Canım , geçen sene bende ramazanda hiç kilo verememiştim üstelik sporda yapıyordum moralini bozma normale döndüğünde tıkır tıkır gidecek kilolar...Akşam iftara yakın tartıldım Geçen haftayı hatirlamiyorum 57.5 falandı galiba kaptanım.
Bugün 58.0 kg.
Ramazan geldiğinden beri hiç ciss lara dokunmuyorum ama yinede hep +görüyorum.Hergun spor da yapiyorum.Bu da baya moralimi bozdu.
Canım, İnsanın gözünün önünde olunca dayanmak çok zor oluyor, haklısın o konuda..Canım çekmedi ki canım. Benim çok sevgili kocacığım almış gelmiş koca bir paket. Hem de en sevdiğim pastaneden. İmkanı yok gözümün önündeyken bir taneyle duramam. Önce dört tane yedim. En son mutfağa girdiğimde bir tane kalmış. Onu da hallettim. Bitene kadar rahat etmeyenlerdenim ben. Mesela şu an çayımı aldım çıktım mutfaktan. Eminim tatlı bitmemiştir masanın üzerinde vardır. Gözünün önünde olunca insanın kendini tutması çok zor oluyor. Bu kez size önceden yazdım diye yemedim. Yoksa kesin dayanamaz yerdim. Adam inadına yapar gibi her gün kaçamak bir şeyler alıp geliyor.
Spor güzel ama şöylede dezavantajı var beni buradan kızlar bilir deli gibi spor yaparak kilo verdim... ama sonra vucud hep aynı sporu istiyor yani 2.5 saat spor yapıyorsan hep onu istiyor oda sürekli sürekli çok zor oluyor o yüzden kilomu koruyamadim ben..Hayatim boyunca hiç gr fazlam olmamıştı.Evlenip hamile kalana kadar.Tam eski halime yani özüme döndüm derken.simdi de kiloyu korumak daha zor geldi.Hizlanmak için ne yapmam gerek bilmiyorum.Spor konusunda özellikle.
Hedef 57ydi.56.7 ile mezun oldum daha 1ay ancak oldu.Ama şuan hem spor yapıyorum hemde yediklerime dikkat ediyorum yinede +lari gördüm.Galiba Ramazanda düzenim bozuldu.Canım , geçen sene bende ramazanda hiç kilo verememiştim üstelik sporda yapıyordum moralini bozma normale döndüğünde tıkır tıkır gidecek kilolar...
Canım biraz daha gidebilirim diye düşünüyorum, yazın korono bitip te herşey normale döndüğünde memleketime, Kahramanmaraş a gidene kadar ne verirsem o kardır diye düşünüyorum. Orda devam edemem zaten, en azından korumaya çalışırım..Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum kızlar. Bu hafta herkes beklediğimden de güzel sonuçlar gördü. Maalesef çok az bir farkla 3. lüğü kaçırıp genel sırada dördüncü olduk. Haftaya inşallah çok güzel bir sonuç alırız yine takım olarak.Aysegul 6666 mezun olmak istiyor musun canım yoksa biraz daha giderim diyor musun?
Banada tek faydası paket paket çikolata yiyordum 64 gündür hiç paketli ürün yemedim.. evde kek vs oları yedimCanım, İnsanın gözünün önünde olunca dayanmak çok zor oluyor, haklısın o konuda..
Korono dan dolayı biz dışardan tatlı pasta vs almıyoruz genelde, evde yapıyorum pasta, tatlı... bende dayanamazsam 1-2 çay kaşığı ile sınırlıyorum kendimi çoğu zaman..nadiren aştığım da oluyo tabi
Korono nın diyetime bi faydası da ev gezmeleri konusunda oldu, önceden haftada 1-2 gezme oluyodu, kaç çeşit pasta börek derken ister istemez abartıyordum, 2 aydır eve tıkılıp kalınca gezme menülerinden kurtuldum
Metabolizma duruyor sonra tekrar hızlanır hiç canını sıkma 🖒Hedef 57ydi.56.7 ile mezun oldum daha 1ay ancak oldu.Ama şuan hem spor yapıyorum hemde yediklerime dikkat ediyorum yinede +lari gördüm.Galiba Ramazanda düzenim bozuldu.
Okadar fazla yapmıyorum ama yapmayınca da huzursuz oluyorum.Biraz da hırs yaptım galiba sanki spor yapmayınca geri gelecek kilolar diye korkuyo insan artikSpor güzel ama şöylede dezavantajı var beni buradan kızlar bilir deli gibi spor yaparak kilo verdim... ama sonra vucud hep aynı sporu istiyor yani 2.5 saat spor yapıyorsan hep onu istiyor oda sürekli sürekli çok zor oluyor o yüzden kilomu koruyamadim ben..
Koruma için bi proğram yap canım ona göre ilerle... haklısın aynı korkuları bende yaşadım 57.100 iken mezun oldum şimdi 66lardayım sanırım daha tartılmadım...Okadar fazla yapmıyorum ama yapmayınca da huzursuz oluyorum.Biraz da hırs yaptım galiba sanki spor yapmayınca geri gelecek kilolar diye korkuyo insan artik
Bana da öyle geldi bazen sahur da süt icip yatıyorum ona rağmen +görüyorum artık tartiyi firlaticaktim.Neyse Ramazanda bitiyo zatenMetabolizma duruyor sonra tekrar hızlanır hiç canını sıkma 🖒
Canım ramazanın 2 haftası boyunca ben de diyete ve spora rağmen hep + gördüm.. ramazanın etkisi, sahuru yiyip yatmanın etkisi bence, bi de vucut bazen bi kiloda direnç gösteriyo..pes etmezsen belli bi süre sonra tekrar - ye dönüyo..Hedef 57ydi.56.7 ile mezun oldum daha 1ay ancak oldu.Ama şuan hem spor yapıyorum hemde yediklerime dikkat ediyorum yinede +lari gördüm.Galiba Ramazanda düzenim bozuldu.
Kaptanım demişti korumak daha zor diye. Zafer sarhoşluğu ile nasıl olsa artik verdim almam diye düşünmüştüm.Ama öyle değilmiş işte.Koruma için bi proğram yap canım ona göre ilerle... haklısın aynı korkuları bende yaşadım 57.100 iken mezun oldum şimdi 66lardayım sanırım daha tartılmadım...
Inşallah canım ya yoksa tartı ile düşman olduk.Insanin siniri bozuluyo.Aslinda bazen hep aynı kg da takılıp kaldığım olmuştu.Birden ilerlemişti.Bu da onun gibi bisey galiba.Canım ramazanın 2 haftası boyunca ben de diyete ve spora rağmen hep + gördüm.. ramazanın etkisi, sahuru yiyip yatmanın etkisi bence, bi de vucut bazen bi kiloda direnç gösteriyo..pes etmezsen belli bi süre sonra tekrar - ye dönüyo..
Ki sen zayıf olduğun için vücut az bişey de kilo alabiliyo, ramazandan sonra düzelir merak etme
Canım, İnsanın gözünün önünde olunca dayanmak çok zor oluyor, haklısın o konuda..
Korono dan dolayı biz dışardan tatlı pasta vs almıyoruz genelde, evde yapıyorum pasta, tatlı... bende dayanamazsam 1-2 çay kaşığı ile sınırlıyorum kendimi çoğu zaman..nadiren aştığım da oluyo tabi
Korono nın diyetime bi faydası da ev gezmeleri konusunda oldu, önceden haftada 1-2 gezme oluyodu, kaç çeşit pasta börek derken ister istemez abartıyordum, 2 aydır eve tıkılıp kalınca gezme menülerinden kurtuldum
Paketli ürün açısından güzel evet ama evde de tek derdimiz boğaz olduBanada tek faydası paket paket çikolata yiyordum 64 gündür hiç paketli ürün yemedim.. evde kek vs oları yedim
Cuma günleri biraz böyle oluyor sonra yine toparlayacağım inşallahMakarna, köy yufkası haricinde güzel menü. Az yemişsin ama sağlıksız olmuş totalde. Cookie hiç olmamış
Burda da bi çocuğa bir de sabah işe giden Bir beye saldırmışlardı. Çok korkuyorum.Köpeklere dikkat edin kızlar Allah göstermesin. Konyada çalışırken hastanenin etrafında çoktu. Hamile kadının birine saldırmışlardı. Dikkatli olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?