belki de en iyisi ama belli de olmaz :)
Ben spor aletlerime step tahtasınıda ilave ettim videolara bakıyorum eğlenceli gibi onuda yaparsam hedef 55 ulaşırım inşallahhhhBen kendi yürüyüşüme bakarım seninkini ne yapayımDün ben de 1 saat 21 dk yürümüşüm benden bir saat fazla yürümemişsin
Ben spor aletlerime step tahtasınıda ilave ettim videolara bakıyorum eğlenceli gibi onuda yaparsam hedef 55 ulaşırım inşallahhhh
Evet çok haklısın sanki o kadar aç kalıp diyet yapan ben değilmişim gibi yiyorum şuan ... ama böyle çoook mutsuzum 5li rakamlarda kendimi çok beğenmiştim... tekrar başarırım inşallahhhhhhBu kez daha fazla zorlanacağını biliyorsun di mi? Keşke mezun olduktan sonra koruyabilseydin kilonu.
Ben yine 3 gündür kabizim meyve porsiyonu o yüzden arttı tartı öncesi bari wcye çıkayim diye uğraşıyorum aslindaHayatımda ilk defa bu kadar yerimde sayıyorum canım. Eski iradem yok artık. Eski hareketli hayatımda olmadığı için takıldım kaldım 7 li rakamlara. Yaklaşık 1 yıldır hiç göremedim 6 lı rakamları. Kırıkkale'ye geldiğimde 64 lü kilolardaydım ve diyete başlamıştım. Hangi ara bu kadar çıktım yukarı onu da bilmiyorum. Ama inanıyorum ki ramazandan sonra çok daha kolay gelecek her şey. Çok şükür ramazanı kilo almadan kapatacağım. Nasıl gaza geleceğimi ben de tam bilmiyorumm ama geleceğim onu biliyorum
Vah vah vah hiç bu hallere düşecek kaptanmıydım ben yaaaaaaKaptan gaz verirdi şimdi gaz alıyor hiç olacak iş değil
Hep eşimin suçu valla evde olmasa yapıp yemiyorum o kadar üşengeç biriyim ama adam alıp geliyor bütün suç onun
Patates salatası hiç olmadı canım sana bu hafta. Birde tartının hemen öncesi sayılır umarım kısır sorun çıkartmaz.
Gün içinde ki meyve porsiyonun çok fazla olmuş toplamda canım. Bence önemli bir miktar. Spor var mı?
Harika bir sonuç tebrikler
Çikolata yememen lazım canım. Makarnadan da uzak durman lazım tam buğday bile olsa. Öğünlerin saatini de yaz lütfen bir daha kine
Harika bir sonuç gönül
Maşallah canım ödem bile olsa harika bir sonuç. Bence düzenli ve dengeli beslenirsen haftaya da böyle güzel bir sonuç görürsün.
Ben yine 3 gündür kabizim meyve porsiyonu o yüzden arttı tartı öncesi bari wcye çıkayim diye uğraşıyorum aslindahalada çıkamadım dün sadece bağırsaklarını odaklandım
Spor yok şimdi yürüyüş yapıp gelecem belki iyi gelir
Beni karantina etkiledi üstüne de ramazan ben 4 e yakın su içiyorum kabız olmayın diye Dr demişti ayakta oturarak hiç fark etmiyor bir de ac karnina sabah kayısı ve sıcak su içerdim artık ramazandan sonra düzelir herşeyAyakta su iç canım. Oruç tutmadığın zamanlarda aklında olsun. Sabah uyanınca oda sıcaklığındaki bir bardak suyu ayakta iç. Çok etkili. Bu arada oruç tutuğum zaman bende aynı sorun oluyor. Düzelir inşallah çünkü gerçekten önemli bir sorun.
Beni karantina etkiledi üstüne de ramazan ben 4 e yakın su içiyorum kabız olmayın diye Dr demişti ayakta oturarak hiç fark etmiyor bir de ac karnina sabah kayısı ve sıcak su içerdim artık ramazandan sonra düzelir herşey
Tamam canım yapacamAyakta aç karnına içilen su çok çabuk bağırsaklara ulaşıyor canım. O yüzden sabah rutinini oluştururken çok etkili. Onun için söyledim aklında olsun diye.
Hiç hatırlamıyorum kaptanım.Elifff80 canım diğer takıma kaç kiloyla gelmiştin hatırlıyor musun? Yarışmaya başlangıç kilon arada kaynamasın. İnşallah seni haftaya listeye almayı düşünüyorum. Aslında bu bir haftalık deneme süresinde gayet başarılıydın. Bu hafta seni listeye almak istiyorum ama diğer takımda olduğun için tam emin olamadım.
Hiç hatırlamıyorum kaptanım.
Nasıl öğrenirim ki
Kural neyse ebru uyarım beni fazlası ile motive ettiniz. Teşekkür ederim.
Kaptan beni de takıma alsan mı acaba? Belki biraz daha dikkat ederim yediklerimeTamam canım ben bizim takıma girişini baz alıyorum. Paylaşımların böyle güzel devam ederse inşallah haftaya listedesin.Eminim o zaman daha çok motive olurusun
Kaptan beni de takıma alsan mı acaba? Belki biraz daha dikkat ederim yediklerime
Tesekkur ederim canım Haklısın hiçbir şey yememek lazım dışarıdan bu aralar ama o kadar gecikeceğimizi tahmin etmemiştim sabah gittik akşam döndük ama çok şükür herşey iyi çıktıGeçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur? Olur mu öyle şey. Keşke böyle zamanlarda yiyeceğini çantana koyup çıksan evden. Hastane de bu aralar hiçbir şey yiyip içmemek lazım.
Sorma stres oluyor ama bu ara motive olmuşken kaybetmeden gireyim takıma diyorum. Haftaya dediğin gibi bakayım durumuma iyi hissedersem gireyim. Teşekkür ederim kaptancığımBana kalsa alacağım seni listeye de sen kendine stres yapıyorsun diye ses çıkarmadım. Bu hafta dene kendini. Haftaya yine aynı fikirde olursak alalım seni de listeye olur mu? Bence girmelisin listeye. Boşa gitmesin verdiğin kilolar sonra bayramda tatlı yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?