Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam kaptanım dip notunu aldım.
İftardan sonra bahçede gezerken kırmızı kırmızı gözüme iliştiler kopardım yedim.
Yoksa planlı değildi.
Ama bir daha meyveyi akşam 5 e kadar tüketmeye çalışacağım.

LAydLiNe sen kaç verdin kaç gündür sesin solugunda çıkmadı kesin kampa soktun kendini demi Aysegul 6666 -300-400 görmüş.. ben korkuma tarilmiyorum

Ben bu sabah 73,5 tum. Cuma 73.8 dim. Ama ya cumartesi ya pazar 75 i görmüştüm tartıda. Aslında 1,5 kilo gitti. Ama listeye şimdilik 300 gr. Bugün de gayet iyiydim. Bakalım yarın kaç çıkacak.

Benim küçük de birinci sınıf canım. Yazık üzülüyorum çocuklara. Tam okulun tadını çıkaracaklardı eve kapandılar. Şükür derslerle ilgili hiç sorunumuz yok ama doya doya yaşayamadılar birinci sınıfı.

Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarını planlamam lazım. Üzerine de okumam lazım. Okumakta geciktiğim bir kitabı okuyorum. Şeker portakalı. Geç kalmışım biraz okumakta ama olsun. Okumayan varsa en kısa zamanda okumasını tavsiye ederim. Bu arada 0-14 yaş arası çocuklara yarın saat 11:00-15:00 arası izin var haberiniz olsun. Normalde yürüme mesafesi ama ben kızları arabayla götürmeyi düşünüyorum. Biraz dağ bayır gezelim. Çiçek böcek kovalayalım. Sabah gelirim mutlaka. İyi geceler herkese.

Bu arada geçmişi okumadım. Yarın hızlıca bir göz atarım. Önemli bir şey varsa bana hatırlatın lüften. Çünkü geçmiş bayağı birikti.

İyiyim canım bu hafta çok iyiyim sporum diyetin tam tadında inşallah kilo da giderse çok sevinecem benbde diyetkolik indirdim ve ona göre yiyorum 1700 yemem lazımmış ama dolduramadim kaloriyi bakalım artık bir aksilik çıkmazsa inşallah hedefim 90 kiloyu görmek
Sen nasilsin

Verirsin niye veremeyesin sadece daha az porsiyonlar spor güzel de fazlası sıkıntı dinlenemezsen kilo bile yapar sakin sakin kilo verelim insallah

Şeker hastalığı ırsi bizde babam 35 yaşında şeker hastası oldu. Bende geçen yıl insülin direnci çok yüksek çıktı kilom çok olmamasına rağmen doktorun verdiği diyet ile atlattım. Bu bende yiyeyim yiyeyim nasıl olsa diyetle hallediyorum özgüveni oluşturdu

Şimdi nasılsın canım son durumun nasıl? Ben aştım artık o + meselesini bugün çok şükür. Yiyeceklerin kalorisini düşünmek insanın iştahını kapatıyor
şükür , bugun -300 gördüm canım, aynen öyle...
Ben 1 saat hızlı tempolu yürüyüşle 360 yakıyorum, yürüyüş bandında öyle gösteriyor yani. Saatte 5.5 km hızla..
sen orta tempoyla yürüdüysen normaldir o rakam..
Canım, 1700 kilo alıp vermemen , sabit kalman için alman gereken kalori biliyosun dimi? Bu rakamın ne kadar altında kalırsan, o kadar kilo verebilirsin..

Canım ben de 3 gündür bı araştırma içerisindeyim tükürük testi diye birşey oda sıcaklığında bir bardak suya sabah uyanır uyanmaz tükürüyorsun 6 sabah boyunca gece yattıktan sonra su bile icmeyeceksin eğer tükürüğün resimdeki gibi saçaklanıyorsa bağırsak florası bozulmuş oluyormuş ve kötü bakteriler (candida) gerektiğinden fazla anlamına geliyormuş. Ve bu kilo vermeyi imkansız hale getiriyormuş çünkü bu bakteri florası beyne sürekli şekere tahila ihtiyaci olduğunu söylüyormus ve şeker tahıl sigara ve alkol bu bakterinin büyümesine sebep oluyor bol bol oksijen şekeri ve tahili kesmek alkol almamak bu bakterinin azalmasına sebep oluyor ve iyi bakterileri de probiyotik ve prebiyotik besinlerle beslersek bağırsağımız eski formuna donermis en az 3 ay hiç bozmadan yapmamız gerekiyor videoyu izlerken aldığım notları paylaşıp seni etiketlerim birazdan adam Karatay diyeti yapmış ama diyorki Karatay diyeti yeni bir diyet değil daha önce Ahmet Aydın in kitabında anlatılan bir diyetmis dünyada da paleo diyeti olarak geçen diyetle aynıymış

Böyle

Kızlar gece ikizleri uyuturken uyumuşum maalesef 3 günlük uykusuzluğun sonucu olarak o yüzden akşam giremedim şimdi de kızımı dışarı çıkarıcam toka oyun hamuru falan alicaz dünkü menü şu şekilde

Kahvaltıyı cekmemisim 1 yumurta 2 wasa 1 tk acuka 1 dilim süzme peynir beyaz çay

Ara

Öğle

Akşam

Fotoğraf esiminki benim porsiyon çok daha azdı güveçte ıspanaklı tavuk
İlkkez yaptım harika oldu

Canım 1700 almam gereken ben sizden biraz siskoyum ya

Ben 1 saat hızlı tempolu yürüyüşle 360 yakıyorum, yürüyüş bandında öyle gösteriyor yani. Saatte 5.5 km hızla..
sen orta tempoyla yürüdüysen normaldir o rakam.

Tempolu yuruyorum fakat uygulamaya yürüyüş olarak geciyorum 262 gosteriyor. Orta tempo alıyorsa demek ki. Yiyecekleri de listede çıkanlardan hangisi yüksek kaloriyse onu baz alıyorum. Kardiyo 40 dk 500 kalori diyo, onu 300 giriyorum. Gibi gibi...

Evet canım işte alman gerekenin altında kalınca kilo veriyosun.. kalori açığım ne kadarsa o kadar kilo veriyosun.
Allah Allah bu vücudun ihtayacidir diye biliyorum ve siz kalorinin ne kadar altında kaliyorsunuz mesela 1500 se 1200 mu besleniyorsunuz bu da yanlış araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…