Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normalde ben genel temizlik için yardımcı kadın alıyordum coronadan dolayı alamadım valla çok zor perdeleri napacam camlar
Ben ilk büyük işler için çağırıyordum sonra güzel geldi alıştım tembelliğe daha sık çağırmaya başladım sonra korona geldi Ramazan geldi gelemez oldu baktım ki müthiş tembelleşmişim evi süpürmeye halim yok.
yani çok ağır işler olmadıkça işleri kendim yapmak tarafındayım sadece bana çocuklar çok engel oluyor onlar kreşe başlarsa ben evin çok güzel hakkından gelirim hemde bir nevi spor gerçi salonlar açılsa gideceğim salona da

Ben de genel temizlik için iki kere Nisan ve Eylül'de alıyordum Nisan kaynadı yavaş yavaş yapcaz artık mecbur
Ben hastalıklardan dolayı alıyordum artık her ay Alaçam düzenli olmuyo xalisinca ben biraz da rahatına düşkünüm galiba

Kırk yaşındayım canım
Ben halı kullanmıyorum.
Sadece salonda var.
Oda görüntü için.
Halı olmayınca temizlik de kolay oluyor.
Kızım önden toz alıyor.
Ben de arkadan süpürüp siliyorum.

Ben ultra düşkünüm gezim tozum çocuklarla ilgileneyim bunlar daha önemli temizlik ikinci sırada gelir eşim hiç aramaz zaten ev şöyle böyle olsun yada yemek şunu bunu yap önce sizin mutluluğunuz huzurunuz der işini gücünü bırak çık dışarı kahve içmeye git der yada al çocukları oyun alanına götür. Kayınvalidem geleceği zaman tabi motoru takıyorum kendisi düzen ve temizlik hastası.
Birde eskiden çok lükstü evde birinin çalışıyor olması temizlik için birinin gelmesi artık ihtiyaç oldu eğer imkan varsa insanı yükünü çok güzel alıyor.

Güvendiğim temiz biri olunca her ay alınabilir.
Önümüzdeki yıllarda bende almayı düşünüyorum.
15 günde bir iki gün peş peşe alsam mis gibi olur ev.

Ramazanda bende Co yapardım bu sene ilk defa yaptım çalışmiyoruz evdeyiz ya eşim özel olarak şunu yap bunu yap bile demiyor
Ben genelde haftalık plan yaparım ama artık tükendi.Bulamiyorum bisey yapacak.Ramazan olunca da değişik biseyler olsun istiyorum.Ne biliyim işte.Calisirken kolaydı.Simdi evde olunca insan daha bi ozenli olsun istiyo

Kırk yaşındayım canım
Ben halı kullanmıyorum.
Sadece salonda var.
Oda görüntü için.
Halı olmayınca temizlik de kolay oluyor.
Kızım önden toz alıyor.
Ben de arkadan süpürüp siliyorum.
Yok artık 40 olunca yaslanmış mi oluyoz ya bende yaşlıyım ozamann

Ben genelde haftalık plan yaparım ama artık tükendi.Bulamiyorum bisey yapacak.Ramazan olunca da değişik biseyler olsun istiyorum.Ne biliyim işte.Calisirken kolaydı.Simdi evde olunca insan daha bi ozenli olsun istiyo
Bayılıyorum böyle hatunlara bende plan yapıyorum diyorum ya yatak odasını temizleyecem diyorum mutfağı temizlerken buluyorum kendimi

Güvendiğim temiz biri olunca her ay alınabilir.
Önümüzdeki yıllarda bende almayı düşünüyorum.
15 günde bir iki gün peş peşe alsam mis gibi olur ev.
15 günde çok iyi bencede ama güvenilir olması çok önemli bana biri gelmişti tüm mobilyalarını çizip gitmişti

Canım 7 litre çok.
Zarar verirsin kendine.
Ben 5 litre mın üstü zararlı diye biliyorum.
Canım inan isteyerek içmiyorum o kadar suyu evet zararlı diye biliyorum ama istem dışı ağzım sürekli kuruyor çok susuyorum

Bu yaz çok kötü geçecek gibi bizde hafta boyu 38 40 derece arası olacak ama haftaya sıcaklık düşecekmis

Kızlar nasılsınız
Sabah 9.30 da
2 yumurtadan menemen ama hepsi bitmedi
Çeyrek tam buğday ekmeği çay iki lokma tereyağı iki lokma çilek reçeli
Akşam yemeği 5.30da
2 şiş kuş başı et
Közlenmis domates biber patlıcan
Bol salata yemekle beraber o kadar çok sıcaktı ki 1 bardak pepsi içtim ama sıcaktan ölüyordum buz gibi soğuk bisey icmem lazımdı bu arada kaptan dan iki gündür haber yok merak ettim inşallah sıkıntı yoktur

Pepsiyi görmezsek gayet güzel menü evet ya bende merak ettim nerelerde acaba

Bugünkü menüm
Sabah 11.00; 1 h.yumurta
1 domates, salatalık
3 zeytin
1 dilim peynir
1.t.b ekmeği üstüne 3 dilim sucuk
Ara öğün 15.00; sütlü filtre kahve
1 avuç leblebi
Akşam 17.30; 1 kase soğuk ayran çorbası
4 kaşık zeytinyağlı fasulye
4 adet sarma
2.5 litre su
30 dk.hitt kardiyo

Afiyet olsun canım menun gayet güzel sporda öyle keşke bende yapabilsem ama yapmadan yapış yapış oluyorum ve dus alıyorum sanırım bu hafta sporsuz geçecek

Iyi akşamlar kızlar
Sahur 02.30
1yumrtadan kaşarlı omlet
Bol yeşillik marul nane ekşimen salatalik
1dilim peynir
1fincan çay

Iftar
Fiirnda köfte 4tane
1kasik patates püresi
Bol salata
1dilim kıymalı su böreği
1bardak ayran

1tane kemalpaşa tatlısı
Ve şuan da kahve keyfi yapıyorum.Yaninda 1minik kare bitter ile
Spor yok.
Su 2lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…