Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar bişey sorucam siteye YouTube linki eklersek ban yiyor muyuz

Olay bir motivasyon videosu buldum da ama böyle bir şey yok

Sorma sorma sahurum da iftarım da ofsayttı dün. Ona rağmen gitti. Aslında 1,6 kiloya yakın gitti de listeye sadece 0,4 ü yansıdı. Bugün iyiydim ama şükür. Kaçamaksız kapatıyorum günü
Hadi bakalım.
Bende de kaçamak yok .
Bu hafta deli hedefim var.
Bakalım olacak mı.
Çok motiveyim.

Haftaya kesin listedesin. O yüzden ne kadar çok verirsen senin ve takım için mükemmel olur
Yarını bir atlatayım.
Sonra tutmayın beni.
Çünkü yarın iki tane canlı dersim var.
İftardan beri onlara sunu hazırlıyorum.
Bu gidişle sahura kadar sürecek işim.
Tahtada ders anlatmanın gözünü seveyim.
Bu işkence ya.
Allah'ım tez zamanda okullar açılsın biz de kavuşalım yavrucuklarımıza.
Vallahi hepsini çok özledim ya.
Bir de yaz girecek işin içine.
Hepsi büyüyüp gelecekler.

kolay gelsin canım branşın neydi senin?

Günaydın kızlar

Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi alıp biraz gezinicem nette bakalım hazır kızlar oyun modundayken

Dün gece saat 2 gibiydi şu video ile karşılaştım gerçekten müthiş bir video mutlaka hepiniz izleyin

bunun gibi daha bir çok videosu var ben 5 tanesini izledim gece gerçekten müthiş motive ediyor

bugün adet olucam sabahtan beri kıvranıyorum genelde bugün ve 2. günü tartılmam çünkü çok artı görüyorum ama bugün gerçekten çok merak ettiğim için ve kendime dur diyebilmek için yüzleşmem gerektiğini düşünerek bi tartılayım dedim 126,8 çıktı normal kilomdan tam 2,5 kilo + gördüm

biliyorum bu dönem geçince geçecek bu şişlik de..ama yine de bugün videoların da etkisiyle kendimi frenlemeye çalışıyorum.. karnım çok şiş dün spor yapmadım bugün ve yarın da yapmayı düşünmüyorum biraz kendimi iyi hissedersem koridorda adımlarım

Gunaydin kizlar
Bugün eşimde evdeyken temizlik günümüz.
Bu ödem için bi tarifi olan varmı? Sanki ayaklarım ellerim sismis gibi geldi.
Maydanoz suyu ödem için benim favorim... rezene ve kimyon çayıda iyi ödem atıyor 🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…