- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Siz konuşup anlaştıysanız ben çekileyim aradankız sen suyu benim için mi yazdın bu hafta benim rakibin olma mi istemiyon mu
Yok yok kız benden yakınıyor görmedin mı maksimum 3 litre şu içen rakip arıyorSiz konuşup anlaştıysanız ben çekileyim aradan
Ben marbling boşta zannettiydim
Suya devam ediyorum canım.. ısrar sahur arası 2 lt. İçiyorum ama biraz artirmam lazım sankiRakibime ilk yorumumu yapayım:
Hımm, güzel ve hafif bi menü olmuş, spor süper,
suyu göremedim?
Bostayim anacim.. Bana göre çok dislisin ama seninle yarışmak çok zevkli olacakSiz konuşup anlaştıysanız ben çekileyim aradan
Ben marbling boşta zannettiydim
İyi o zaman, ben 2.5 -3 arası içiyorum zatenYok yok kız benden yakınıyor görmedin mı maksimum 3 litre şu içen rakip arıyorbeni istemiyor yani boştaydi sen doldurdun
Eski dişli halim kalmadı canımcığım, rahat ol..gram vermenin derdindeyim sadeceSuya devam ediyorum canım.. ısrar sahur arası 2 lt. İçiyorum ama biraz artirmam lazım sanki
Bostayim anacim.. Bana göre çok dislisin ama seninle yarışmak çok zevkli olacak
Oooo yine heyecanlı bi yarışVar , var , ben varım...☝
Eski kilo verdiğim günlerimi özledim... Belki bu rekabet beni yine gaza getirir...Ama bu sefer açlıktan ölmeyecek kadar değil, normal ölçüde makul olarak kilo verecek kadar yiyeceğim... Yani eski Ayşegül olarak düşünme beni
Her hafta darbe üzerine darbe yiyorum canım napayım hem o kadar çok su iciyosun kii yetismem imkansız..kız sen suyu benim için mi yazdın bu hafta benim rakibin olma mi istemiyon mu
Bugunki menüme ek olarak küçük bi kasede mısır cipsi yedim az önceSuya devam ediyorum canım.. ısrar sahur arası 2 lt. İçiyorum ama biraz artirmam lazım sanki
Bostayim anacim.. Bana göre çok dislisin ama seninle yarışmak çok zevkli olacak
Menunu daha inceleyemedim cağnim du bakımBugunki menüme ek olarak küçük bi kasede mısır cipsi yedim az önce
Rakip olacağımızı bilseydim yemezdim
Benim menüm
Sahur
2-3 lokma tahinli çörek
16.00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 hurma, 2 gün kurusu,
İftar
Yarım tabak bulgur pilavı, yarım tabak salata, 2 lokma ekmek, 1 lokum, 1 elma
2.5 litre su, spor yürüyüş yok maalesef içimden bugun hiç gelmedi
Hoşgeldin canım,13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elifff80
İsim (İsteğe Bağlı ): Elif
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz : 170 vm
Kilonuz: 98.2
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : hamilelikler ve sonrasında stresli bir hayat. Yapı olarak çok heyecanlıyım. İşler yolunda gitmediği zaman kendimi yerken bulurum. Öncelikle bu huyundan vazgeçmem gerek.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı ve kendimi iyi hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Takım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayım. çoğunluk öğretmen bizde. Ben de aday olabilirim insallah13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Elifff80
İsim (İsteğe Bağlı ): Elif
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz : 170 vm
Kilonuz: 98.2
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : hamilelikler ve sonrasında stresli bir hayat. Yapı olarak çok heyecanlıyım. İşler yolunda gitmediği zaman kendimi yerken bulurum. Öncelikle bu huyundan vazgeçmem gerek.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı ve kendimi iyi hissetmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Takım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Haklısın sahurda onu yememeliydim, bu aralar saldım kendimi...Canım bence sahurda lokma da olsa tahinli çörek olmamış yattigimiz için.. lokmalarin beni bitiriyi
Cips niye yedin demiyorum irademi biliyosun çöp benim.. cuma bugün ufak kaçamaklar olabilir diye düşünüyorum canım
Ya bide şey farkettim, eskiden yürüyüş yaparken çok terler ve yorulurdum. Şimdi aynı süre ve tempoda yürüdüğüm halde daha az terleyip daha az yorulduğumu hissediyorum. Vücudum buna alıştığı için mi acaba? Bu yüzden mi kilo vermem durdu? Ne yapmam lazım bilmiyorumCanım bence sahurda lokma da olsa tahinli çörek olmamış yattigimiz için.. lokmalarin beni bitiriyi
Cips niye yedin demiyorum irademi biliyosun çöp benim.. cuma bugün ufak kaçamaklar olabilir diye düşünüyorum canım
Hoşbulduk Ayşegül.Hoşgeldin canım,ben de Ayşegül, 38 yaşında, 3 çocuk annesi bi öğretmenim, Kayseri de yaşıyorum..Umarım hedefimize hep birlikte ulaşırız
Bence de vücut alıştığı için canım. süreyi artır istersen. Bide aralara kardiyo koysan baya nabzı yukseltiyor.Ya bide şey farkettim, eskiden yürüyüş yaparken çok terler ve yorulurdum. Şimdi aynı süre ve tempoda yürüdüğüm halde daha az terleyip daha az yorulduğumu hissediyorum. Vücudum buna alıştığı için mi acaba? Bu yüzden mi kilo vermem durdu? Ne yapmam lazım bilmiyorum
Hoşbulduk Ebru.Hoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayım. çoğunluk öğretmen bizde. Ben de aday olabilirim insallah
yediklerimizi yazdığımız için eminim bırakacaksın o huyunu.. buraya yazmamızın motivasyona ve yediklerimize çok faydası var gerçekten..Halledicez hep beraber
Karfiyo derken arada hızımı mı artırayım?Bence de vücut alıştığı için canım. süreyi artır istersen. Bide aralara kardiyo koysan baya nabzı yukseltiyor.
Yürüyüşte bi kardiyo aslinda tabi de demek istedigim daha nabız yükselten, yoğun calisma. Su benim süründüren videolar varya onun gibi. Yani 3 gün yürüyorsan 3 gün farklı yapıp vücudu şaşırtsan mi diyorum.Karfiyo derken arada hızımı mı artırayım?
Hmm anladım, çok ağır ve zor hareketleri yapamıyorum, diz kapağım bazen de dikiş yerlerim ağrıyor hala, ama zahmet olmazsa bi link yada video örneği atarsan bi denerim..Yürüyüşte bi kardiyo aslinda tabi de demek istedigim daha nabız yükselten, yoğun calisma. Su benim süründüren videolar varya onun gibi. Yani 3 gün yürüyorsan 3 gün farklı yapıp vücudu şaşırtsan mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?