- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Kahvaltı
10.00 da 1 has. Yum., Domates, ,az beyaz peynir, 2 zeytin, 2 gün kurusu, 2 ceviz
Saat 17.00 1 ceviz, 1 gun kurusu
18. 30 1 tabak lahana yemeği, 4 yk kıymalı makarna, 3 yk yogurt
Su 1.5 bitti şuana kadar. Devam 3 e tamamlayacağım.
Spor 1.11 dk yürüyüş 4.72 km
[/QUOTE
Menün de sporun da güzel
Su da 3 olursa mükemmel olur..
Kahvaltı
10.00 da 1 has. Yum., Domates, ,az beyaz peynir, 2 zeytin, 2 gün kurusu, 2 ceviz
Allah seniBu hafta çok acayip geçti benim için.. sonucu merak ediyorum.. gitmedi sanki..
Kavram kargaşası yaşıyoruz bence şuansporla dengelemeyecegiz. Örneğin Kilo vermek için almamız geren 1800 se 1500 alacağız. sporla birlikte 1200 e düşer atıyorum. Bu sekilde kilo veriliyor. Benim son günlerde tamamen yanlış oldu. almam gereken kalorinin üzerine cikiyorum sporla yakmaya çalışıyorum. Bu şekilde kilo veremeyeceğim. Yukarıda yazilana göre
Ki öylede hissediyorum
Tabiki en önemlisi sağlıklı verebilmek
Bugün çok güzel menün ve sporunKahvaltı
Menü, adım çok güzel de su az olmuş, 2-2,5 içmeye alışmalısınİyi akşamlar
Sabah 10.30; mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
4 zeytin
Saat 15.00; yarım güllaç
Akşam 17.30; 4 y.kaşığı et sote
Salata
1 avuç içinden biraz fazla pide
Su 1 litre yatmadan 1.5 yapıcam
Spor yapmadım ama dışarda işlerim vardı yürüyerek gidip geldim 1 saat kadar yürüdüm 7800 adım attım toplamda
Az olmuş gerçektenSahur
Peynir zeytin domates salatalık az yedim sahurda
İftar
Domates çorbası fırında tavuk patates salata
Çay icecem şimdi şu ve sporu sonra yazayım
Ben üç yıl önce safra kesesi ameliyatı oldum dün biraz ağrım oldu ilk defa o yüzden yumurta yemedim ama çok da acikmadimAz olmuş gerçekten
Doğru diyosun cnm çok zorlanıyorum su konusundaMenü, adım çok güzel de su az olmuş, 2-2,5 içmeye alışmalısın
Allah iyiliğini versin güldürdün beniŞimdi de çay içiyorum, 10 tane ayçekirdeği yedim..
Geçmiş olsun canımBen üç yıl önce safra kesesi ameliyatı oldum dün biraz ağrım oldu ilk defa o yüzden yumurta yemedim ama çok da acikmadim
Beni ameliyat öncesi etkilememisti daha çok hamur işi yiyemiyordum ama dün böyle.aci hissettim bugün iyiyim ama bakalım gece oluyor ne oluyorsaGeçmiş olsun canım
Yumurta etkiliyor muymuş, bilmiyordum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBeni ameliyat öncesi etkilememisti daha çok hamur işi yiyemiyordum ama dün böyle.aci hissettim bugün iyiyim ama bakalım gece oluyor ne oluyorsa
Afiyet olsun canım makarna yerine başka bişey yeseydin senin için daha iyi olurdu gerçi yürüyüşün onu fazlasıyla yakmıştırBende menumü paylaşayım hemen
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Akşam yemeği 4te
1 tabak makarna
1 kâse yoğurt
1saat 15 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?