Maydanozu deneyim bi.Aksama hazırlayım en iyisi.Belki işe yarar.Maydanoz suyu ödem için benim favorim... rezene ve kimyon çayıda iyi ödem atıyor 🖒
Bencede başla canım.Ben de pazartesi daha dikkatli olmaya başlıcam.Menu bildirmek bile yetiyo daha çok dikkatli oluyorsun yediklerine.Pazartesi tartılıp başlasam mı sizlerle diye düşünüyorum bayrama kadar ödemlerimi atarım zaten ...
Maydanoz, salatalıklı limonlu su ve ananas bende işe yarıyo bunlar cnmGunaydin kizlar
Bugün eşimde evdeyken temizlik günümüz.
Bu ödem için bi tarifi olan varmı? Sanki ayaklarım ellerim sismis gibi geldi.
Başla bence cnm hiç olmazsa mideni küçültür öğünlerini düzenlersin bayrama bişey kalmadı zatenPazartesi tartılıp başlasam mı sizlerle diye düşünüyorum bayrama kadar ödemlerimi atarım zaten ...
Evet cnm ya bende çok kötü olmuştum, bin muhteşem güneşi okudunmu cnm oda çok iyiydir, bende bu aralar hıfzı topuz kitaplarına sardım seri aldım bütün kitaplarını onları okuyorumKızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Evet cnm ya bende çok kötü olmuştum, bin muhteşem güneşi okudunmu cnm oda çok iyiydir, bende bu aralar hıfzı topuz kitaplarına sardım seri aldım bütün kitaplarını onları okuyorum
Onu yıllar önce okumuştum canım. Beni de çok etkilemişti.LAydLiNe bide ayşe kulin seviyosan eğer sevdalindayı tavsiye ederim balkan savaşı zamanını anlatıyo oda çok etkilemişti beni
Hedefin kaç kilo vermek söyle bakimmHadi bakalım.
Bende de kaçamak yok .
Bu hafta deli hedefim var.
Bakalım olacak mı.
Çok motiveyim.
Aklımın bir köşesine yazdım sipariş verip okumak isterim yalnızken zaman geçmiyorKızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Bende çok kitap okurum hiç saymadım ama her ay düzenli kitap alınır bizim eve, çalışırken en rahat hafta sonu okuyodum şimdi hergün düzenli okuyorum çok iyi oldu bana ☺Canım üç kitabını okudum bu yazarın ama ben son kitaptan başlamışım. İlk Bin Muhteşem Güneşi okudum. Ardından Ve Dağlar Yankılandı kitabını. En sona bırakmışım Uçurtma avcısını. Yazar şimdiye kadar okuduğum en iyi yazarlardan. Bütün kitapları harika. Ben de bugün Bülbülü Öldürmek isimli kitaba başlıyorum. Bu yıl kitap hedefimi 50 yaptım. Daha önce hep 100 yapıp bir türlü ulaşamıyordum. İnşallah bu sene ulaşırım hedefe. 16 tane okumuşum 2020 nin başından bu güne. Salgın sayesinde daha iyi okumaya başladım. Normal mesaiye geçmeden ne okursam kardır diye düşünüyorum.
Hep bu eşler yüzünden alıyoruz bu kiloları ya, benim dünkü yediğim dondurmada eşimin suçu dayanamam biliyo almış gelmiş genedeKızlar madem dün herkes itiraf etmiş benden de gelsin bi itirafeşim dün geldi gelirken denizliden 3 çeşit pişmaniye getirmiş hepsinin tadına bir güzel baktım kaptan sana söz hafta boyu tatlı yemiycem artık bu hafta ciddi
He vallahi hep onların suçu adam 15 20 gün de bir geliyor ya çok güzel yemekler yapıyor ya tatlılar getiriyor tatlı ya da hiç zaafım yoktur biliyor sağolsunHep bu eşler yüzünden alıyoruz bu kiloları ya, benim dünkü yediğim dondurmada eşimin suçu dayanamam biliyo almış gelmiş genede
Evet diğer kitapları da aynı şekildeKızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Nazan bekiroğlu da bir solukta bitiyor özellikle nar ağacıCanım üç kitabını okudum bu yazarın ama ben son kitaptan başlamışım. İlk Bin Muhteşem Güneşi okudum. Ardından Ve Dağlar Yankılandı kitabını. En sona bırakmışım Uçurtma avcısını. Yazar şimdiye kadar okuduğum en iyi yazarlardan. Bütün kitapları harika. Ben de bugün Bülbülü Öldürmek isimli kitaba başlıyorum. Bu yıl kitap hedefimi 50 yaptım. Daha önce hep 100 yapıp bir türlü ulaşamıyordum. İnşallah bu sene ulaşırım hedefe. 16 tane okumuşum 2020 nin başından bu güne. Salgın sayesinde daha iyi okumaya başladım. Normal mesaiye geçmeden ne okursam kardır diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler.canim video gerçekten güzelmiş ben de eskiden erteleyenlerdendim alarmı ama ertelemeden kalktığımda daha zinde ve mutlu olduğumu fark ettim ve erteleyenleri de asagiladigimi anladımGünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi alıp biraz gezinicem nette bakalım hazır kızlar oyun modundayken
Dün gece saat 2 gibiydi şu video ile karşılaştım gerçekten müthiş bir video mutlaka hepiniz izleyin
bunun gibi daha bir çok videosu var ben 5 tanesini izledim gece gerçekten müthiş motive ediyor
bugün adet olucam sabahtan beri kıvranıyorum genelde bugün ve 2. günü tartılmam çünkü çok artı görüyorum ama bugün gerçekten çok merak ettiğim için ve kendime dur diyebilmek için yüzleşmem gerektiğini düşünerek bi tartılayım dedim126,8 çıktı normal kilomdan tam 2,5 kilo + gördüm
biliyorum bu dönem geçince geçecek bu şişlik de..ama yine de bugün videoların da etkisiyle kendimi frenlemeye çalışıyorum.. karnım çok şişdün spor yapmadım bugün ve yarın da yapmayı düşünmüyorum biraz kendimi iyi hissedersem koridorda adımlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?