Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmm anladım, çok ağır ve zor hareketleri yapamıyorum, diz kapağım bazen de dikiş yerlerim ağrıyor hala, ama zahmet olmazsa bi link yada video örneği atarsan bi denerim..
Hmmm sahi yaa daha önce de demiştin.. pardon canim unuttum.. zorlama tabi süreyi yükseltirsin. Ben yine de bırakayım bakarsin bi. Birinci video da canım daha çok zıplama hareketleri var.. ikincide o kadar çok zıplama yok.. ikisinde de çok terliyorum.

Merh Hosbuldum İlk sayfayı nasıl dolfuracagımı bilmiyorum. Üstüne yazılıyor mu?

Canım tek tek yazmak zor olur, katılım formunu kopyala yap, buraya yapıştır, sonra üzerinde bilgilerini doldurup gönderirsin..
Sanırım ben ilk üye olduğumda böyle yapmıştım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı :ela
İsim (İsteğe Bağlı )ela
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:76
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz ko kansızlık şeker düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :güzel olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.evet

Yaptım canım bitaz teknoloji özürlüsüyüm

Hoşgeldin aramıza canım, Ben de Ayşegül, 38 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, Kayseri'de yaşıyorum..
İnşallah hedeflerimize birlikte ulaşacağız

Bugün sabah 2 yumurta 2 dilim salam kibrit kutusu peynir yeşil çay 2 hurma 10 fındık salatalık
Akşam 4 kaşık karabuğday 4 tane ızgara köfte karışık salata 1 saat koşu bandı 5 te yürüyüş 30 dk zıplayan ayakkabıyla zıpladım ben 2 öğün yiyorum

Menün de sporun da çok iyi bence
Her gün toplam içtiğimiz suyu da litre olarak yazıyoruz canım.
Zıplayan ayakkabı nasıl bişey, ilk defa duydum?

Sizler 2 öğün mü daha fazla mı yiyorsunuz? Burada ki çogunluk nasıl besleniyor ayrıca çok iyi kilo vermişsiniz valla kutluyorum

Sizler 2 öğün mü daha fazla mı yiyorsunuz? Burada ki çogunluk nasıl besleniyor ayrıca çok iyi kilo vermişsiniz valla kutluyorum
Ben 2 öğün beslenip kalori hesabıyla diyet yapıyorum..
Burdakilerin çoğu da şuan ramazan dan dolayı otomatik olarak 2 öğün besleniyorlar, ama farklı beslenenler de var tabi..

Evet suyu artırmalıyom haklısınız. Siz ne kadar sürede verdiniz bu kadar kiloyu? Baya güzel vermişsiniz harika ya
Teşekkür ederim, sen de vereceksin inş..
12 Aralık'ta buraya katılmıştım, 5 ay dolmak üzere..
Diyetkolik diye bi siteden hergün yediklerimin kalorisini hesaplama yaptım, bi de orda su takipçisi uygulaması var, onu hergün doldurarak su içmeye alıştım, tavsiye ederim
Şimdi çoğunu ezberledim, bazı günler oraya hiç girmeden aklımdan hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…