Önceki halk yok canım benim ya.Yok artık 40 olunca yaslanmış mi oluyoz yabende yaşlıyım ozamann
İstanbulda bugün aşırı sıcaktı cnm ya yarım saat anca dayanabildim bendeAfiyet olsun canım menun gayet güzel sporda öylekeşke bende yapabilsem ama yapmadan yapış yapış oluyorum ve dus alıyorum sanırım bu hafta sporsuz geçecek
Kız 53 kilo muİstanbulda bugün aşırı sıcaktı cnm ya yarım saat anca dayanabildim bendebu hafta 53 kiloya düşmeyi çok istiyorum o yüzden gaza getiriyorum kendimi sürekli
1.57 cnmKız 53 kilo mueee senin fazlan yokki merak ettim boyun kaç
Çok iyi vermişsin maşallah sana canım1.57 cnm50 kilo hedefim cnm bide sıkılaşmak istiyorum, diyete ilk başladığımda 69 kiloydum, bu takımada 58/59 arası geldim yanlış hatırlamıyosam
Saol cnmÇok iyi vermişsin maşallah sana canım
Bence menüm güzel canım.Sahur 1 kase yoğurt domates salatalık 5 zeytin cevize sürülmüş pekmez
İftar
1 kase yoğurt çorba 4 tane sigara böreği
Salata 1 bardak komposto suyu
Çay yanında çekirdek kuruyemis
Afiyet olsun.İyi akşamlar benim menüm:
sahur
1 yum ile yum. Salatası
1 dilim ekmek
iftar
Ev yapımı İskender
Az pide ile
2 lt su
8 bin adım
100 mekik
Yemek yok.Selamlar
Umarım herkes iyidir. Coknyorgun hissediyorum kendimi, dün temizlik, bugün temizlik.. 65 yaş üstü dışarı çıkacağı için anneannemi dışarı çıkardık.. Antalya yanıyorAsla sıcaktan şikayet eden birisi değilim ama çok sıcak şuan bile 30° gösteriyor. O sicakta yuruyemeyince anneannemle arkadaşıma geçtik.
Menüm biraz
Kahvaltı 9.30 2 yk yumurta salatası, domates,salatalik, beyaz peynir 1 dilim, 5 zeytin, 10 adet patates kizartmasi
14.00 1 yeşil elma
16.00 7 yk. kısır, 4 yk. Yoğurtlu erişte, bir üçgen dilim patatesli yufka böreği
17.00 1 tatlı kasigi vanilyalı dondurma, 1 yk fıstıklı dondurma, küçük parça mozaik pasta
18.00 2 avuç kadar çekirdek
Su 2 lt. Yürüyüş
7451 adım 1 saat 20 dk.
Ayşegülcüm güzel menü.İyi akşamlar,
Sahur
1 dilim patatesli börek
Yarım kase bamya yemeği
3 küçük çeri domates, nane
2 kaşık salata
İftar
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak çiçek dolması
1 tabak salata
1 kase komposto
1 çatal pasta
3.5 litre su, spor yok. Temizlik yaptım biraz..
Teşekkürler canım bugün biraz kotuydum o yüzden canım ne istiyorsa yedim basimin ağrısı geçtiBence menüm güzel canım.
Afiyet olsun
İftarda komposto yada salata olsaydı sanki biraz kuru olmuş öğünler ben böyle yesem kesin kabizimİyi akşamlar benim menüm:
sahur
1 yum ile yum. Salatası
1 dilim ekmek
iftar
Ev yapımı İskender
Az pide ile
2 lt su
8 bin adım
100 mekik
Aklımda birazdan başlıyacağım.Teşekkürler canım bugün biraz kotuydum o yüzden canım ne istiyorsa yedim basimin ağrısı geçti
Okuma saatimiz geliyor bu arada unutmayalım
Üzerine bol yoğurt salça döktüm çok yavan olmadı. Ben de hep sindirim sorunluyum. Mutlaka kayısı çayı ya da karanfil çayı içiyorum yemekten sonra. Bir de zerdeçallı yoğurt mutlaka çıkarıyor beni tuvalete.İftarda komposto yada salata olsaydı sanki biraz kuru olmuş öğünler ben böyle yesem kesin kabizimgerçi yemesemde kabizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?