Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok artık 40 olunca yaslanmış mi oluyoz ya bende yaşlıyım ozamann
Önceki halk yok canım benim ya.
Çabuk yoruluyorum.
Yaşlılık olarak değil de eski gücüm yok anlamında diyorum. Eskiden tüm evi 2 günde pırıl pırıl yapıyordum.
Şimdi gözüm yemiyor. Yatıyorum işleri.

Afiyet olsun canım menun gayet güzel sporda öyle keşke bende yapabilsem ama yapmadan yapış yapış oluyorum ve dus alıyorum sanırım bu hafta sporsuz geçecek
İstanbulda bugün aşırı sıcaktı cnm ya yarım saat anca dayanabildim bende bu hafta 53 kiloya düşmeyi çok istiyorum o yüzden gaza getiriyorum kendimi sürekli

İyi akşamlar kızlar
Sahurum 3.30
4 5 dışıma sucuk
2 haşlanmış yumurta
1 dilimden bi tık fazla ekmek

İftar 20.20
1 kase eristeli yeşil mercimek
4 yk kurutulmuş fasulye kavurması
3 yk bulgur
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 tane elmalı pasta (serce parmak kadar )
Çay

Ay nefes alamıyom o kadar çok yedim ki.. zıplıycam birazdan spor ve suyu yazarım

1.57 cnm 50 kilo hedefim cnm bide sıkılaşmak istiyorum, diyete ilk başladığımda 69 kiloydum, bu takımada 58/59 arası geldim yanlış hatırlamıyosam
Çok iyi vermişsin maşallah sana canım

Selamlar
Umarım herkes iyidir. Coknyorgun hissediyorum kendimi, dün temizlik, bugün temizlik.. 65 yaş üstü dışarı çıkacağı için anneannemi dışarı çıkardık.. Antalya yanıyor Asla sıcaktan şikayet eden birisi değilim ama çok sıcak şuan bile 30° gösteriyor. O sicakta yuruyemeyince anneannemle arkadaşıma geçtik.

Menüm biraz

Kahvaltı 9.30 2 yk yumurta salatası, domates,salatalik, beyaz peynir 1 dilim, 5 zeytin, 10 adet patates kizartmasi

14.00 1 yeşil elma

16.00 7 yk. kısır, 4 yk. Yoğurtlu erişte, bir üçgen dilim patatesli yufka böreği

17.00 1 tatlı kasigi vanilyalı dondurma, 1 yk fıstıklı dondurma, küçük parça mozaik pasta

18.00 2 avuç kadar çekirdek

Su 2 lt. Yürüyüş
7451 adım 1 saat 20 dk.

Yemek yok.
Abur cubur olmuş.
Olsun bir yetden kar var en azından.
Afiyet olsun

Ayşegülcüm güzel menü.
Afiyet olsun

İyi akşamlar benim menüm:

sahur
1 yum ile yum. Salatası
1 dilim ekmek

iftar
Ev yapımı İskender
Az pide ile

2 lt su
8 bin adım
100 mekik
İftarda komposto yada salata olsaydı sanki biraz kuru olmuş öğünler ben böyle yesem kesin kabizim gerçi yemesemde kabizim

Teşekkürler canım bugün biraz kotuydum o yüzden canım ne istiyorsa yedim basimin ağrısı geçti
Okuma saatimiz geliyor bu arada unutmayalım
Aklımda birazdan başlıyacağım.
Bu iyi oldu benim için.
Yoksa ben kaytarıyordum.
Kızlar uçurtma avcısını 13 yaşında bir çocuk okuyabilir mi.
Sakıncası var mı onun yaşı açısından
Kızıma kitap alıcaz internetten.
Onu mu alsam dedim.
Hem bende okurum

İftarda komposto yada salata olsaydı sanki biraz kuru olmuş öğünler ben böyle yesem kesin kabizim gerçi yemesemde kabizim
Üzerine bol yoğurt salça döktüm çok yavan olmadı. Ben de hep sindirim sorunluyum. Mutlaka kayısı çayı ya da karanfil çayı içiyorum yemekten sonra. Bir de zerdeçallı yoğurt mutlaka çıkarıyor beni tuvalete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…