Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O kadar hamur işine kaçırmaya iyi valla tebrikler Haftaya daha iyi olacak umarım.
O kadar spor yürüme boşa gitti gerçekten yediklerimi eritmisim anca
Bugünden sonra kaçamak yok, ekmek, hamur işi yok yersem kov beni ciddiyim o kadar yürümekten spordan bacaklarım ayak bileklerim agriyo

Bilmiyordum deneyeceğim

Bugünden sonra kaçamak yok, ekmek, hamur işi yok yersem kov beni ciddiyim o kadar yürümekten spordan bacaklarım ayak bileklerim agriyo
Boşa gitmedi canım, sporun olmasaydı şimdi + lardaydın...o açıdan düşün, sıkma canını.
Bu bir tecrübe oldu, haftaya daha iyi sonuç göreceksin bence

Tamam canım ben bizim takıma girişini baz alıyorum. Paylaşımların böyle güzel devam ederse inşallah haftaya listedesin. Eminim o zaman daha çok motive olurusun
Tamam kaptanım hiç sorun değil.
Ben bol bol buralardayım.
Sizden çok öğreneceklerim var.

Çok teşekkürler canım ama bugün iftara kadar cikmazsam hepsini yapacam bana bamya iyi gelirdi o da yaramadı hergun okula yürüyerek giderdim ramazandan dolayı da kabızim
Ramazanda bende yaşadım kabızlık 3 gün entogermina içtim iyi geldi düzeldi... şuan regliyim oruca ara verdim inşallah kadir gecesine regli biter diye dua ediyorum ...

LAydLiNe kaptanım bugün benim evlilik yıl dönümüm akşama kutlama yapcaz,menüm pek yazmalık olmucak yani şimdiden arz ederim
Tebrik ediyorum canım nice saglikli, huzurlu, mutlu yillariniz olsun.. ❤
-800 içinde ayrıca kutluyorum

Boşa gitmedi canım, sporun olmasaydı şimdi + lardaydın...o açıdan düşün, sıkma canını.
Bu bir tecrübe oldu, haftaya daha iyi sonuç göreceksin bence
Evet canim gercekten öyle.. inşallah.. evdekilere de dedim hamur demir yok daha artık yapmayalım, kardeşim sen yeme diyo yemicem zaten dedim.. annem de 1 kilo almış 78 idi 79 olmuş.. ama gözleme, kabartma, yumurtalı ekmek haftada 3 gün hamur, 2 gün bulgur, 2 gün makarna yedik

Son düzenleme:
Ramazanda bende yaşadım kabızlık 3 gün entogermina içtim iyi geldi düzeldi... şuan regliyim oruca ara verdim inşallah kadir gecesine regli biter diye dua ediyorum ...
Allah'tan gelen ben de Kadir gecesine adet olma ihtimalim var
Entogermina hiç kullanmadım probiyotik mi

Ders çalışırken sen diyet yapıyorsan efsanesin bravo sana inşallah hem sınavın güzel geçer hem de istediginckiloya düşersin sen canım benim

500 gr normal canim bu strese.. 10 gün var yaparsın sen.. 1.2 daha önce hiç vermedigin kilolar değil çok hiç değil..

Eskişehir deki evimizi o kadar özlüyorum ki önünde kocaman yürüyüş parkurlu park var böyle.. ant da yok anasını satayım doğru dürüst park yürümek için.
Ben de bu yürüyüş parkını çok seviyorum evime yakın kalabalık da olmuyor ramazandan dolayı inşallah çoğalsın böyle yerler heryeri bina yapiyorlar

Ders çalışırken zor canım.
Ama sen bırakma yine de.
Yanına su al. Bol bol su iç.

Kızlar benim dışarıda yürüyüş yapma şansım yok pek. Yürüyüş alanına arabayla gitmem gerek.
Evin etrafında da çok köpekler var tırsıyorum.
Haftada 4- 5 kere Leslie yapıcam.
Sizce yeterli mi ki.
Eşimi her zaman ikna edemiyorum yürüyüş için.

Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum biraz işlerim var o yüzden bildirimimi şimdi yapayım.
Geçen hafta 67.7
Bu hafta 67
Fark -700 gr.
Vücut ölçülerine göre kilo veremedim sanıyordum ama iki hafta önce olmayan bir kıyafetim bugün üzerime gaayet güzel oldu kızlar şok oldum vallahi :) o yüzden ip atlamaya devaammm :)))

Ben spor aletlerime step tahtasınıda ilave ettim videolara bakıyorum eğlenceli gibi onuda yaparsam hedef 55 ulaşırım inşallahhhh
inşallah adacığım sen çok güzel kilolar verdin ama sende benim gibi niye bu kadar saldın ben o verdiğim kiloların üzerine bir İstanbul ve Antalya tatili geçirdim sınırsızca ve şuursuzca yedim çok güzeldi Ama ben burada kilo vermeyi çok seviyorum
evet bizde senle birlikte dokuz doğuruyorduk ada regl olacak karnı ağrıyor ada yeşil çay içemez midesi ağrıyor onu yemez bunu yemez kabız oluyor boyna közlenmiş biber yesin :)))
Evet ya yaptığın sporlara ayıp oluyor çok acı bir iki lokma keyif yapacağım diye kaç dakika spor yapıp terlemen lazım
Çok adaletsizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…