Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada bugün aşırı kötüyüm aşırı sıcak havadan bunaldim 39 derece mide bulantisindan ölüyorum ölü gibi yatıyorum ayağa kalkınca başım dönüyor düşecek gibi oluyorum
Ay birden arttı sıcaklıklar. Dikkat et kendine

Ay birden arttı sıcaklıklar. Dikkat et kendine
Kesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış

Kesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış
İstanbulda sıcak ama aman aman değil cnm 30 derece falandır, hataya geçen sene nisanda gelmiştim, istanbuldan kazakla montla çıktık hatayda sıcaktan bayılcaktım salak gibi yanıma tişört bile almadan trikolarla hataya gitmiştim ya

Canım burası nisandan sonra ısınıyor bu sene geç ısındı 3 gün önce 25 28lerde iken birden 37 39 dereceye yükseldi sıcak lar ve hafta boyu 38 41 arası olacaksanırım sıcaktan bisey yapmadan gidecek kilolarbide buranın havası denize yakın olduğu için çok nemli oturduğum yerde iki defadır üstümü değiştiriyorum terden

Hatayin neresine geldin canım hangi ilçe

Allah kolaylık versin valla cnm ☺ o değilde hatayın o güzelim yemekleriyle kilo verebilmek büyük başarı cnm ya insan üstü irade lazım

Nem ve sıcaktan nefret ederim yapış yapış olmak sinir eder beni Çorum'un en sevdiğim özelliği havası akşamları yazın bile hirkayla çıkarsın en sevdiğim serinlik ay bende nispet yapar gibi

Nem ve sıcaktan nefret ederim yapış yapış olmak sinir eder beni Çorum'un en sevdiğim özelliği havası akşamları yazın bile hirkayla çıkarsın en sevdiğim serinlik ay bende nispet yapar gibi
ay sorma ya o nemli hava vücudun yapış yapış olması biz eylül ekim ayında yaşıyoruz o gece serinligini anca o zaman nemli hava bitiyor çorum havasını hiç kiskanmadim kiiibu havada hiccc nispet yapar gibi olmadı olur mu hic
Hatay merkeze geldim cnm 2 günlük trustik gezi yaptık, samandağ titus tüneli, vakıflı köyüne gittik, merkezi gezdik müzeleri gezdik, yedik içtik çok güzeldi valla
aaa bende mrrkezdeyim güzeldir buralar ya bitek sıcağı bezdiriyor bazen kız harbiye kebabini bide hatay peynirli kunefesini yemeden gittim deme sakın

Künefeyi yedim cnm yemezmiyim bize istanbulda künefe diye sadece kadayıf yediriyolarmış onu öğrendim harbiye kebabını yemedim cnm duymadım bile tepsi kebabı, biberli ekmek, hatay döneri, zahter salatası yedim, favorim künefe oldu ama

Yav deliler valla diyet yapmıyoruz da yemek tarifi veriyoz künefe diyo yaa

Sırf o saydiklarini yemek için hataya gidecez

Başla bence cnm hiç olmazsa mideni küçültür öğünlerini düzenlersin bayrama bişey kalmadı zaten
Evet bayrama kadar midem küçülür en azından pazartesi sabah tartılıp kilomla yüzleşip başlayayım bayram sonrası da spora ağırlık veririm 🖒🖒🖒

Kızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Ben okumadım ama herkes çok öneriyor alıp okuyayım en kısa zamanda 🖒

ahhh ahhh o harbiye kebabini nasıl yemezsin
Yav deliler valla diyet yapmıyoruz da yemek tarifi veriyoz künefe diyo yaa
napiyim hataya geldim diyor hataya gelip künefe yenilmeden gidilmezkibi daha gelirseniz ye ama gelin gelin bizde kalırsınız
Sırf o saydiklarini yemek için hataya gidecez
gel kız gel valla güzeldir benim memleketimgel bizde kalirsin başımın üstünde yeriniz olur ben sana gezdiririm buraları yemeklerini meşhur kunefeyide yediririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…