Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım şimdiden afiyet olsun:)LAydLiNe kaptanım bugün benim evlilik yıl dönümüm akşama kutlama yapcaz,menüm pek yazmalık olmucak yani şimdiden arz ederim
LAydLiNe kaptanım bugün benim evlilik yıl dönümüm akşama kutlama yapcaz,menüm pek yazmalık olmucak yani şimdiden arz ederim
Ben duşta bile çıkarmıyorum hiç birşey olmuyor korkmayın. Farklı kordonlar alıp şık hale de geliyor. Bir de gece uyanınca saate bakmak kolay oluyor ışıklı olunca. Ben artık normal saatleri takamıyorumMi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye
Ben duşta bile çıkarmıyorum hiç birşey olmuyor korkmayın. Farklı kordonlar alıp şık hale de geliyor. Bir de gece uyanınca saate bakmak kolay oluyor ışıklı olunca. Ben artık normal saatleri takamıyorum ☺
Inşallah kaptanım inşallah daha sık gelirim deeee
2 kayısı kaynatıp suyunu içip , kayısıları yiyiebilirsin canım çok etkili , karbonatlı ılık suda işe yarıyor bende.... sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içine 3-4 damla limon sık ılık suyla beraber iç oda iyi geliyor... zamanında çok çektim iyi bilirim kabızlığıBen yine 3 gündür kabizim meyve porsiyonu o yüzden arttı tartı öncesi bari wcye çıkayim diye uğraşıyorum aslindahalada çıkamadım dün sadece bağırsaklarını odaklandım
Spor yok şimdi yürüyüş yapıp gelecem belki iyi gelir
tebrikler kendimde hayal ettiğim rakamdasın maşallahhhhhh kaç kilo ile başlamıştın ?Günaydın herkese
Geçen hafta; 55.5
Bugünnn;54.7
Fark; -800 çok şükür
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım şimdiden afiyet olsun:)
Çok sağolun, aşırı abartmam diye düşünüyorum kaptanım ama abartırsamda hafta sonu dengelerim inşallahNice yıllara canımAma sen yine de menü yaz çünkü çok abartmaman lazım
Cnm ben ilk diyete 69 kiloyu görünce başladım, sonrasında 55 e kadar düştüm ve geri aldım 59/60 arasında gidip geliyodum bu takıma geldiğimde hedefim 50 kilotebrikler kendimde hayal ettiğim rakamdasın maşallahhhhhh kaç kilo ile başlamıştın ?
62 kg ile izne ayrılmıştım sanırım. Şuanda 63.8 çıktım. Geçen haftaya göre 900 gr vermişimYalnız tatlım kurallara göre sen diğer takımdan izne ayrıldığından dolayı listeye girebilmen için izne ayrıldığın kiloya dönmen lazım. Ben o ayrıntıyı gözden kaçırmışım. Haftaya olmazsa öbür haftaya kesin olur tabii bunda seninde iyi kilo vermen lazım
Tebrik ederim çok iyi. Tüm yazdıklarınıza katılıyorumKaptanimtartılıp geldim geçen hafta 68.9
Bu hafta 67.7
_1200iyiki girdim takıma yoksa asla böyle motive olamazdım iyiki varsınız hepinizz birseyi yiyeceğim zaman iki kere düşünüyorum buraya yazmakta var
Çok teşekkürler canım ama bugün iftara kadar cikmazsam hepsini yapacam bana bamya iyi gelirdi o da yaramadı hergun okula yürüyerek giderdim ramazandan dolayı da kabızim2 kayısı kaynatıp suyunu içip , kayısıları yiyiebilirsin canım çok etkili , karbonatlı ılık suda işe yarıyor bende.... sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içine 3-4 damla limon sık ılık suyla beraber iç oda iyi geliyor... zamanında çok çektim iyi bilirim kabızlığı
Tebrik ederim canım, nice mutlu yıllara inşallah...Çok sağolun, aşırı abartmam diye düşünüyorum kaptanım ama abartırsamda hafta sonu dengelerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?