Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım , geçen sene bende ramazanda hiç kilo verememiştim üstelik sporda yapıyordum moralini bozma normale döndüğünde tıkır tıkır gidecek kilolar...

Canım, İnsanın gözünün önünde olunca dayanmak çok zor oluyor, haklısın o konuda..
Korono dan dolayı biz dışardan tatlı pasta vs almıyoruz genelde, evde yapıyorum pasta, tatlı... bende dayanamazsam 1-2 çay kaşığı ile sınırlıyorum kendimi çoğu zaman..nadiren aştığım da oluyo tabi
Korono nın diyetime bi faydası da ev gezmeleri konusunda oldu, önceden haftada 1-2 gezme oluyodu, kaç çeşit pasta börek derken ister istemez abartıyordum, 2 aydır eve tıkılıp kalınca gezme menülerinden kurtuldum

Hayatim boyunca hiç gr fazlam olmamıştı.Evlenip hamile kalana kadar.Tam eski halime yani özüme döndüm derken.simdi de kiloyu korumak daha zor geldi.Hizlanmak için ne yapmam gerek bilmiyorum.Spor konusunda özellikle.
Spor güzel ama şöylede dezavantajı var beni buradan kızlar bilir deli gibi spor yaparak kilo verdim... ama sonra vucud hep aynı sporu istiyor yani 2.5 saat spor yapıyorsan hep onu istiyor oda sürekli sürekli çok zor oluyor o yüzden kilomu koruyamadim ben..

Canım , geçen sene bende ramazanda hiç kilo verememiştim üstelik sporda yapıyordum moralini bozma normale döndüğünde tıkır tıkır gidecek kilolar...
Hedef 57ydi.56.7 ile mezun oldum daha 1ay ancak oldu.Ama şuan hem spor yapıyorum hemde yediklerime dikkat ediyorum yinede +lari gördüm.Galiba Ramazanda düzenim bozuldu.

Canım biraz daha gidebilirim diye düşünüyorum, yazın korono bitip te herşey normale döndüğünde memleketime, Kahramanmaraş a gidene kadar ne verirsem o kardır diye düşünüyorum. Orda devam edemem zaten, en azından korumaya çalışırım..
Şu 70 kiloya bi ineyim önce, ondan sonra mezun olabilirim..
Hem marbling i de kırmak istemem

Banada tek faydası paket paket çikolata yiyordum 64 gündür hiç paketli ürün yemedim.. evde kek vs oları yedim

Okadar fazla yapmıyorum ama yapmayınca da huzursuz oluyorum.Biraz da hırs yaptım galiba sanki spor yapmayınca geri gelecek kilolar diye korkuyo insan artik

Okadar fazla yapmıyorum ama yapmayınca da huzursuz oluyorum.Biraz da hırs yaptım galiba sanki spor yapmayınca geri gelecek kilolar diye korkuyo insan artik
Koruma için bi proğram yap canım ona göre ilerle... haklısın aynı korkuları bende yaşadım 57.100 iken mezun oldum şimdi 66lardayım sanırım daha tartılmadım...

Hedef 57ydi.56.7 ile mezun oldum daha 1ay ancak oldu.Ama şuan hem spor yapıyorum hemde yediklerime dikkat ediyorum yinede +lari gördüm.Galiba Ramazanda düzenim bozuldu.
Canım ramazanın 2 haftası boyunca ben de diyete ve spora rağmen hep + gördüm.. ramazanın etkisi, sahuru yiyip yatmanın etkisi bence, bi de vucut bazen bi kiloda direnç gösteriyo..pes etmezsen belli bi süre sonra tekrar - ye dönüyo..
Ki sen zayıf olduğun için vücut az bişey de kilo alabiliyo, ramazandan sonra düzelir merak etme

Koruma için bi proğram yap canım ona göre ilerle... haklısın aynı korkuları bende yaşadım 57.100 iken mezun oldum şimdi 66lardayım sanırım daha tartılmadım...
Kaptanım demişti korumak daha zor diye. Zafer sarhoşluğu ile nasıl olsa artik verdim almam diye düşünmüştüm.Ama öyle değilmiş işte.

Inşallah canım ya yoksa tartı ile düşman olduk.Insanin siniri bozuluyo.Aslinda bazen hep aynı kg da takılıp kaldığım olmuştu.Birden ilerlemişti.Bu da onun gibi bisey galiba.

Hofff gerçekten evde durmak sıkıntı..
Önceden bu kadar pasta börek tatlı yapmiyoduk, hamur işi evet arada yapıyorduk ama bu kadar tatlıya dusmemistik Allah'tan tatlıyla çok aram yok. hafta da 2 mutlaka tatlı oluyo hiç olmazsa..
Bu arada ayrılmamana sevindim canım.. 70 e de bişey kalmamış

Banada tek faydası paket paket çikolata yiyordum 64 gündür hiç paketli ürün yemedim.. evde kek vs oları yedim
Paketli ürün açısından güzel evet ama evde de tek derdimiz boğaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…