O kadar spor yürüme boşa gitti gerçekten yediklerimi eritmisim ancaO kadar hamur işine kaçırmaya iyi valla tebriklerHaftaya daha iyi olacak umarım.
Ayakta su iç canım. Oruç tutmadığın zamanlarda aklında olsun. Sabah uyanınca oda sıcaklığındaki bir bardak suyu ayakta iç. Çok etkili. Bu arada oruç tutuğum zaman bende aynı sorun oluyor. Düzelir inşallah çünkü gerçekten önemli bir sorun.
Boşa gitmedi canım, sporun olmasaydı şimdi + lardaydın...o açıdan düşün, sıkma canını.O kadar spor yürüme boşa gitti gerçekten yediklerimi eritmisim anca
Bugünden sonra kaçamak yok, ekmek, hamur işi yok yersem kov beni ciddiyim o kadar yürümekten spordan bacaklarım ayak bileklerim agriyo
Tamam kaptanım hiç sorun değil.Tamam canım ben bizim takıma girişini baz alıyorum. Paylaşımların böyle güzel devam ederse inşallah haftaya listedesin.Eminim o zaman daha çok motive olurusun
Ramazanda bende yaşadım kabızlık 3 gün entogermina içtim iyi geldi düzeldi... şuan regliyim oruca ara verdim inşallah kadir gecesine regli biter diye dua ediyorum ...Çok teşekkürler canım ama bugün iftara kadar cikmazsam hepsini yapacam bana bamya iyi gelirdi o da yaramadı hergun okula yürüyerek giderdim ramazandan dolayı da kabızim
Çok iyi darısı başımaCnm ben ilk diyete 69 kiloyu görünce başladım, sonrasında 55 e kadar düştüm ve geri aldım 59/60 arasında gidip geliyodum bu takıma geldiğimde hedefim 50 kilo
Tebrik ediyorum canım nice saglikli, huzurlu, mutlu yillariniz olsun.. ❤LAydLiNe kaptanım bugün benim evlilik yıl dönümüm akşama kutlama yapcaz,menüm pek yazmalık olmucak yani şimdiden arz ederim
Evet canim gercekten öyle..Boşa gitmedi canım, sporun olmasaydı şimdi + lardaydın...o açıdan düşün, sıkma canını.
Bu bir tecrübe oldu, haftaya daha iyi sonuç göreceksin bence
Allah'tan gelen ben de Kadir gecesine adet olma ihtimalim varRamazanda bende yaşadım kabızlık 3 gün entogermina içtim iyi geldi düzeldi... şuan regliyim oruca ara verdim inşallah kadir gecesine regli biter diye dua ediyorum ...
Ders çalışırken sen diyet yapıyorsan efsanesin bravo sana inşallah hem sınavın güzel geçer hem de istediginckiloya düşersin sen canım benimgeçen hafta:85.7
bugün:86.2
bu hafta daha fazla dikkat edeceğim kusura bakmayın haziran sonrası sıkı diyet ve spor yapacağım ders çalıştığım için hareket etmiyorum fazla şuan ama ramazan bitmeden 85'e düşmek istiyorum
500 gr normal canim bu strese.. 10 gün var yaparsın sen.. 1.2 daha önce hiç vermedigin kilolar değil çok hiç değil..geçen hafta:85.7
bu hafta daha fazla dikkat edeceğim kusura bakmayın haziran sonrası sıkı diyet ve spor yapacağım ders çalıştığım için hareket etmiyorum fazla şuan ama ramazan bitmeden 85'e düşmek istiyorum
Eskişehir deki evimizi o kadar özlüyorum ki önünde kocaman yürüyüş parkurlu park var böyle.. ant da yok anasını satayım doğru dürüst park yürümek için.
Ben de bu yürüyüş parkını çok seviyorum evime yakın kalabalık da olmuyor ramazandan dolayı inşallah çoğalsın böyle yerler heryeri bina yapiyorlarEskişehir deki evimizi o kadar özlüyorum ki önünde kocaman yürüyüş parkurlu park var böyle.. ant da yok anasını satayım doğru dürüst park yürümek için.
Tebrikler harika.Kaptanimtartılıp geldim geçen hafta 68.9
Bu hafta 67.7
_1200iyiki girdim takıma yoksa asla böyle motive olamazdım iyiki varsınız hepinizz birseyi yiyeceğim zaman iki kere düşünüyorum buraya yazmakta var
Ders çalışırken zor canım.geçen hafta:85.7
inşallah adacığım sen çok güzel kilolar verdin ama sende benim gibi niye bu kadar saldın ben o verdiğim kiloların üzerine bir İstanbul ve Antalya tatili geçirdim sınırsızca ve şuursuzca yedim çok güzeldiBen spor aletlerime step tahtasınıda ilave ettim videolara bakıyorum eğlenceli gibi onuda yaparsam hedef 55 ulaşırım inşallahhhh
evet bizde senle birlikte dokuz doğuruyorduk ada regl olacak karnı ağrıyor ada yeşil çay içemez midesi ağrıyor onu yemez bunu yemez kabız oluyor boyna közlenmiş biber yesin :)))2 kayısı kaynatıp suyunu içip , kayısıları yiyiebilirsin canım çok etkili , karbonatlı ılık suda işe yarıyor bende.... sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içine 3-4 damla limon sık ılık suyla beraber iç oda iyi geliyor... zamanında çok çektim iyi bilirim kabızlığı
Evet ya yaptığın sporlara ayıp oluyor çok acı bir iki lokma keyif yapacağım diye kaç dakika spor yapıp terlemen lazımO kadar spor yürüme boşa gitti gerçekten yediklerimi eritmisim anca
Bugünden sonra kaçamak yok, ekmek, hamur işi yok yersem kov beni ciddiyim o kadar yürümekten spordan bacaklarım ayak bileklerim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?