- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Evet canım, orucum. Akşama doğru tartılacağım.. çarşamba günü güzel bi sonuç görmüştüm ama bugün biraz şişkinlik hissediyorum. Bakalım ne çıkacak, ben de merak ediyorumSen akşamamı tartılcan cnm merakla bekliyorum seni
Ben corumdayim canim
Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyorMi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye
Kaptanım senin sonucu da çok merak ediyorum, hani yine rakiptik yaAaaaaa sen bizim dibimizdeymişsin yahu
Iyi geceler kızlar nasılsınız bugün çok çok saçma bir gündü bütün günü hastanede geçirdim
Sabah 10da 1 peynirli poaça
Saat 3buçukta bir peynirli bir biberli poacayiyecek başka şey yoktu kantinde sadece abur cuburlar vardı
1 saat yürüyüş yaptım artık ne kadar yakılabilirsekaptan beni kovirsin mi
Kaptanım senin sonucu da çok merak ediyorum, hani yine rakiptik ya
Canım, o diyetisyenden elektrik alamadıysan başka bi diyetisyene git, ama mutlaka bir diyetisyene git bence..Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok
Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni
Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak
Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum
Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldıLAydLiNe
Kız canım benimki de.
8 ve 1. Sınıf hakikaten zor.
Allah kolaylık versin.
Bu yıl 8 lerin şansızlığı da çocuklar evde tek başına motive olamıyor.
Canım bizim sınıfta 27 kişinin 12 si okula başlamadan okumayı biliyordu.
Öğretmende çok hırslı.
Ben çok bunaltmamaya çalışıyorum kızımı.
Bir dezavantajda sınıftakilerin çoğu 2012 li.
Hatta 2012 temmuz Ağustos Eylül doğumlu olup ram raporu alanlar var. Okula göndermemek için.
Benimki 2013 temmuz.
Sağlık olsın. Elimizden geldiği kadar destek olacağım.
Kendim de öğretmenim zaten.
Onun psikolojisini bozmadan bu süreci atlatıcaz inşallah.
Okumayı bilen çok olduğu için baştan sıkıntı oldu.
Ama şimdi artık alıştı. .
Her öğrenciye haftada 10 dk watsaptan görüntülü arıyor. Bir kitap alıp okutturuyor. Parça ile ilgili sorular soruyor.
Zoom dan ders yapıyor.
Kadın çok hırslı.
Ben şaşıp kalıyorum.
Nasıl bu kadar vakit ye tşyiriyor.
Yahu yarın tarti günü olmasa bana yaptıracaksanız susun kız yeter şikayet edecem siziLAydLiNe
Bunlar devamlı benim canımı cektiriyorlar gruba girmeyecem yoksa yaa
inşallah düzelir herkes sağlığına kavuşur rahat nefes alırız tatili öZelilikle biz bayanlar ve çocuklar çok hak ettikBayramdan sonra değişir inşallah çünkü beklentiler o yönde ben de tatilimi almıştım iptal mi ettireceğiz derken tatil yerleri açılacak ama yarı kapasiteli olacak diyor biz Ulusoy holiday kemere gidecez yerleşimi çok uygun kimse kimseyi görmüyor odalara çıkarken bak istersen
Ekmeğin şişkinlik yaptığını hiç bilmiyordumBen misafir gelince alıyorum ekmek ve onlara verip yolluyorum artık hiç yemiyoruz eşimle ekmek ağırlık yapiyo şişkinlik gaz yapiyo
Haklısın bende Türkiye’ye gelmeye korkuyorum Bu yaz 14 gün çocuklarla karantina da kalmak hiç eğlenceli olmaz diye düşünüyorum gelsem de ailem İstanbul’da en tehlikeli yer tatile güneylere egelere giderdik şimdi bu yaz ne olacak bilmiyorum bütün yazı burada evde geçirmek düşüncesi bayağ bir sıkıyor beni. En az tercih edilen tatil yerlerini düşüneceğim sanırım fikirlerinize açığım
Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok
Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni
Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak
Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum
Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldıLAydLiNe
Canım benim kastım sürekli bunaltdın değil ama yeri grldikçe de kendimi hatırlatsın.Ben size hem katılıyorum hem de katılmıyorum diyetisyen dediginiz gibi ışın düzgün yapacak bunda hemfikirim ama sizi kontrol etmesi fikri bir süre sonra da bundan da rahatsız olacaksınız insan psikolojisi sonuçta diyetisyeni kendini kontrol amaçlı gidilir bence o sizi kontrol etsin olmaz yani öncelikle sen yapacaksin diyetisyenlerin sihirli değneği yokki
Birde diyetisyenini degitir bence listesini sana göre hazirlamayan diyetisyen iyi değildir canim
Evet canimAaaaaa sen bizim dibimizdeymişsin yahu
Teşekkür ederim.Vuuuuubayan tebrik ederim
kız Ramazan bitene ben 60 kg olurum bana sen yetişemezsin Koş gel şimdi yetişşşşşşş bacımmmmm:))
Ay kilonuz az dedin ya nasıl mutlu oldum bu boyda bu kilo bana fazla geliyor işte herkesin bünyesi Farklı
Teşekkürler teşekkürler
Sonuçta artık buradayız ve kendimize hakim olmayi burada saglayacaz canımbosver diyetisyeni bı bize yeterizCanım benim kastım sürekli bunaltdın değil ama yeri grldikçe de kendimi hatırlatsın.
Benim gözlemlediğim bir çok diyetisyen tartıyor liste veriyor o kadar.
Haftasonu hariç. Onun da bir ailesi var.
Ama arada bir mrssjla alternatifler gönderebilir.
Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor
Menemen de bende haha garip oluyorum ama napayim evde her an ekmek olmuyoinşallah düzelir herkes sağlığına kavuşur rahat nefes alırız tatili öZelilikle biz bayanlar ve çocuklar çok hak ettik
Otel iyi görünüyor ama biz tesettür otelleri tercih ediyoruz ben kapalı olduğum içinadin otel ve bera otele gitmiştik bir tık adin iyiydi benim 5 üzerinden 3,5 gibi birşey.
Açık olsam o kadar çok seçenek var ki ama işte herşeyde olduğu gibi tesettür işin içine girince herşey Kısıtlı oluyor hayalimde Maldivler vardı bakalım bu sene olmadı Allah ömür verirse seneye
Ekmeğin şişkinlik yaptığını hiç bilmiyordum
Ya bazı şeyler var ekmeksiz olmuyor anacım şimdi bir Menemen olsa ekmeği bana bana yemeyeceksin de ne yapacaksın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?