Ay birden arttı sıcaklıklar. Dikkat et kendineKızlar bu arada bugün aşırı kötüyüm aşırı sıcak havadan bunaldim 39 derecemide bulantisindan ölüyorum ölü gibi yatıyorum ayağa kalkınca başım dönüyor düşecek gibi oluyorum
Kesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmışAy birden arttı sıcaklıklar. Dikkat et kendine
İstanbulda sıcak ama aman aman değil cnm 30 derece falandır, hataya geçen sene nisanda gelmiştim, istanbuldan kazakla montla çıktık hatayda sıcaktan bayılcaktımKesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış
Teşekkür ederim canım, bende sizden kopmak istemedim..bu gidişle de hiç ayrılamam burdanÇok sevindim Ayşegül cüm.
Bize de destek olursun canım.
Enerjin çok güzel.
Ben corumdayim 30 derece 40 dereceyi düşünemiyorumKesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış
Canım burası nisandan sonra ısınıyor bu sene geç ısındı 3 gün önce 25 28lerde iken birden 37 39 dereceye yükseldi sıcak lar ve hafta boyu 38 41 arası olacakİstanbulda sıcak ama aman aman değil cnm 30 derece falandır, hataya geçen sene nisanda gelmiştim, istanbuldan kazakla montla çıktık hatayda sıcaktan bayılcaktımsalak gibi yanıma tişört bile almadan trikolarla hataya gitmiştim ya
Ben corumdayim 30 derece 40 dereceyi düşünemiyorum
Hatayin neresine geldin canım hangi ilçeİstanbulda sıcak ama aman aman değil cnm 30 derece falandır, hataya geçen sene nisanda gelmiştim, istanbuldan kazakla montla çıktık hatayda sıcaktan bayılcaktımsalak gibi yanıma tişört bile almadan trikolarla hataya gitmiştim ya
Allah kolaylık versin valla cnm ☺ o değilde hatayın o güzelim yemekleriyle kilo verebilmek büyük başarı cnm ya insan üstü irade lazımCanım burası nisandan sonra ısınıyor bu sene geç ısındı 3 gün önce 25 28lerde iken birden 37 39 dereceye yükseldi sıcak lar ve hafta boyu 38 41 arası olacaksanırım sıcaktan bisey yapmadan gidecek kilolar bide buranın havası denize yakın olduğu için çok nemli oturduğum yerde iki defadır üstümü değiştiriyorum terden
Nem ve sıcaktan nefret ederim yapış yapış olmak sinir eder beni Çorum'un en sevdiğim özelliği havası akşamları yazın bile hirkayla çıkarsın en sevdiğim serinlikCanım burası nisandan sonra ısınıyor bu sene geç ısındı 3 gün önce 25 28lerde iken birden 37 39 dereceye yükseldi sıcak lar ve hafta boyu 38 41 arası olacaksanırım sıcaktan bisey yapmadan gidecek kilolar bide buranın havası denize yakın olduğu için çok nemli oturduğum yerde iki defadır üstümü değiştiriyorum terden
Hatay merkeze geldim cnm 2 günlük trustik gezi yaptık, samandağ titus tüneli, vakıflı köyüne gittik, merkezi gezdik müzeleri gezdik, yedik içtik çok güzeldi vallaHatayin neresine geldin canım hangi ilçe
Bende ilköğretim matematik öğretmeniyim.böyle telaşından, gerginliğinden anladım sankibenim eşim de matematikçi de ilköğretim matematik.. onun gibi konuştun
Nem ve sıcaktan nefret ederim yapış yapış olmak sinir eder beni Çorum'un en sevdiğim özelliği havası akşamları yazın bile hirkayla çıkarsın en sevdiğim serinlikay bende nispet yapar gibi
aaa bende mrrkezdeyimHatay merkeze geldim cnm 2 günlük trustik gezi yaptık, samandağ titus tüneli, vakıflı köyüne gittik, merkezi gezdik müzeleri gezdik, yedik içtik çok güzeldi valla
Künefeyi yedim cnm yemezmiyim bize istanbulda künefe diye sadece kadayıf yediriyolarmış onu öğrendimay sorma ya o nemli hava vücudun yapış yapış olması biz eylül ekim ayında yaşıyoruz o gece serinligini anca o zaman nemli hava bitiyor çorum havasını hiç kiskanmadim kiii bu havada hiccc nispet yapar gibi olmadı olur mu hic
aaa bende mrrkezdeyimgüzeldir buralar ya bitek sıcağı bezdiriyor bazen kız harbiye kebabini bide hatay peynirli kunefesini yemeden gittim deme sakın
Yav deliler valla diyet yapmıyoruz da yemek tarifi veriyoz künefe diyo yaaKünefeyi yedim cnm yemezmiyim bize istanbulda künefe diye sadece kadayıf yediriyolarmış onu öğrendimharbiye kebabını yemedim cnm duymadım bile tepsi kebabı, biberli ekmek, hatay döneri, zahter salatası yedim, favorim künefe oldu ama
Sırf o saydiklarini yemek için hataya gidecezay sorma ya o nemli hava vücudun yapış yapış olması biz eylül ekim ayında yaşıyoruz o gece serinligini anca o zaman nemli hava bitiyor çorum havasını hiç kiskanmadim kiii bu havada hiccc nispet yapar gibi olmadı olur mu hic
aaa bende mrrkezdeyimgüzeldir buralar ya bitek sıcağı bezdiriyor bazen kız harbiye kebabini bide hatay peynirli kunefesini yemeden gittim deme sakın
Yav deliler valla diyet yapmıyoruz da yemek tarifi veriyoz künefe diyo yaa
Evet bayrama kadar midem küçülür en azından pazartesi sabah tartılıp kilomla yüzleşip başlayayım bayram sonrası da spora ağırlık veririm 🖒🖒🖒Başla bence cnm hiç olmazsa mideni küçültür öğünlerini düzenlersin bayrama bişey kalmadı zaten
Ben okumadım ama herkes çok öneriyor alıp okuyayım en kısa zamanda 🖒Kızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Künefeyi yedim cnm yemezmiyim bize istanbulda künefe diye sadece kadayıf yediriyolarmış onu öğrendimharbiye kebabını yemedim cnm duymadım bile tepsi kebabı, biberli ekmek, hatay döneri, zahter salatası yedim, favorim künefe oldu ama
napiyim hataya geldim diyor hataya gelip künefe yenilmeden gidilmezkiYav deliler valla diyet yapmıyoruz da yemek tarifi veriyoz künefe diyo yaa
gel kız gel valla güzeldir benim memleketimSırf o saydiklarini yemek için hataya gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?