Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu hafta hep birlikte toparlanıyoruz artık. Elifff80 canım sen de hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasındaki formumuzu doldurup paylaşırsan çok sevinirim

Ben şimdi hızlıca ana listemizi hazırlayıp paylaşacağım çünkü iftara az kaldı. Diğerini iftardan sonra hallederim inşallah. Bugün herkesin menüsünü bekliyorum.

*** 13. Takım 673. Etap ***

LAydLiNe (73.3/73.8/-0.5/%-0.68)
Aysegul 6666 (72.1/72.4/-0.3/%-0.42)
Efsun64 (76.3/77/-0.7/%-0.92)
fanur (75.3/75.9/-0.6/%-0.80)
polokey2244(67.9/67.7/0.2/%0.29)
Kiloverenbiri (86/85.7/0.3/%0.35)
krtp86 (54.9/55.5/-0.6/%-1.09)
chentiq (63.9/63.5/0.4/%0.63)
berceste_ (92.7/92/0.7/%0.76)
Gonul83 (65.6/66/-0.4/%-0.61)

13. Takım ortalaması: % -0.249

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sadece Tartı da---görelim normal hayatta hiç eksimiz olmasın hedefim 62 63 e inebilmek ve burda gerçekten sizin motivasyon ıle o kiloya inevegime inanıyorum Evet her zaman ilk başlarda hızlı kilo verilip sonradan duruyor bunu daha önce yaşadım ama birbirimizi motive ile hedef kilolara ulaşacağız inşallah hep beraber

Hatırlarsan demiştim hızlı kilo verdiğin için bu hafta artı görmen normal her hafta iki kilo veremezsin ters orantıyi hatırla yağdan verince ödemin artiyor

Ne oldu canım yaaa çok geçmiş olsn
Sorma cnm ya eşim çay demlerken bende dibindeydim kahvaltılıklarla uğraşıyodum, kedi ayağımın dibine gelmiş onu ezcem sandım bi anlık refleksle eşime çarptım elindeki çaydanlıktan su döküldü elime bende neye uğradığımı şaşırdım

Hoşbulduk kaptanım.
Çok mutlu oldum.
Teşekkürler.
Hemen dolduruyorum.

Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi
LAydLiNe , kaptanım, dün gece bi arkadaş ta katılmak istediğini yazmıştı, ben katılım formunu doldur yazmıştım, yukarıda onun mesajını alıntıladım, bi bak istersen..

Bugünkğ menüm
Sabah 11.00 ; 3 kaşık menemen
Peynir
Salatalık
2 dilim tam b. ekmeği
Ara öğün 15.00; epey ceviz 1 avucu geçmiştir, çok acıktım duramadım valla
Akşan 17.00; mercimek çorbası
Yoğurtlu çiğ kabak
Su 1 litre henüz
Spor, yavaş tempoda 45dk. Leslie

Selamlar
bu hafta benimle kilo vermek isteyen var mı.. bu hafta rakibimden beklentim yemek yemesi, Max. 3 lt. Su içmesi..

sahur
1 has. yum., domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir

18.30 40 dk. süründüren

iftar
1.5 kepçe çorba, 1 tabak bol yesillikli kısır, 2 bardak ayran

Var , var , ben varım...
Eski kilo verdiğim günlerimi özledim... Belki bu rekabet beni yine gaza getirir...Ama bu sefer açlıktan ölmeyecek kadar değil, normal ölçüde makul olarak kilo verecek kadar yiyeceğim... Yani eski Ayşegül olarak düşünme beni

Rakibime ilk yorumumu yapayım:
Hımm, güzel ve hafif bi menü olmuş, spor süper,
suyu göremedim?

kız sen suyu benim için mi yazdınbu hafta benim rakibin olma mi istemiyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…