Teşekkür ederim canım senin sayendesöyleyeceklerim bu kadar
19.00 da tartilacagim ben Max. 1 kilotebrik ediyorum canim
İlk hafta kilosu insanı motive eder ve genelde inşallah tez vakitte hedefini görürsün canimTeşekkür ederim canım senin sayendecidden senin sayende bu kadar gaza gelip azmettim
Ayyy canım benim çok teşekkür ederimCanım, tebrik ediyorum, çok güzel vermişsin maşallah, çok sevindim senin adına
Diyete başladığım ilk haftalarda ben de çok hızlı ve güzel kilo veriyordum, sakın nasılsa veriyorum diye rehavete girme, çünkü sonrasında kilo verme hızın biraz düşebilir..
inşallah her hafta - görerek böyle devam edersin
Hatırlarsan demiştim hızlı kilo verdiğin için bu hafta artı görmen normal her hafta iki kilo veremezsin ters orantıyi hatırla yağdan verince ödemin artiyorYoo, bu süreçte çok da dikkat etmediğin halde iyi bi sonuç bence... Haftaya çok stres yapmadan dikkat edersen daha güzel sonuçlar alacaksın bence...
Benim gibi iki hafta üst üste +300 görmekten iyidir, dikkat de ettiğim, canımın çektiği şeyleri yemediğim halde
Hepimiz inşallah tez vakitte sağlıkla hedef kiloları görelimİlk hafta kilosu insanı motive eder ve genelde inşallah tez vakitte hedefini görürsün canim
Sorma cnm ya eşim çay demlerken bende dibindeydim kahvaltılıklarla uğraşıyodum, kedi ayağımın dibine gelmiş onu ezcem sandım bi anlık refleksle eşime çarptım elindeki çaydanlıktan su döküldü elime bende neye uğradığımı şaşırdımNe oldu canım yaaa çok geçmiş olsn
Hoşbulduk kaptanım.Kızlar bu hafta hep birlikte toparlanıyoruz artık.Elifff80 canım sen de hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasındaki formumuzu doldurup paylaşırsan çok sevinirim
Ben şimdi hızlıca ana listemizi hazırlayıp paylaşacağım çünkü iftara az kaldı. Diğerini iftardan sonra hallederim inşallah. Bugün herkesin menüsünü bekliyorum.
Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi
Seni gaza getirirken keşke kendimde biraz gaza geleydimTeşekkür ederim canım senin sayendecidden senin sayende bu kadar gaza gelip azmettim
Var , var , ben varım...Selamlar
bu hafta benimle kilo vermek isteyen var mı.. bu hafta rakibimden beklentim yemek yemesi, Max. 3 lt. Su içmesi..
sahur
1 has. yum., domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir
18.30 40 dk. süründüren
iftar
1.5 kepçe çorba, 1 tabak bol yesillikli kısır, 2 bardak ayran
Rakibime ilk yorumumu yapayım:Selamlar
bu hafta benimle kilo vermek isteyen var mı.. bu hafta rakibimden beklentim yemek yemesi, Max. 3 lt. Su içmesi..
sahur
18.30 40 dk. süründüren
iftar
Selamlar
sahur
18.30 40 dk. süründüren
iftar
Aranılan rakip bulunduRakibime ilk yorumumu yapayım:
Hımm, güzel ve hafif bi menü olmuş, spor süper,
suyu göremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?