Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur? Olur mu öyle şey. Keşke böyle zamanlarda yiyeceğini çantana koyup çıksan evden. Hastane de bu aralar hiçbir şey yiyip içmemek lazım.

Kaptanım senin sonucu da çok merak ediyorum, hani yine rakiptik ya

Akşama inşallah canım. Ama büyük bir sürpriz beklemiyorum. Ben polokey2244 inde farkettiği gibi kaçırıyorum bu ara akşamları. Menü yazmamamdan anlıyor o hemen

Canım, o diyetisyenden elektrik alamadıysan başka bi diyetisyene git, ama mutlaka bir diyetisyene git bence..
Biz ne kadar konuşsak yazsak anlatsak diyetisyen kadar bilgili değiliz. Daha sağlıklı ve düzenli kilo vermek için işin uzmanının desteği lazım..ama en başta senin kararlı ve azimli ve istekli olman lazım

Ne güzel senin öğretmen olman da Cidden biraz şanssızlık olmuş sizin sınıf. Benim kızım da 2013 Nisan doğumlu.Şükür sınıf hep birbirine denk çıktı bizde. Okuma yazma bilen yoktu. Hepsi aşağı yukarı birlikte okumaya başladı. İki gündür biz de canlı derslere başladık toplu olarak daha önce tek tek arıyordu. Umarım hep birlikte hiç yara almadan atlatırız bu kötü günleri. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah Uçurtma Avcısı'nı okuyorum da bu aralar.

Yahu yarın tarti günü olmasa bana yaptıracaksanız susun kız yeter şikayet edecem sizi LAydLiNe
Bunlar devamlı benim canımı cektiriyorlar gruba girmeyecem yoksa yaa

Kıyamamam yaaaaaaaaaaaaa Kızlar susun bakim biiii kızacam şimdi size aaaaaaaa

inşallah düzelir herkes sağlığına kavuşur rahat nefes alırız tatili öZelilikle biz bayanlar ve çocuklar çok hak ettik
Otel iyi görünüyor ama biz tesettür otelleri tercih ediyoruz ben kapalı olduğum için adin otel ve bera otele gitmiştik bir tık adin iyiydi benim 5 üzerinden 3,5 gibi birşey.
Açık olsam o kadar çok seçenek var ki ama işte herşeyde olduğu gibi tesettür işin içine girince herşey Kısıtlı oluyor hayalimde Maldivler vardı bakalım bu sene olmadı Allah ömür verirse seneye
Ben misafir gelince alıyorum ekmek ve onlara verip yolluyorum artık hiç yemiyoruz eşimle ekmek ağırlık yapiyo şişkinlik gaz yapiyo
Ekmeğin şişkinlik yaptığını hiç bilmiyordum
Ya bazı şeyler var ekmeksiz olmuyor anacım şimdi bir Menemen olsa ekmeği bana bana yemeyeceksin de ne yapacaksın dimi

Bence bu yıl sen evinden hiçbir yere kıpırdama canım. Sağlık her şeyden önemli. Ruh sağlığı da önemli ama iki küçük çocukla karantina sana hiç iyi gelmez. İyi düşün bu tatil işini.

Hıııııııımmmmm ben durumun böyle olduğunu bilmiyordum tabiii. Genelde günümüzdeki diyetisyenler oldukça ilgili. Eğer söylediğin gibiyse zaten çok iyi etmişsin bırakmakla. Biz bize yeteriz o zaman

Canım benim kastım sürekli bunaltdın değil ama yeri grldikçe de kendimi hatırlatsın.
Benim gözlemlediğim bir çok diyetisyen tartıyor liste veriyor o kadar.
Haftasonu hariç. Onun da bir ailesi var.
Ama arada bir mrssjla alternatifler gönderebilir.

O senin boyu hesaba katmamıştır canım da ondan söylemiştir. Mesela benim hedefim 60 gerisini sen düşün

Sonuçta artık buradayız ve kendimize hakim olmayi burada saglayacaz canımbosver diyetisyeni bı bize yeteriz

Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor

Zaten 50 metreye kadar dalabiliyorsun ama işte Türk aklı diyelim benimkine Tamam bundan sonra ben de hiç çıkartmıyorum

Menemen de bende haha garip oluyorum ama napayim evde her an ekmek olmuyo alışınca aramıyorum aliskanliklar bir de doymayacam hissi var biz Turklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…