Hmmm sahi yaa daha önce de demiştin.. pardon canim unuttum.. zorlama tabi süreyi yükseltirsin. Ben yine de bırakayım bakarsin bi. Birinci video da canım daha çok zıplama hareketleri var.. ikincide o kadar çok zıplama yok.. ikisinde de çok terliyorum.Hmm anladım, çok ağır ve zor hareketleri yapamıyorum, diz kapağım bazen de dikiş yerlerim ağrıyor hala, ama zahmet olmazsa bi link yada video örneği atarsan bi denerim..
Hosbuldum İlk sayfayı nasıl dolfuracagımı bilmiyorum. Üstüne yazılıyor mu?Gel canım hoş gedin. Kızlar söylemiş ama görmemişsin galiba. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşırsan sevinirim.
Gayet güzel bir sonuç tebrikler
Canım artık bugünden itibaren her akşam menünü bekliyorum.
Evet nasıl dolduruluyor sırayla bilgileri yazıp paylaşacakmıyımLAydLiNe , kaptanım, dün gece bi arkadaş ta katılmak istediğini yazmıştı, ben katılım formunu doldur yazmıştım, yukarıda onun mesajını alıntıladım, bi bak istersen..
Yaptım canım bitaz teknoloji özürlüsüyüm13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin aramıza canım,Kullanıcı Adı :ela
İsim (İsteğe Bağlı )ela
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:76
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayenizko kansızlık şeker düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :güzel olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.evet
Hoşgeldiniz.Evet nasıl dolduruluyor sırayla bilgileri yazıp paylaşacakmıyım
Estağfurullah, ben de pek iyi sayılmam, burda öğreniyorum bazı şeyleri..Yaptım canım bitaz teknoloji özürlüsüyüm
Hoş buldum inşallah çok istiyorumHoşgeldiniz.
Ben de yeniyim.
İsmim Elif.
İnşallah güzel kilolar veririz beraber.
Menün de sporun da çok iyi benceBugün sabah 2 yumurta 2 dilim salam kibrit kutusu peynir yeşil çay 2 hurma 10 fındık salatalık
Akşam 4 kaşık karabuğday 4 tane ızgara köfte karışık salata 1 saat koşu bandı 5 te yürüyüş 30 dk zıplayan ayakkabıyla zıpladım ben 2 öğün yiyorum
Ben 2 öğün beslenip kalori hesabıyla diyet yapıyorum..Sizler 2 öğün mü daha fazla mı yiyorsunuz? Burada ki çogunluk nasıl besleniyor ayrıca çok iyi kilo vermişsiniz valla kutluyorum
Suyu hesaplayıp min 2 , hatta 2.5 içsen süper olur bence..Sizler 2 öğün mü daha fazla mı yiyorsunuz? Burada ki çogunluk nasıl besleniyor ayrıca çok iyi kilo vermişsiniz valla kutluyorum
Evet suyu artırmalıyom haklısınız. Siz ne kadar sürede verdiniz bu kadar kiloyu? Baya güzel vermişsiniz harika yaSuyu hesaplayıp min 2 , hatta 2.5 içsen süper olur bence..
Kilo vermenin püf noktasından biri kesinlikle bol su
Teşekkür ederim, sen de vereceksin inş..Evet suyu artırmalıyom haklısınız. Siz ne kadar sürede verdiniz bu kadar kiloyu? Baya güzel vermişsiniz harika ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?