Olmaz kesinlikle canımbu yaşımda bazı olayları ben atlayamadım ki çocuk hiç atlatamaz başka bir kitap olsun onaAklımda birazdan başlıyacağım.
Bu iyi oldu benim için.
Yoksa ben kaytarıyordum.
Kızlar uçurtma avcısını 13 yaşında bir çocuk okuyabilir mi.
Sakıncası var mı onun yaşı açısından
Kızıma kitap alıcaz internetten.
Onu mu alsam dedim.
Hem bende okurum
Afiyet olsun o zaman ben İskender sevmiyorum belki ondan aklıma kupkuru bişey geldiÜzerine bol yoğurt salça döktüm çok yavan olmadı. Ben de hep sindirim sorunluyum. Mutlaka kayısı çayı ya da karanfil çayı içiyorum yemekten sonra. Bir de zerdeçallı yoğurt mutlaka çıkarıyor beni tuvalete.
Tamam canım.Olmaz kesinlikle canımbu yaşımda bazı olayları ben atlayamadım ki çocuk hiç atlatamaz başka bir kitap olsun ona
Bu ev yapımı ya sevdiğimiz şekle dönüştürüyoruz.Afiyet olsun o zaman ben İskender sevmiyorum belki ondan aklıma kupkuru bişey geldi
bu hafta tam istediğim gibi bir düzen geliştirdim cumaya iyi bir sonuçla geleceğim buraya inşallahDers çalışırken sen diyet yapıyorsan efsanesin bravo sana inşallah hem sınavın güzel geçer hem de istediginckiloya düşersin sen canım benim ♥♥
ilk siz okuyun bence öyle karar verin 12-13 yaşında okudum bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran kitaptırAklımda birazdan başlıyacağım.
Bu iyi oldu benim için.
Yoksa ben kaytarıyordum.
Kızlar uçurtma avcısını 13 yaşında bir çocuk okuyabilir mi.
Sakıncası var mı onun yaşı açısından
Kızıma kitap alıcaz internetten.
Onu mu alsam dedim.
Hem bende okurum
Olabilir. Ben bir okuyayımilk siz okuyun bence öyle karar verin 12-13 yaşında okudum bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran kitaptır
o zamanlar pek kıymet bilmezdim yazarın bir diğer kitabı olan bin muhteşem güneşi okuyunca Türkiye'de doğduğum için şükretmiştim gene de bu dönemde almanıza gerek yok virüs işleri bitsin iki kitabı da okumanızı tavsiye ederim beğenirseniz kızınız da okur
Günaydın
Günaydın kızlar.Gunaydin kizlar
Senin menü de hafif ve güzel olmuş, su ve sporda iyi canımPazar menü
Sahur
Sahanda 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
İftar
1 tabak bakla yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
2.5 litre su
35 dk yürüyüş
Günaydınlar.
Herkese mutlu haftalar.
Günaydın
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar.
Günaydınlar herkese..Günaydınlar
Bende merak ettim 2gundur yokKızlar kaptandan haberi olan varmı kötü bişey yoktur umarım
Gelecekmiş bugün selami varKızlar kaptandan haberi olan varmı kötü bişey yoktur umarım
kesimlikle kitapların şahıdırEvet diğer kitapları da aynı şekilde ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?