Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin menü de güzel maşallah, ızgarayı ekmeksiz yemişsin, tebrikler
Su da çok iyi, spor artı bi sürü ev işi de var maşallah
Daha ne olsun

Senin menü de güzel maşallah, ızgarayı ekmeksiz yemişsin, tebrikler
Su da çok iyi, spor artı bi sürü ev işi de var maşallah
Daha ne olsun
Teşekkür ederim Ayşehülcüm.
Bu kadar emeğe eksi çok az.
Ama yolmıyacsğım.
Bırakmayacağım.
Kendime söğlediğim bir şey var bu ara.
Her hafta 250 gram versen yılda 13 kilo yapardı.
Tam tersi her hafta 250 gram alarak yılda 13 kilo 13 kilo gidiyorsun diyorum.
O yüzden hedefim haftada en az 1 kg 2 ay sonra da 500 gram 500 gram vetsrm bir yılda 18 kg eder.
O da verilebilir diye düşünüyorum.
Çok uçuk hedeflerkoyduğum zaman çabuk drmoralize oluyorum.
Ne hesap yaptım..

Zaten ideal ve sağlıklı olanı haftada maksimum 1 kilo vermektir bence. Bi anda çok fazla verildiğinde sonrası için iyi olmuyor, ya kilo verme duruyor yada sebepsiz + lar başlıyor.

Sen gelmeden önceydi sanırım, 2 hafta üst üste 2300 gram verdim, toplamda 4600 Gr yani, ama sonra 3 hafta boyunca gram veremedim hatta +600 Gr gördüm, aynı diyet ve spora rağmen..Tüm motivasyonum çöktü, nerdeyse kilo veremiyorum artık diye diyeti bırakma noktasına geldim o 3 hafta boyunca. O yüzden haftada 500-1000 gram arası vermek ideal bence

Kaçamaksız çok iyi menü olmuş bence. Ama bu patates de benim kafamı karıştırıyor bunhafta benim de menülerimde vardı. Kilo kaybım olmadı az yememe rağmen acaba patatesten mi diyorum.

Menü ve spor çok iyi hit kardiyo çok zor geliyor bana ama ne kadar etkili tebrikler

Tebrik ediyorum o kadar temizliğin arasında +30 dk da spora ayırabildiğin için sonucunu çok iyi bir şekilde alırsınız inşallah

İyi akşamlar
Sahur
Yarım tabak yeşil fasulye
3 kaşık pirinç pilavı

İftar
1 tabak fırında sebzeli tavuk
Yarım tabak salata
1 çatal revani

4 litre su, 1 saat dışarda yürüyüş
Su ve yürüyüş çok güzel Ayrıca revaniye 1 çatalla dayanabilmek en büyük irade olurdu benim için bunun için ayrıca tebrikler

Gelelim benim bu günkü menüme ☺

sahur
1 kase yoğurt 2 lokma pide

iftar
3 kaşık musakka
3 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase kızılcık kompostosu
Salata

2 çatal ıslak kek. Ennn sevdiğim ama yemedim 2 çatal alıp bıraktım
Sekersiz latte

2,5 lt su
15bin Adım.
bugün bahçede yeni diktiğim fidelerle uğraştım akşama kadar çok aktiftim bahçede uğraşmak yormak yerine sadece dinlendiriyor insanı

Kızlar selam :)
Ben böyle direk konuya giricem ama...
Kızlar 1 haftadır her zaman olmayan olduğu zaman saatlerce geçmeyen sol kasığımda pıt pı atma oluyor
Az önce de kaşıntı hissettim pıt pıtlar devam.
Test yaptım negatif. Açıkçası hamile olacağıma ihtimal de vermiyorum. Google yeni döllenme olurken böle olur diyor. Burnm da çok kaşınır oldu az önce okudum burun kaşıntısı da belirtiymiş. Kokulara midem kalkabiliyor 2 haftadır. Genelde kokulara hassasiyetm var ama midem bulanmaz. Geçen gün garip bi yemek kokusu geldi balkonda o kadar rahatsız etti ki eşim et kokusu güzel diyor neresi gzl diyorm ben de. Alt komşu balkon kapısını açıyor hep kokusu balkona geliyor rahatsız olmazdım rahatsız olmaya başladım. Taa 2 kat aşağı yan evin kokusunu bile alıyorum bacağımı karnıma çekince solumu şiş sağımı normal hissediyorum.

Bunları geçersek bu kasık pıt pıt olması başka ne olabilir? Hamile kalmamam gereken bir zamandayım ilaç kullanıyorum.

Geçmiş olsun canım, hamile değilsen aklıma acaba gaz sıkışması olabilir mi acaba diye geldi..
Bazen ben de de oluyordu, sanki kasığımda bi atardamar atıyor gibi , dimi? Hala arasıra olur bende, gaz sıkışması diye düşünmüştüm kendiminkini..
Kokulara hassasiyetin hamilelik belirtisi gibi ama psikolojik olarak hamile miyim diye endişelendiğin için de bu tepki oluşmuş olabilir.
Yine de sen her ihtimale karşı kullandığın ilaçlara dikkat et, nolur nolmaz..

Baya baya hafif bi menü olmuş, o sahurla nasıl oruç tutabildin
İftarında hafif, o yüzden ıslak keki tolere eder, adım muhteşem

Yeni başladı hamilemiyim tedirginliği kokular biraz daha eski canım.
Gazı ben de düşündüm ama o ihtiyacımı karşılıyorm gayet rahat.
Yani sanırım eve atardamsr diyebiliriz. Pıt pıt bazen zıplıyorum pıt olunca. Ama bende kokuları algılama hep iyiydi ama rahatsız etmezdi test negatif çıktı güvensem mi bilmiyorm

Dediğin doğru canım.
Bi anda gitsin istiyoruz ama bir anda almıyoruz ki.
O yüzden bu sefer belki 1 yıl sürecek ama yılmayacsğım.
Çünkü her seferinde 10 - 12 kg veriyorum. Sonra bırakıyorum. Bu sefer ufak ufak çoookkkk özendiklerimden yiyeceğim ama tadımlık.
Tamamen kesince bu sefer herşeye özlem duyuyorsun.
Bu sefer az giydin ama gözüm sürekli aç olmasın.
En azından ufaktan kendimi avutayım.
Bu avutmanın telafisini de o gün sporu artırarsk yapmaya karar verdim.

Birkaç gün sonra tekrar test yap istersen canım ayşegülün dediği gibi de olabilir hamilelikte. Gecikme var mı adetinde?

Menü güzel canım afiyet olsun.
Benim fide işne eşim bakıyor.
Çiçekler bende.
Ama yorucu bahçe işi.
Sporu orada yapmışsındıt zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…