Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım.
Bende yüzyıllık yalnızlığı okuyorum.
Çok güzel tavsiye ederim.

Merhaba herkese bi slm vermek istedim..
Ebrucum nasılsın ? LAydLiNe
Nasıl gidiyor kilo vermeler karantina bana kilo olarak döndü ...
Merhaba canım hoş geldin. Ben iyiyim çok şükür aynen bildiğin gibi. Ev, iş, çocuklar takım derken geçiyor zaman. Maalesef karantina dönemi herkese kötü oldu. Benim de çok farkım yok ama ramazanda kilo almadığım için şükrediyorum

Kızlar bunlar benim vücut analizlerim
Birisini 10 ay önce yaptırmışım o zaman 56,9 kg muşum (sadece merakımdan gitmiştim daha da gitmedim)
Diğerini de Almanya’ya dönünce spor salonunda ölçtüler ama daha başlayamadım salona
O zamanda kilom 64,4 çıkmış

Eklentiler

• C6998A11-92D9-4E21-A198-30D640937597.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 7B7C7736-F551-4F00-ADF7-C1887E25284C.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 22
belki de en iyisi ama belli de olmaz :)
O senin boyu hesaba katmamıştır canım da ondan söylemiştir. Mesela benim hedefim 60 gerisini sen düşün

Kolay gelsin canım ramazanda bende kilo veremiyorum yalan değil birazda fazla yiyorum artık başlamam lazım yoksa eski kiloma dönmeye az kaldı gibi

Hımmm şimdi sen 65 olmuşsun bayrama kadar 2 kilo versen ...hesap yapıyorum benimde acil başlamam lazım gibiiii

Hayatımda ilk defa bu kadar yerimde sayıyorum canım. Eski iradem yok artık. Eski hareketli hayatımda olmadığı için takıldım kaldım 7 li rakamlara. Yaklaşık 1 yıldır hiç göremedim 6 lı rakamları. Kırıkkale'ye geldiğimde 64 lü kilolardaydım ve diyete başlamıştım. Hangi ara bu kadar çıktım yukarı onu da bilmiyorum. Ama inanıyorum ki ramazandan sonra çok daha kolay gelecek her şey. Çok şükür ramazanı kilo almadan kapatacağım. Nasıl gaza geleceğimi ben de tam bilmiyorumm ama geleceğim onu biliyorum
Kaptancığım ben de 79.5 lardan geldim bak hadi gaza gel de azıcık daha zayıfla:)
Vah vah vah hiç bu hallere düşecek kaptanmıydım ben yaaaaaa Kaptan gaz verirdi şimdi gaz alıyor hiç olacak iş değil
Oo harikasın canım ne kadar zamanda bu 10 kiloyu verdin??? Gaayet güzel gitmiş..Aslında canı isteyince çok güzel veriyor ama bu aralar tatlı yiyo galiba menü de yazmıyor
Hep eşimin suçu valla evde olmasa yapıp yemiyorum o kadar üşengeç biriyim ama adam alıp geliyor bütün suç onun
Patates salatası hiç olmadı canım sana bu hafta. Birde tartının hemen öncesi sayılır umarım kısır sorun çıkartmaz.
Gün içinde ki meyve porsiyonun çok fazla olmuş toplamda canım. Bence önemli bir miktar. Spor var mı?
Günaydın herkese
Geçen hafta; 55.5
Bugünnn;54.7
Fark; -800 çok şükür
Harika bir sonuç tebrikler
Çikolata yememen lazım canım. Makarnadan da uzak durman lazım tam buğday bile olsa. Öğünlerin saatini de yaz lütfen bir daha kine
Geçen hafta: 66,00
Bu hafta : 65,00
Fark -1 Kg
Harika bir sonuç gönül
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 98.2 kg
Bu cuma : 95.7 kg
Fark : 2. 5 kg
Maşallah canım ödem bile olsa harika bir sonuç. Bence düzenli ve dengeli beslenirsen haftaya da böyle güzel bir sonuç görürsün.

@
Candynin yazısını okudum ama o tarz bi diyetisyenin ücretide farklı oluyor.. hani sürekli ilgi eşittir daha farklı ücret gibi... dediğin gibi burası insana motive açısından yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…