Valla bende öyleyim zaten öyle olmasam bu hallere düşmezdimYemek yemekten keyif alan biri olarak, tat, lezzet alamadığım şeyleri yemeyi sevmiyorum ben malesef.. hiç yemeyim daha iyi..önce mantelitemi değiştirmem lazım sanırım
Bence gayet güzel sadece sahur da kaçırmış gibi geldi ama o da normal ben az yemek gerektiğini düşünmüyorum sağlıklı yemek lazim süpersin canimİyi geceler hanımlar ben de menümü yazayım pek iç açıcı değil ama başlangıcı yapmış olayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta,25 gr kadar kaşar,7 zeytin,3 wasa,10 gr kadar şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi,20 gr kadar kaymak ve bir çay kaşığı kadar bal
İftar
1 kase yoğurt çorbası,100 gr kadar hindi göğüs sote,bir kase cacık,4-5 kaşık sebzeli şehriye çorbası.
Öğündeki miktarlarım fazla görünebilir geçen haftadan beri daha fazla kaloriyle besleniyorum ama 2 kiloya yakın verdim o yüzden şimdilik bir süre böyle devam edip durumuma bakacağım. Spor bugün yok 3500 kadar adım atmışım. Su şimdilik 2.5 lt sahura kadar 3.5 u bulurum.
Ramazandan sonra inşallah o konu hallolacak. Evde mutlaka hergün tatlı oluyor. Bu 10 yıldır böyle. Ve ben bitirene kadar uğraşıyorum. Şimdi dikkat ederseniz 1 dilim ya da 1 taneyle sınırlı. Ramazan’dan sonra o da kalkacak inşallahHoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayim. Bende kalori takibi yapıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. İnşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz burada. Hedefim 70 ilk etaptaŞuan 77.2
Karabugday çok duydum ama hiç yemedim lezzetli mi bari..
Sahi canısı bizim hedef varmiydi? Biliyosun ki ben yapamayacağım hedefler koymayı seviyorum
Cemrecim Ben senin olayını anladım. Sen çok az ve hafif yiyosun ama gelsin gofretler gitsin cikolatalar, dondurmalar.. menun çok hafif etkileyeceğini düşünmüyorum ama mutlaka bı ufak kacamak oluyo menulerde
her zaman değil ama 2günde 1sadece yoğurt yiyorum. İftardan sonra tatlı felan yiyince çok acıkmıyorum sahur da bizim biraz erken oluyor. Ama arada Menemen ,yumurta felan da oluyor. Az önce minik tost yedim. Yarın oruç olmayacağım buna rağmen. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşalım hepimizCanım menün çok çok hafif ayrıca yoğurt yiyerek akşamı edebiliyor musun? Bence sağlıklı yiyecekler ekleyerek menülerini biraz artırmalısın. Bir süre kilo verip sonra veremeyebilirsin. Diyet sadece az yemek değildir
Bende aynıyım malesef...birşeyi ya ağzımın tadıyla yemeliyim, ya da hiç yemem daha iyi..Yemek yemekten keyif alan biri olarak, tat, lezzet alamadığım şeyleri yemeyi sevmiyorum ben malesef.. hiç yemeyim daha iyi..önce mantelitemi değiştirmem lazım sanırım
İnşallah diyeyim...1 ideal bence ne dersin?
Direnç kiloma gelmişindir canım.Lakin, 2 haftadır kilo veremiyorum, aksine alıyorum
İnşallah bu hafta yeniden vermeye başlarım
Kalori hesabında tartırıyormusunuz. Yoksa kaşık ya da porsiyon dan mı gidiyorsunuz.Günaydın dostlar
Bende bugün kalori hesabı yapacağm bakalım ne olacak mesela kahvaltım 458 kl çıktı
siteye alışmaya çalışıyorum Daha iyi hesaplarım ileriki günlerdeKalori hesabında tartırıyormusunuz. Yoksa kaşık ya da porsiyon dan mı gidiyorsunuz.
Bana da mantıklı geldi.
Selam kızlar
İşlerimin bir kısmını hallettim. Kahvemi aldım koşa koşa geldim
Benim yapılacak işlerim hiç bitmiyor sizin de öyle mi?
Tahinli çörekler olmamış. Oruç tutmuyorsan eğer sahurda yeme lütfen. Dün ben saat 03:00 e kadar oturdum. Eşim sahur yaptı yanımda ama ben açlıktan öldüğüm halde yemedim. Oruç tutmuyorsak sadece iftarımızı eve göre ayarlayalım. Sahuru yapmayalım olur mu? Lokum haricinde güzel bir menü. Ama gün içinde hurmadan, gün kurusundan ve elmadan çok şeker almışsın. Tahinli çöre ve üzerine lokum olunca menün güzel olmamış. Eminim sen de fark etmişsindir.Benim menüm
Sahur
2-3 lokma tahinli çörek
16.00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 hurma, 2 gün kurusu,
İftar
Yarım tabak bulgur pilavı, yarım tabak salata, 2 lokma ekmek, 1 lokum, 1 elma
2.5 litre su, spor yürüyüş yok maalesef içimden bugun hiç gelmedi
Su az olmuş. Umarım tamamlayabilmişsindir. Menünde sadece ceviz var fazla olan. Onun haricinde çok sağlıklı. Cevize neden fazla dedim hemen anlatayım. Aslında çok sağlıklı bir yiyecek. Doğal yağ kaynağı. Yağlı tohum diye geçiyor zaten. Çiğ yendiği için de çok sağlıklı. Tek sıkıntı fazla tükettiğimiz zaman bize faydası değil zararı oluyor. O yüzden aralıklarla ve dikkatli tüketmek lazım.Bugünkğ menüm
Sabah 11.00 ; 3 kaşık menemen
Peynir
Salatalık
2 dilim tam b. ekmeği
Ara öğün 15.00; epey ceviz 1 avucu geçmiştir, çok acıktım duramadım valla
Akşan 17.00; mercimek çorbası
Yoğurtlu çiğ kabak
Su 1 litre henüz
Spor, yavaş tempoda 45dk. Leslie
Neden kendine haksızlık ediyorsun? Takımın yarıdan fazlası kilo alırken sen listede olmadığın halde 800 gram verdin. Bence bu çok büyük bir başarı. Lütfen kendini alkışlaSeni gaza getirirken keşke kendimde biraz gaza geleydimsenin adına çok sevindim
Ben de sana rakibim. Hadi bakalım.Selamlar
bu hafta benimle kilo vermek isteyen var mı.. bu hafta rakibimden beklentim yemek yemesi, Max. 3 lt. Su içmesi..
sahur
1 has. yum., domates, salatalık, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir
18.30 40 dk. süründüren
iftar
1.5 kepçe çorba, 1 tabak bol yesillikli kısır, 2 bardak ayran
Kaptan beni geri alır mısıntek başıma veremiyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?