezdim

Canım bence sahurda lokma da olsa tahinli çörek olmamış yattigimiz için.. lokmalarin beni bitiriyi
Cips niye yedin demiyorum irademi biliyosun çöp benim.. cuma bugün ufak kaçamaklar olabilir diye düşünüyorum canım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Elifff80
İsim (İsteğe Bağlı ): Elif
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz : 170 vm
Kilonuz: 98.2
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : hamilelikler ve sonrasında stresli bir hayat. Yapı olarak çok heyecanlıyım. İşler yolunda gitmediği zaman kendimi yerken bulurum. Öncelikle bu huyundan vazgeçmem gerek.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı ve kendimi iyi hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Takım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Hoşgeldin canım, ben de Ayşegül, 38 yaşında, 3 çocuk annesi bi öğretmenim, Kayseri de yaşıyorum..Umarım hedefimize hep birlikte ulaşırız

Hoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayım. çoğunluk öğretmen bizde. Ben de aday olabilirim insallah
yediklerimizi yazdığımız için eminim bırakacaksın o huyunu.. buraya yazmamızın motivasyona ve yediklerimize çok faydası var gerçekten.. Halledicez hep beraber

Haklısın sahurda onu yememeliydim, bu aralar saldım kendimi...
Ya yine eksiyi görünce, ev ahalisi de karşımda yiyince, dayanamadım cipse..neyse bu haftanın ilk ve son kaçamağı olsun..

Ya bide şey farkettim, eskiden yürüyüş yaparken çok terler ve yorulurdum. Şimdi aynı süre ve tempoda yürüdüğüm halde daha az terleyip daha az yorulduğumu hissediyorum. Vücudum buna alıştığı için mi acaba? Bu yüzden mi kilo vermem durdu? Ne yapmam lazım bilmiyorum

Bence de vücut alıştığı için canım. süreyi artır istersen. Bide aralara kardiyo koysan baya nabzı yukseltiyor.

Hoşbulduk Ebru.
İnşallah canım.
Menü yazma olduğu için beni burası cezbetti.
İnşallah muvaffak olurum.

Karfiyo derken arada hızımı mı artırayım?
Yürüyüşte bi kardiyo aslinda tabi de demek istedigim daha nabız yükselten, yoğun calisma. Su benim süründüren videolar varya onun gibi. Yani 3 gün yürüyorsan 3 gün farklı yapıp vücudu şaşırtsan mi diyorum.

Hmm anladım, çok ağır ve zor hareketleri yapamıyorum, diz kapağım bazen de dikiş yerlerim ağrıyor hala, ama zahmet olmazsa bi link yada video örneği atarsan bi denerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…